Portret


Tijdeloze, pure en authentieke beelden om voor altijd te koesteren. In dit digitale tijdperk verdienen kinderen een tastbare geschiedenis. Kinderen zijn de toekomst. Naast zwangerschapsfotografie en newbornfotografie kun je bij Sabrina Serraarens Studio ook terecht voor portretten. Prachtige portretten die een plaats verdienen op die bijzondere plek in huis of wellicht op kantoor. Als waar kunstwerk aan de muur! Een stijlvolle tijdloze foto van jouw kind(eren) die op ongedwongen en onschuldige, pure wijze wordt vastgelegd. Dat maakt het zo leuk om kinderen te fotograferen.

Er wordt een relaxte sfeer gecreëerd en vooral goed geluisterd naar de wensen van je zoon en/of dochter. Als zij zich happy en ongedwongen voelen zie je dat terug in de foto. Je kunt kiezen uit 3 verschillende shoots: een milestonesessie voor baby's van 4 mnd tot 12 mnd, een cakesmash voor de 1ste verjaardag en een portretshoot voor alle andere leeftijden. Er is voor verschillende shoots een luxe client closet waar je gratis gebruik van kunt maken en dus geen stress hoeft te hebben over kleding.

Het pure van kinderen, de oprechtheid en de spontaniteit.


Een verlegen blik, een schaterlach, kinderen zijn onvoorspelbaar en tijdens een portretshoot laat ik me graag leiden door de spontaniteit van het kind zelf. Tijdeloze, authentieke en pure beelden wil ik voor je maken. Kinderen zijn onze toekomst. Foto's je legacy.

In dit digitale tijdperk verdienen kinderen een tastbare geschiedenis.

Foto's zijn goed voor hun zelfvertrouwen. Jij bent druk, pakt voor alle leuke momenten thuis je mobiele telefoon. Maar je komt er nooit aan toe om al die foto's uit te zoeken. In een album te plakken, je foto's af te laten drukken en ook hangt er nog steeds niets aan de muur.

Daarom ontvang je bij iedere shoot een mooi fotoalbum en help ik je graag aan een prachtig kunstwerk voor aan de muur.

Samen bespreken we tevoren je wensen ten aanzien van kleuren, kleding en uitstraling zodat de foto's een aanvulling zijn voor je interieur.


 

Stijl!

Vrolijk, serieus, bedenkelijk, maar zeker ook tijdloos, authentiek en stijlvol.

Liefdevolle foto's waarbij de persoonlijkheid van je kind tot uitdrukking komt, maar waar kinderen vooral ook zelf TROTS op zijn. 

De kinderjaren zijn intens en magisch! Foto's leggen vast wat herinneringen vergeten.. Voor je het weet vliegen ze uit!

En ondanks dat je denkt dat je het niet vergeet, foto's zijn de enige manier om die herinneringen echt terug te brengen. 

 De enige kans om deze tijd nooit te vergeten is met een prachtig portret!

Voor nu, voor later, maar ook om door te geven aan de generaties die hierna komen. Kinderen fotograferen blijft speciaal. Zeker als ze zich kunnen zijn. In mijn studio, maar ook op de meest mooie locaties maak ik unieke portretfoto's van kinderen.

Mijn stijl kenmerkt zich door pure, ongedwongen en authentieke portretten waarbij ik een onvergetelijke herinnering wil vastleggen.


Locatie

Afhankelijk van de sessie die je kiest kan een fotoshoot met kids plaatsvinden in de fotostudio in Brielle of op een afgesproken buitenlocatie.

Hierbij kun je denken aan een fotosessie op het strand of in het bos, lekker ravotten en vooral jezelf kunnen zijn.

Belangrijk in het bepalen van de locatie is ook; wat wil je met de foto's gaan doen? Wil je ze misschien op groot formaat in huis ophangen is het ook belangrijk om rekening te houden met de kleuren van de locatie. Ik adviseer je graag.

Bij Sabrina Serraarens Studio kun je terecht voor verschillende sessies, variërend van een portretsessie, milestones, verjaardagssessie, cakesmash, maar ook een personal branding shoot voor jezelf.   Ik bespreek graag je wensen in een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Ben je inmiddels enthousiast?


 Wanneer je reserveert bespreken we jullie wensen, vervolgens ontvang je kledingadvies en meteen ook aanvullende informatie ter voorbereiding op de fotosessie. Heb je intussen vragen, kun je deze altijd stellen.

Sabrina Serraarens Studio is een ONE STOP SHOP, complete service van fotografie tot eindproduct.Ik regel alles voor jouw foto's: de voorbereiding, het ontwerpen en bestellen van jouw fotoproducten. Je hoeft zelf nergens aan te denken. Zeg nu zelf, jij wilt toch ook een prachtig portret van je kids om vol trots van te genieten. Heb je zin in inspiratie?

Ben je intussen nieuwsgierig geworden over een fotosessie en wil je meer informatie?


Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op via e-mail of 085 201 1985