Motherhood 

 

Liefde op het eerste gezicht! Onvoorwaardelijk en puur is de liefde tussen moeder en kind. Ik help jou om de meest waardevolle momenten van het moederschap vast te leggen. Als tastbare herinnering voor jou! Voor nu en voor later!

Je bent druk, pakt voor alle leuke momenten thuis je mobiele telefoon. Maar je komt er niet aan toe hier iets mee te doen. Bovendien sta jij altijd ACHTER de camera dus straal je van afwezigheid in alle familiefoto's.

Je herkent het vast, honderden foto's van je kind op je telefoon, maar geen één van jullie samen. En sta je een keer op een foto, dan net niet zoals je zelf graag gezien had.

Geïnspireerd door liefdevolle momenten en jouw schoonheid leg ik de tijd even stil in mijn specifieke dromerige en tijdloze stijl. Tijdens de motherhood sessies sta jij centraal, als vrouw, met en zonder kind. Foto's waar je helemaal verliefd op bent. Omdat jij het verdiend om gezien te worden.

 

Wat kun je verwachten?

De Motherhood sessies zijn speciaal ontworpen om jou een blijvend aandenken te geven aan deze prachtige periode samen. 

Voorafgaand aan je afspraak bespreken we jouw droom fotoshoot. We bespreken je wensen en welke kleuren je graag terug zou willen zien in je foto's. Tot slot geef ik stylingadvies zodat jij na afloop een prachtige collectie hebt om je favoriete beelden uit te selecteren.

 

Client Closet

Na je reservering ontvang je bij je bevestiging de stylinggids met tips voor outfits. Uiteraard kun je tijdens de motherhood sessies ook gebruik maken van mijn prachtige luxe client closet. Mooie jurken, voiles en bodies die die stijl geven die jij graag terugziet in je foto's.

 

 

 

Zo kun jij stressloos van je shoot genieten!

Elegant & Glamorous

Time flies, uit ervaring  kan ik je vertellen hoe snel het gaat. Voordat je het weet zijn ze te groot om opgetild te worden, op schoot in slaap te vallen, gaan ze naar school en vliegen ze uit. 

De motherhoodsessies leggen de tijd even stil. Laten jou stil staan bij de bijzondere connectie tussen jullie. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van een kunstwerk waarbij jij als moeder centraal staat. 

De motherhoodsessie zijn elegant en glamorous, ik gun jou deze prachtige ervaring!

Deze herinneringen verdienen een plek in huis, zodat jullie er elke dag van kunnen genieten. 

Samen bespreken we een eindresultaat. Een prachtig portret voor aan de muur, een legacy box op een mooi plekje in je woonkamer of een prachtig album voor in de kast dat je telkens weer kunt doorbladeren. 

Want deze prachtige foto's hoor je niet op je computer of telefoon te bekijken. 

Je moet ze kunnen vasthouden, voelen en bekijken. Voor altijd willen koesteren. 

 


Facts

  • Iedere mama verdient een motherhood shoot
  • Prachtige foto's van jou met en zonder je baby/kind(eren)
  • Fotoshoot afgestemd op jouw wensen
  • De motherhoodsessies zijn geschikt voor baby's vanaf 5 maanden
  • Een ontzettend mooi high end fotoalbum bij je shoot.

 

Tips

Wil jij echt stralen tijdens je motherhood fotosessie? Ik geef je graag nog een aantal tips:

  • Laat je een paar dagen voor de shoot verwennen met een manicure. Mooi verzorgde handen en nagels maken je foto's 'af'.
  • Vul je sessie aan met professionele visagie en haarstyling. Ik werk nauw samen met visagiste en haarstyliste Aaniytah. We werken al lang samen en zij weet precies hoe je die zachte, romantische natural look met een touch of glamour kunt creeren waarvoor je mij gekozen hebt.
  •