zwangerschap fotosessie strand zwangerschapsfoto zwangerschapsfoto maternity shoot fotoshoot buiten zwanger boudoir zwangerschapsshoot zwangerschapsshoot strand zwangerschapsshoot studio Slide zwangerschapsshoot binnen zwangerschapsshoot met grote zus zwangerschapsshoot met grote zus
 
Newbornfotografie - Zwangerschapsfoto's - gezinsfoto's - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby -Babyfotografie - Rotterdam - Brielle - Breda - Capelle aan den IJssel - Krimpen aan den IJssel - Antwerpen - Bergschenhoek - Berkel en Rodenrijs -Rotterdam Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Leiden - Den Haag - Delft Katwijk aan Zee - Noordwijk aan Zee - Zoetermeer - Wateringen - Cakesmash - Milestones - Gezinsfoto
 

Zwangerschapsshoot

de zwangerschapsfotograaf van Rotterdam, Brielle, Leiden, Den Haag, Delft en omstreken


Voor de mooiste zwangerschapsfoto's in Rotterdam. Een zwangerschap is een bijzondere, maar ook spannende periode in je leven.
Iedere zwangere vrouw is prachtig. Ja echt, jij ook! Je verdient het om jezelf even in het zonnetje te zetten.
Het is niet altijd vanzelfsprekend om zwanger te zijn. Het is voor mij dan ook een eer om jouw zwangerschap te mogen vastleggen, met prachtige foto’s zodat het een tastbare herinnering wordt voor later. Of je nu kiest voor een fotosessie in de studio of buiten op locatie, tijdens een zwangerschapssessie draait het helemaal om jou en om je mooie buik.


 
 

Geen kledingstress met zwangerschapsfoto's

Ik beschik over een ruime collectie prachtige zwangerschapsjurken en outfits die je tijdens de zwangerschapsfotosessie kunt dragen. Een ruime keuze uit prachtige kleuren en mooie accessoires zorgen voor een prachtig resultaat. Lijkt het je leuk om daarnaast ook boudoirfoto’s te laten maken, in kanten jurken, mooie voiles of prachtige lingerie is dit uiteraard ook mogelijk.


 
 

Zwangerschapsfoto's alleen, samen of met je gezin

Zwangerschapsfoto's in Rotterdam en omgeving. Alleen, samen met je partner, je gezin, of samen met je kindje(s). In mijn studio of op locatie leg ik deze bijzondere tijd voor je vast. Ik neem alle tijd om een gevarieerde serie neer te zetten.


 
 

Studio of buitenlocatie

Als zwangerschapsfotograaf in regio Rotterdam kun je ervoor kiezen je zwangerschapsshoot te laten plaatsvinden in de studio of op een prachtige buitenlocatie.

Een buitenshoot wordt altijd gehouden in de nabije omgeving. Zo ligt de studio dichtbij een appelboomgaard, het Mildenburg bos, maar ook bij de duinen en het strand van Rockanje; prachtige locaties die je zwangerschapsfotosessie nog unieker maken.
Een buitenlocatie in de wintermaanden, van half oktober tot februari, kan alleen plaatsvinden als de weersomstandigheden dit toelaten (door mij te bepalen). Een buitenshoot kan 1 maal verzet worden, daarna wordt deze omgezet naar een studioshoot.
 
 

Wanneer zwangerschapsfoto's?

Een zwangerschapsfotoshoot kan het beste gepland worden in week 32 tot en met week 36 van je zwangerschap. In deze periode van je zwangerschap heb je een mooie ronde buik en voel je je meestal nog energiek en comfortabel. Ook is je kindje dan nog niet ingedaald. Om zeker te zijn van een plekje adviseer ik je tegelijkertijd rond de 20e week van je zwangerschap al te reserveren.
Behalve wanneer je in verwachting bent van een meerling adviseer ik om de zwangerschapssessie rond de 25e-30ste week van je zwangerschaps te plannen.

Voordat je sessie gepland staat bespreken we tevoren je wensen en samen maken we er iets heel moois van.

 
 

CombinatiesessieMocht je na de bevalling je kleintje willen laten vastleggen met een newbornsessie, is het aantrekkelijk om een combinatiesessie te reserveren. Je boekt dan tegelijkertijd de zwangerschapssessie enerzijds als de newbornsessie anderzijds en ontvangt een combinatiekorting.

 
 

Producten

Bij iedere reportage zit een prachtig handgemaakt album dat gemaakt wordt door een familiebedrijf in Griekenland. Wat een mooie manier om jullie trots te laten zien aan vrienden, familie of collega's. Zo hebben jullie deze herinneringen altijd bij de hand. ​

Je kunt zelf de kleur uitkiezen die je voor de buitenkant van je album wilt.

Naast albums zijn er ook prachtige andere producten. Wat denk je van een bewaardoosje voor de usb stick of een Fine art Box.

Bekijk de producten ook via deze knop: ​
 

Zwangerschapsfoto's in regio Rotterdam Reserveren


Wanneer je een reservering maakt stuur ik je aanvullende informatie en tips ter voorbereiding op de sessie. Op de dag zelf maken we niettemin een afspraak voor de presentatie van de foto’s en bespreken we of je voorafgaand aan deze afspraak nog een online preview wilt ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben over de mooiste zwangerschapsfoto's in Rotterdam kun je me uiteraard even bellen of een berichtje sturen