Cursus voor Fotografen

-leer alles om succesvol te worden in newborn-, baby- & zwangerschapsfotografie-

Wil jij als fotograaf specialiseren in newborn, baby en zwangerschapsfotografie. Dan ben je hier op het juiste adres. Ik leer je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn. Een cursus samengesteld op basis van jouw persoonlijke behoefte en ontwikkeling. Met de cursussen newborn fotografie en babyfotografie leer jij alles dat nodig is om succesvol en onderscheidend te zijn. Hoe jij jezelf en je bedrijf op een hoger niveau tilt, zodat je zelfverzekerd de toekomst tegemoet gaat.

De workshops op deze pagina zijn geschikt voor die fotografen die met zwangerschaps-, newborn- of babyfotografie willen gaan starten of hun kennis willen uitbreiden. Op deze pagina informeer ik je over de verschillende cursussen die ik geef.

Eén op één in person cursus

Ben jij klaar om jezelf en daardoor jouw fotografie-bedrijf op een hoger niveau te tillen? Je ideale klant te bereiken, maar toch tijd overhouden voor jezelf en je gezin?
Wil je alles leren over newborn fotografie, zwangerschapsfotografie of babyfotografie? Ik geef je alle belangrijke informatie die nodig is, besteed aandacht aan mijn workflow, marketing en groei. Werk met echte modellen en je kunt alles mee fotograferen. 


Ik leer je sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn. Heb je een specifieke pose of shoot die je graag onder de knie zou krijgen dan leggen we daar de nadruk op. Ik leer je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte en de shoots stylen. Alles om jou en je bedrijf op een hoger niveau te tillen.

Tijdens de eendaagse één op één cursus behandelen we wat jij wilt leren. Specifiek newbornfotografie of juist milestones, zwangerschap of de unieke wijze waarop ik cakesmashes verzorg. De workshop vindt plaats in mijn studio in Brielle. De workshop kan in overleg zowel doordeweeks als in het weekend plaatsvinden.

Tijdens deze dag is de lunch verzorgt, evenals lekkere snacks, koffie/thee en water. 


Mogelijkheden

Tijdens deze cursus leg ik je alles uit wat je nodig hebt om met vertrouwen een zwangerschapssessie, newbornsessie, babysessie of cakesmash te kunnen fotograferen.

Fotosessies met een pasgeboren baby geven bij onvoldoende ervaring een bepaalde spanning...gaat het wel lukken, is de baby wel slaperig genoeg, heb ik genoeg variatie en zo nog veel onzekerheden die spelen voordat je aan een newbornshoot gaat beginnen.

Baby's fotograferen kan echt wel een uitdaging zijn omdat je het baby'tje eigenlijk niet echt aan kan sturen...deze bepaald wat we gaan doen. Het stylen en poseren van een zwanger model is enorm bepalend voor het resultaat van je foto. Dit zullen we uitvoerig bespreken.

Tijdens de cursus leer je zelfverzekerd te worden zodat je zonder stress, op een natuurlijke manier een complete sessie kunt maken. Nooit meer stress of je sessies wel zullen lukken. Zo zul je altijd een fotosessie kunnen verzorgen met mooie pure beelden waar jij en je klanten nog lang van zullen genieten.


Voor wie zijn deze cursussen?

Voor de startende en gevorderde fotograaf die graag zelfverzekerd een professionele fotosessie wilt verzorgen. (basisinstelling vd camera e.d .worden niet behandeld.)

Wat kun je verwachten?

Uitvoerige en vakkundige informatie waarin alles uitgelegd wordt om een succesvol bedrijf te leiden, zelfverzekerd te worden in de shoots die je wilt aanbieden, foto's te kunnen maken van een pasgeboren baby in een verschillende setting. Er zullen 2 modellen aanwezig zijn welke je zelf mag fotograferen, zodat je altijd de foto's hebt om terug te kijken en eventueel in je portfolio te gebruiken.

We bespreken hoe je je ideale klant kunt bereiken, hoe je jezelf kunt marketen en leg ik uit hoe ik de foto's van een fotosessie verwerk tot een mooi eindproduct voor mijn klanten.

