fbpx

 
Newbornfotografie - zwangerschapsfoto's - gezinsfoto's - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby -Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Rotterdam - Brielle Breda - Capelle aan den IJssel - Krimpen aan den IJssel - Antwerpen - Bergschenhoek - Berkel en Rodenrijs -Rotterdam Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Leiden - Den Haag - Delft Katwijk aan Zee - Noordwijk aan Zee - Zoetermeer - Wateringen - Cakesmash - Milestones - Gezinsfoto
 
 


Newbornfotograaf

Capturing the magic of loveDe eerste paar dagen van je kleintje zijn zo uniek en bijzonder! Deze tijd komt nooit meer terug. Het is niet alleen bijzonder voor jullie, de kersverse ouders, om deze periode vast te leggen, maar ook voor jullie kleintje is het straks helemaal fantastisch. Ontzettend leuk dat je erover nadenkt om deze bijzondere tijd door mij op een prachtige manier voor jullie vast te leggen. Misschien hebben we elkaar al ontmoet voor een Zwangerschapsshoot, misschien ontmoeten we elkaar voor de eerste keer.
Wanneer je kiest voor Photography with Love, kies je voor een zeer ervaren full-time newbornfotograaf.

 
 

Pastel, tijdloos & romantisch

Houd jij van pastelkleuren kleuren, ton-sur-ton, chique, klassiek, stijlvol, touch of glamour, tijdloos en romantisch? Dan zijn wij een match!
Ik, als rustige geduldige fotografe, zorg ervoor dat jij foto’s ontvangt waar je zelfs over 10-15 jaar nog steeds vol trots naar kijkt.
Want herinneringen maken we niet alleen voor nu, maar ook voor later. En juist dan is het fijn dat er prachtige foto’s zijn.

De zachtste mutsjes

Exclusieve materialen, de zachtste mutsjes en de mooiste kleertjes voor de mooiste foto's van jullie kleintje. Mijn stijl omschrijft zich als romantisch. Geen onnatuurlijke poses, maar ik probeer de baby te fotograferen zoals hij/zij ook in de buik zat. Ik werk met natuurlijk licht en hou van zachte dromerige beelden. Ik heb heel veel leuke zachte doeken, dekentjes mandjes en andere accessoires om uit te kiezen, maar heb je zelf een mooie doopjurk of ander dierbaar voorwerp, neem het gerust mee. 
 

Hoe gaat een newbornsessie in zijn werk?Een newbornsessie richt zich aanvankelijk op de slapende baby tussen de 7 en 18 dagen oud. Dan slaapt je baby nog heel veel en is je baby nog klein genoeg om hem/haar te fotograferen zoals deze ook in je buik zat.

Krijg geen spijt, boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat er simpelweg geen beschikbaarheid is.

 
 

Wanneer reserveer je?


Ik adviseer om je sessie al tijdens je zwangerschap rond 25-30 weken te plannen. Zodra je bevallen bent neem je contact op en plannen we een afspraak in.
De sessie vindt in principe plaats in de studio en start in de ochtend.

 
 

Gezinsfoto door ervaren newbornfotograaf in RotterdamTijdens de sessie hebben we indien gewenst ook een familiemoment. Broertjes en zusjes zijn van harte welkom.
Geen onnatuurlijke poses, maar ik probeer de baby te fotograferen zoals hij/zij ook in de buik zat.
Meestal proberen we twee tot drie verschillende setjes op te bouwen, maar alles hangt af van de gemoedstoestand en het slaappatroon van jullie baby.

Styling, licht en poses, alles moet kloppen. Iedere shoot is voor mij weer een persoonlijke uitdaging en ik let op ieder detail. 
 

Eigen omgeving


Een newbornsessie vind in principe plaats in mijn daglicht studio in Brielle. Hier zijn alle omstandigheden juist voor het beste resultaat. Denk aan het juiste licht, voldoende ruimte, voldoende props en accessoires.

Als ervaren newbornfotograaf kan de newbornsessie desgewenst met een toeslag van € 100,00 plaatsvinden in jouw eigen omgeving thuis. Ik zoek dan een mooi plekje met daglicht uit om deze prachtige eerste dagen in de foto’s te vereeuwigen. Belangrijk is wel dat er een ruimte is met een groot raam waar daglicht naar binnen kan komen en de ruimte goed te verwarmen is.

Houd er rekening mee dat er in de studio veel meer mogelijkheden, props en accessoires zijn dan bij een sessie op locatie.

 

PresentatieNa afloop van de sessie plannen we een afspraak in voor de presentatie van de foto's. Dit is het moment dat jullie alle foto's te zien krijgen en kiezen voor een pakket dat past bij jullie wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een een luxe album enerzijds en/of extra bestanden of misschien een mooie print voor aan de muur anderzijds. Heb je daarnaast zelf ideeën, laat het me gerust weten.
Deze mooie herinneringen aan deze bijzondere fase van jullie leven wil je toch voor áltijd bewaren?

 
 


De mooiste producten voor thuis

Ik ga je helpen aan een ontzettend mooi album en misschien zelfs wel prachtige foto’s voor aan de muur, een herinnering voor later aan deze bijzondere periode.

Photography with Love werkt samen met de beste leveranciers voor de mooiste producten van jullie mooiste foto's. Denk aan wandbekleding, een album, een Fine art box, etc.
 
 

Contact


Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden en zoek je een ervaren newbornfotograaf in Rotterdam?

Zodra je een reservering hebt gemaakt ontvang je een informatiegids ter voorbereiding op de sessie per mail. Voorafgaand aan de sessie hebben we telefonisch contact en bespreken we de wensen die je misschien hebt. Heb je intussen toch nog meer vragen, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen of bellen.


 
 

Deel je ervaring en laat een review achter

Voor kleine ondernemers zoals Photography with Love is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij! Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij Sabrina Serraarens Photography with Love te delen op Google en een leuke review achter te laten.

Nogmaals enorm bedankt dat ik jullie mocht fotograferen

Dat kan heel makkelijk via onderstaande link: