Tarieven & Werkwijze

Wanneer je een fotoreportage reserveert bij Sabrina Serraarens Studio zijn er 4 momenten dat we elkaar zien of spreken. 

Hieronder tref je een overzicht wat je kunt verwachten tijdens onze tijd samen.

 

1. THEMA BESPREKING

In dit gesprek bespreken we de details van jullie sessie en de wensen & verwachting die je hebt.

2. FOTOSESSIE

Wanneer de magie begint. Op de dag van de fotosessie verwelkom ik je graag in de studio voor een onvergetelijke ervaring.

3. PRESENTATIE & BESTELAFSPRAAK

Dit is ieders favoriete moment van de fotosessie. Nu zie je je foto's voor het eerst en stellen we de gewenste collectie samen.

4. PRODUCTEN

Jouw foto's zijn een prachtige investering en vertellen een stukje over je leven dat niet gehaast moet worden. Vandaag ontvang je je fotoalbum en eventuele (wand)producten.  

 

Na je reservering ontvang je informatie ter voorbereiding op je sessie en doe je een aanbetaling van € 50,00. Pas na deze betaling is je reservering definitief.

 

LET OP: Er zijn géén digitale bestanden of producten inbegrepen bij de sessie. Deze kies je  tijdens de bestelsessie.

 

Direct na je fotosessie  betaal je het restant van de sessie-prijs en plannen we een afspraak in voor de presentatie & bestelafspraak van je foto's. Tijdens deze bestelsessie zie je je beelden op groot scherm in een mooie presentatie en krijg je advies over de verschillende uitvoeringen en mogelijkheden van jouw producten. Deze afspraak duurt circa 1 uur. 

Tijdens de bestelafspraak na de fotosessie stel je jullie collectie samen. De tarieven zijn afhankelijk van de collectie die je kiest. De digitale bestanden die je aanschaft neem je na je bestelsessie meteen mee naar huis! De producten worden besteld en zijn na  4 tot 6 weken klaar. Alle bestellingen haal je op in de studio. Woon je net te ver? Dan kunnen we alles (tegen betaling) natuurlijk voor je opsturen per koerier of per aangetekende post.

Fotoproducten

 

Na je fotosessie word je uitgenodigd voor de presentatie van je foto's. Tijdens deze gratis bestelsessie met ontwerpadvies stellen we samen de producten samen die passen bij jouw stijl en interieur. 

Het assortiment bevat passe-partoutboxen met 20 afdrukken naar keuze , legacy boxen met 10 fine art prints, linnen mini-albums, high end panelen in metaal, leren familiealbums, acryl panelen en vele andere mooie opties die jij hier in de studio kunt bekijken en op maat kunt laten maken en ontwerpen. Ik denk graag met je mee om een uniek en blijvend resultaat te geven.