newborn shoot Rotterdam newborn shoot Barendrecht beste newborn fotograaf
 


Newbornfotograaf

Capturing the magic of loveMaanden heb je er naar uit gekeken en nu mag je jullie wondertje dan in je armen houden. De eerste paar dagen van je baby zijn zo bijzonder. Deze momenten komen nooit meer terug! De eerste voeding, de eerste keer in bad. Onvoorstelbaar hoe klein en kwetsbaar jullie kleintje is. Het is niet alleen bijzonder voor jullie, de kersverse ouders, om deze periode vast te leggen, maar vooral ook voor jullie kleintje is het helemaal fantastisch om terug te kunnen kijken op foto's uit die eerste dagen.

Ontzettend leuk dat je erover nadenkt om dit bijzondere moment in jullie leven door mij op een prachtige manier voor jullie vast te leggen. Misschien hebben we elkaar al ontmoet voor een Zwangerschapsshoot, of andere sessie, misschien ontmoeten we elkaar voor de eerste keer.
Wanneer je kiest voor Photography with Love, kies je voor een zeer ervaren full-time newbornfotograaf.

 
 
 

Pastel, tijdloos & romantisch

Houd jij van pastelkleuren kleuren, ton-sur-ton, chique, klassiek, stijlvol, touch of glamour, tijdloos en romantisch? Dan zijn wij een match!
Ik, als rustige geduldige fotografe, zorg ervoor dat jij foto’s ontvangt waar je zelfs over 10-15 jaar nog steeds vol trots naar kijkt.
Want herinneringen maken we niet alleen voor nu, maar ook voor later. En juist dan is het fijn dat er prachtige foto’s zijn.

De zachtste mutsjes

Exclusieve materialen, de zachtste mutsjes en de mooiste kleertjes voor de mooiste foto's van jullie kleintje. Mijn stijl omschrijft zich als romantisch. Geen onnatuurlijke poses, maar ik probeer de baby te fotograferen zoals hij/zij ook in de buik zat. Ik werk met natuurlijk licht en hou van zachte dromerige beelden. Ik heb heel veel leuke zachte doeken, dekentjes, mandjes en andere accessoires om uit te kiezen, maar heb je zelf een mooie doopjurk of ander dierbaar voorwerp, neem het gerust mee. 
 

Hoe gaat een newbornsessie in zijn werk?Een newbornsessie richt zich aanvankelijk op de slapende baby tussen de 7 en 18 dagen oud. Dan slaapt je baby nog heel veel en is je baby nog klein genoeg om hem/haar te fotograferen zoals deze ook in je buik zat.

Krijg geen spijt, boek op tijd! Om zeker te zijn van een plekje adviseer ik je om je newbornshoot te reserveren tijdens je zwangerschaps. Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat mijn agenda dat simpelweg niet toelaat.

 
 

Wanneer reserveer je?


Ik adviseer om je sessie al tijdens je zwangerschap rond 25-30 weken te plannen.
Omdat je nooit weet wanneer je gaat bevallen, reserveer je een newbornsessie aanvankelijk op de uitgerekende datum. Je doet een aanbetaling en ik hou vervolgens oom je uitgerekende datum plek vrij in mijn agenda.
Zodra je bevallen bent neem je contact op, dan weten we hoe jij en de baby het maken en plannen we een afspraak in voor de newbornsessie.
De fotosessie vindt in principe plaats in de studio en start in de ochtend. Meestal geven we de 2e voeding in de studio zodat je kleintje daarna lekker voldaan verder slaapt.

 
 

Gezinsfoto door ervaren newbornfotograaf in RotterdamTijdens de sessie hebben we indien gewenst ook een familiemoment. Ontzettend leuk dat ik vaak als eerste jullie gezin mag vereeuwigen. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Geen onnatuurlijke poses, maar ik probeer de baby te fotograferen zoals hij/zij ook in de buik zat.
Meestal proberen we twee tot drie verschillende setjes op te bouwen, maar alles hangt af van de gemoedstoestand en het slaappatroon van jullie baby.
 


Styling, licht en poses, alle details moeten kloppen. Iedere fotosessie is voor mij weer een persoonlijke uitdaging. Tevoren bespreken we jullie wensen ten aanzien van kleurgebruik en de sessie wordt hierop afgestemd. 

Eigen omgeving


Een newbornsessie vind in principe plaats in mijn daglicht studio in Brielle. Hier zijn alle omstandigheden juist voor het beste resultaat. Denk aan het juiste licht, voldoende ruimte, voldoende props en accessoires.

Als ervaren newbornfotograaf kan de newbornfotosessie desgewenst plaatsvinden in jouw eigen omgeving thuis. De toeslag hiervoor is € 100,00 Ik zoek dan een mooi plekje met daglicht uit om deze prachtige eerste dagen in de foto’s te vereeuwigen. Belangrijk is wel dat er een ruimte is met een groot raam waar daglicht naar binnen kan komen en de ruimte goed te verwarmen is.

Houd er rekening mee dat er in de studio veel meer mogelijkheden, props en accessoires zijn dan bij een sessie op locatie.

 

PresentatieNa afloop van de sessie plannen we een afspraak in voor de presentatie van de foto's. Dit is het moment dat jullie alle foto's te zien krijgen en kiezen voor een pakket dat past bij jullie wensen. Standaard ontvang je bij je fotosessie een prachtig fotoalbum. Zo kun je ervoor kiezen om je album te wijzigen naar een luxer album en/of extra digitale bestanden of misschien een mooie print (canvas, passe-partout print of metal) voor aan de muur anderzijds. Heb je daarnaast zelf ideeën, laat het me gerust weten.
Deze mooie herinneringen aan dit bijzondere moment in jullie leven wil je toch voor áltijd bewaren?

 
 


De mooiste producten voor thuis

Samen stellen we een ontzettend mooi fotoalbum samen dat je nog vaak met groot plezier zult pakken. Misschien kies je zelfs wel voor prachtige foto’s voor aan de muur, een herinnering voor later aan deze bijzondere periode. Dat wil toch iedereen.

Photography with Love werkt samen met de besten meest exclusieve leveranciers voor de mooiste producten van jullie mooiste foto's. Denk aan verschillende soorten wandbekleding, een album, een Fine art box, etc.
 
 

Contact


Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden en zoek je een ervaren newbornfotograaf in Rotterdam?

Zodra je een reservering hebt gemaakt ontvang je een informatiegids ter voorbereiding op de sessie per mail. Voorafgaand aan de sessie hebben we telefonisch contact en bespreken we de wensen die je misschien hebt. Heb je intussen toch nog meer vragen, download dan het gratis newbornmagazine. Natuurlijk kun je me ook altijd een berichtje sturen of bellen.


 
 

Deel je ervaring en laat een review achter

Voor kleine ondernemers zoals Photography with Love is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij! Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij Sabrina Serraarens Photography with Love te delen op Google en een leuke review achter te laten.

Nogmaals enorm bedankt dat ik dit bijzondere moment voor jullie mocht fotograferen

Je review kun je heel gemakkelijk achterlaten via onderstaande link:
 
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?