Kortom: een zeer waardevolle dag vol kennis & inspiratie om te groeien als mens en als fotograaf. Na afloop word je toegevoegd aan de besloten FB groep waar je ook na de cursus altijd nog vragen kunt stellen.


Datum:
in overleg

Tijd: 09.00 uur -16.00 uur

Prijs: € 750,00 euro excl. BTW inclusief digitale handout & Giftbag
(kosten zijn aftrekbaar als studiekosten? Kijk ook of je in aanmerking komt voor PPO subsidie)

Minimaal 1 en maximaal 2 deelnemers

Lees voordat je je aanmeldt de algemene voorwaarden.
Twee daagse workshop

Word een expert in dit vakgebied!

Een expert worden in zwangerschaps, newborn en babyfotografie? Tijdens de 2 daagse opleiding 'Word de beste babyfotograaf' leer ik je hoe jij zelfverzekerd een eigen fotostudio kunt leiden. Hoe jij je eigen stijl ontwikkelt en vooral ook echt jezelf blijft.

De 2 daagse workshops vinden plaats op 2 doordeweekse dagen of in het weekend in een klein groepje van 2-4 personen. Tijdens de workshop krijg je een heerlijke lunch, lekkere snacks en drankjes. Een prachtig boekwerk met informatie over je workshop en een goodiebag om de dag compleet te maken! De 2 daagse workshops zijn intensief en een mix van theorie en praktijk. Een echte change-maker voor jezelf en voor je bedrijf.
Word beste en volg de cursus!


Datum:

 (no

 • 15 & 16 januari 2022 (VOL)
 • 26 & 27 maart 2022 (VOL)
 • 9 & 10 juni 2022 (VOL)
 • 10 & 11 september (nog 1 plekje)
 • 31 oktober & 1 november

Tijd:
van 9:30 uur -17:00 uur

Prijs:
€ 750,00 euro excl BTW inclusief digitale handout & Giftbag

Wellicht kom je in aanmerking van PPO subsidie.

Betaling kan in 2 keer, € 400,00 euro bij het boeken en het restant moet  14 dagen voor aanvang van de workshop zijn overgemaakt. De workshop dient voor aanvang volledig voldaan te zijn.

Lees voordat je je aanmeldt de algemene voorwaarden.


Tot slot

Sinds 2015 heb ik meer dan 1000 baby's gefotografeerd. Met mijn jarenlange ervaring ga ik je alle tips en tricks vertellen. Er zijn geen geheimen, je mag alles vragen. Ik geef je heel veel informatie en inspiratie om je workflow te verbeteren. Je krijgt duidelijkheid over je doelen, je bedrijf en jezelf als merk. Alles om jou en jouw bedrijf op een hoger niveau te tillen. We bespreken je persoonlijke doelen en hoe we die kunnen bereiken.

Hoe maak je van jezelf een brand en bereik je je droomklant. Tevreden klanten die bij je terugkomen.

We gaan het hebben over de verschillende fotosessies afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling. Hoe je ouders het vertrouwen geeft om bij jou een shoot te boeken. Ik vertel je hoe je dat doet? Hoe informeer en bereik je deze doelgroep?

Shoots 

Op de dag zelf ontvangen we verschillende baby's (newborn tot 11 mnd) en leggen we milestones vast. Er komt een mom to be. De zwangerschapsshoot wordt gedemonstreerd,  de verschillende poses tijdens deze shoot en mooie styling komen uitvoerig aan bod.

Ten slotte laat ik zien hoe ik een cake smash voorbereid en laat ik de styling en het opzetten van het decor zien.

Na de shoots bespreken we de theorie, krijg je heel veel tips om zelfverzekerd aan de slag te gaan, social media en verkoop- product tips en adviezen.

Na deze 2 dagen ben jij er helemaal klaar voor om zelf succesvol en zelfverzekerd aan de slag te kunnen.

 • Newborn fotografie met pasgeboren model

 • Zwangermodel

 • Cakesmash Fotoshoot met baby van 10/11 maanden

 • Milestonesessie met baby van 6-8 maanden

 • Theorie

 • Workflow verschillende shoots

 • Omgang met ouders

 • Workflow Communicatie

 • Studio Management

 • Nabewerking

  Ben je enthousiast? Verschillende fotograferen gingen je al voor. Ben je benieuwd hoe zij de workshop ervaren hebben?