Newborn

 

Capturing the magic of loveMaanden heb je er naar uit gekeken en nu mag je jullie wondertje dan in je armen houden. De eerste paar dagen van je baby zijn zo bijzonder. Deze momenten komen nooit meer terug! De eerste voeding, de eerste keer in bad. Onvoorstelbaar hoe klein en kwetsbaar jullie kleintje is. Het is niet alleen bijzonder voor jullie, de kersverse ouders, om deze periode vast te leggen, maar vooral ook voor jullie kleintje is het helemaal fantastisch om terug te kunnen kijken op foto's uit die eerste dagen.

Ontzettend leuk dat je erover nadenkt om dit bijzondere moment in jullie leven door mij op een prachtige manier voor jullie vast te leggen. Misschien hebben we elkaar al ontmoet voor een Zwangerschapsshoot, of andere sessie, misschien ontmoeten we elkaar voor de eerste keer.
Met meer dan 7 jaar ervaring als full-time newbornfotograaf weet ik precies hoe ik jouw baby het mooist kan fotograferen. Je bent van harte welkom.

Pastel, tijdloos & romantisch

Het kiezen van een newbornfotograaf kan best lastig zijn. Welke stijl zoek je? Welke fotograaf geeft jou het vertrouwen om straks jouw pasgeboren baby aan toe te vertrouwen?  Houd jij van pastelkleuren kleuren, ton-sur-ton, chique, klassiek, stijlvol, touch of glamour, tijdloos en romantisch? Dan zijn wij een match!
Ik, als rustige geduldige fotografe, zorg ervoor dat jij foto’s ontvangt waar je zelfs over 10-15 jaar nog steeds vol trots naar kijkt.
Want herinneringen maken we niet alleen voor nu, maar ook voor later. En juist dan is het fijn dat er prachtige foto’s zijn.
Exclusieve materialen, de zachtste mutsjes en de mooiste kleertjes voor de mooiste foto's van jullie kleintje. Mijn stijl omschrijft zich als tijdloos en puur. Geen onnatuurlijke poses, maar ik probeer de baby te fotograferen zoals hij/zij ook in de buik zat. Ik werk met natuurlijk licht en hou van zachte dromerige beelden.

Ben je in verwachting of is je kleintje al geboren?

Een newbornsessie richt zich op de slapende baby tussen de 7 en 18 dagen oud. Dan slaapt je baby nog heel veel en is je baby nog klein genoeg om hem/haar te fotograferen zoals deze ook in je buik zat. Bij Sabrina Serraarens Studio kun je een newbornsessie reserveren tot circa 6 weken. Is je kindje al ouder kun je een babyshoot of milestonesessie reserveren. 

Om zeker te zijn van een plekje adviseer ik je om je newbornshoot te reserveren tijdens je zwangerschap. Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat mijn agenda dat simpelweg niet toelaat. 

 

Gratis Newborn Gids

Ik kan me voorstellen dat je toch nog heel veel vragen hebt, zoals hoe ver van te voren kan ik reserveren, kan de sessie ook thuis plaatsvinden, wat als mijn baby de hele sessie huilt, kan ik oudere broertjes of zusjes meenemen? Ik adviseer je om geheel vrijblijvend het Newborn Magazine van Sabrina Serraarens Studio te downloaden.  Hierin vind je alle informatie over mijn werkwijze tijdens de newborn fotoshoot, de mogelijkheden, de investering en nog veel meer. 

 

Styling, licht en poses, alle details moeten kloppen. Iedere fotosessie is voor mij weer een persoonlijke uitdaging. Tevoren bespreken we jullie wensen ten aanzien van kleurgebruik en jullie sessie wordt hierop afgestemd.

Presentatie

Na jouw newborn fotosessie plannen we een datum in de studio voor de presentatie van de jouw foto's. Tijdens deze persoonlijke bestelsessie bekijk je jouw foto's op groot scherm en stellen we jouw bestelling samen. Zo kun je alle producten bekijken & voelen en kleurstalen in het echt bekijken.  

Tijdens de bestel sessie kies je de foto's voor jouw fotoalbum en kun je kiezen voor een van de prachtige wall arts of bewaarboxen. Heb je daarnaast zelf nog ideeën, laat het me gerust weten. Ik denk graag met je mee. Vervolgens ga ik aan de slag met je bestelling.

De presentatie duurt circa 60 minuten en je foto's krijg je na afloop direct mee naar huis zodat je, tijdens het wachten op de producten, alvast trots kunt pronken en genieten. Deze mooie herinneringen aan dit bijzondere moment in jullie leven wil je toch voor áltijd bewaren?

De mooiste producten voor thuis

Sabrina Serraarens Studio werkt samen met de beste en meest exclusieve leveranciers voor de mooiste producten van jullie mooiste foto's. Denk aan verschillende soorten wandbekleding, een album, een Fine art box, etc.

 

 

 

Heb je interesse in een Newbornshoot?

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden en zoek je een ervaren newborn fotograaf in regio Rotterdam? 

Inmiddels gingen honderden ouders met hun pasgeboren je voor.  Zodra je een reservering hebt gemaakt ontvang je een informatiegids ter voorbereiding op de sessie per mail. Voorafgaand aan de sessie hebben we telefonisch contact en bespreken we de wensen die je misschien hebt. Heb je intussen toch nog meer vragen, download dan het gratis newbornmagazine. Natuurlijk kun je me ook altijd een berichtje sturen of bellen.