Welk moment wil jij nooit vergeten? zwangerschap | newborn | baby | kind | gezin newborn shoot Rotterdam Jullie foto als kunst aan de muur Herinneringen voor altijd! zwangerschapsshoot Rotterdam newborn shoot Barendrecht
 

Veelgestelde Vragen

 


Hier vind je het antwoord op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, aarzel dan niet om een berichtje te sturen.

Waarom zou ik kiezen voor Photography with Love?
Goede vraag: omdat je bij mij een goede service, prachtige foto’s en een hele gezellige shoot krijgt met prachtige producten.

Wat moet ik meenemen?
Na het maken van een reservering ontvang je per mail een PDF met aanvullende informatie ter voorbereiding op de sessie die je gereserveerd hebt. Hier staat alles in dat op jullie shoot van toepassing is.

Hoelang duurt de shoot?:
Een shoot duurt gemiddeld 1 uur behalve newborn shoots, deze duren vaak een stuk langer variërend tussen de 2 en 4 uur.

Kom je ook bij de mensen thuis?
Ja, het is mogelijk om bij een Newbornsessie te kiezen of je in mijn thuis studio wil laten fotograferen of in je eigen huis. Hiervoor reken ik wel extra en uiteraard ook reiskosten.

Wat te doen bij ziekte?
Helaas kan het gebeuren dat je zelf of je kindje ziek bent de dag voor of de dag van de shoot. Twijfel dan niet, een fotosessie is een investering waar je nog jaren plezier van hoopt te hebben. Als jij of je kindje zich niet lekker voelt is dat zichtbaar en zonde. Het heeft echt geen nut om met waterige oogjes op de foto te gaan. Ziek zijn kan je niet weg 'shoppen' met photoshop. Daarnaast is het ook niet goed voor de volgende zwangere vrouwen en baby's. Bij ziekte verzetten we de afspraak naar een ander moment. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen. Heb je een cakesmash gereserveerd en zeg je binnen 24 uur voorafgaand aan de shoot af dan zijn we helaas wel genoodzaakt om de kosten van de taart in rekening te brengen.

Ik heb een speciale locatie waar ik de shoot wil laten plaatsvinden, kan dat?
Ja natuurlijk, het is wel belangrijk dat er daglicht is aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer. Het is enorm leuk om in een bos of op het strand af te spreken. Zeker in de late zomer en herfst zijn fotosessies buiten favoriet.

Ik wil mijn zwangerschapshoot of babyshoot op locatie buiten, is dit mogelijk?
Enorm leuk! In de nabije omgeving van de studio zijn voldoende mooie plekjes. Sneeuw, zomer, samen maken we we er een mooie shoot van.

Op welke dagen kan ik een fotoshoot plannen?
Ik werk alleen op afspraak. Afspraken zijn afhankelijk van mijn agenda alle dagen van de week mogelijk. Houd er rekening mee dat weekenden gewild zijn en daarom ver tevoren vol staan.

Wanneer plan ik een shoot?
- Een zwangerschapssessie plan je rond week 32-34 van je zwangerschap.
- Een newbornsessie reserveer je al tijdens je zwangerschap en na de geboorte plannen we binnen de 6e en 12e dag na de bevalling een afspraak in voor de fotosessie, zorg er dus voor dat ik op het lijstje sta van de mensen die gebeld moeten worden na de bevalling.
- Een cakesmash plan je bij voorkeur 5-6 weken voor de 1ste verjaardag van je kindje zodat je de foto's desgewenst kunt gebruiken voor de uitnodigingen

Houd er in het algemeen rekening mee dat je de foto's zo'n 2 weken na de fotosessie in bezit hebt en producten zoals albums, wandbekleding etc zo'n 6 weken na de shoot.

Hoe lang duurt het voordat we de foto’s hebben?
Na de shoot plannen we een afspraak in voor de presentatie van de foto's. Deze afspraak vind bij voorkeur plaats in de studio. Je kiest dan tijdens deze bestelafspraak de digitale bestanden die bij je pakket horen en het product van je pakket. Eventueel maken we tijdens deze bestelafspraak gelijk ook samen het album. Gelijk na deze afspraak worden je producten besteld. Wanneer het gekozen pakket is afgerekend krijg je ook direct de foto's op usb stick mee.

Ik wil graag alleen digitale bestanden kopen, kan dat?
Alle ouders willen graag iets tastbaars na hun shoot. Ik werk met verschillende pakketten en prachtige producten waar jullie uit kunnen kiezen. Bij deze pakketten zitten ook een aantal digitale bestanden toegevoegd. Ik heb dus geen pakket met alleen maar digitale bestanden.

Kan ik in de studio pinnen?
Helaas is het niet mogelijk om in de studio te pinnen. Wel is het mogelijk om het restant van de fotosessie contant of per tikkie/betaalapp te voldoen.