Milestones

 

Wat is een milestonesessie?  Een milestone sessie legt de mijlpalen in het 1ste jaar van je kleintje vast.  Een milestonesessie is een korte sessie van circa 40 minuten waarbij ik de bijzondere momenten / mijlpalen uit het eerste jaar van je baby vastleg. Een newbornsessie is mogelijk tot zo'n 6 weken na de geboorte. Hierna ben je van harte welkom voor een milestone-sessie.


Soms als vervolg op de newbornsessie en soms juist omdat er geen newbornsessie heeft plaatsgevonden, maar ALTIJD omdat het enorm LEUK is om al die bijzondere mijlpalen van je kleintje vast te laten leggen. Want hoe cliché ook, voordat je het weet is het 1ste jaar voorbij. En deze momenten wil jij nooit vergeten.

De milestonesessies sluiten hier perfect op aan en zijn, wanneer je ook voor mij als zwangerschapsfotograaf of newbornfotograaf gekozen hebt in dezelfde vintage romantische stijl in pasteltinten als jullie van mij gewend zijn.

4 verschillende milestone momenten

• 4 maanden tummy time sessie, rond 4 maanden is je kindje in staat liggend op de vloer omhoog te kijken en deze pose even vast te houden, dit levert ontzettend leuke plaatjes op. Ik gebruik speciale technieken om van ieder kindje een unieke blik te krijgen die zo typisch is voor deze leeftijd waarbij ze de grote wereld vanaf een nieuw perspectief gaan ontdekken.

• 6 maanden sessie, je kindje kan nu zonder hulp rechtop zitten (de zogenaamde sittersessie)

• 9 maanden, je kindje kan nu kruipen

• 12 maanden, je kindje kan nu staan, misschien zelfs de eerste stapjes zetten.

Thema

Of je nu kiest voor een losse milestone shoot of voor het Babyjaarplan, je kiest altijd zelf het thema waarin de foto's gemaakt zullen worden.

Het thema kies je zelf uit de backdropgids In het babyjaarplan worden alle sessies uitgevoerd in hetzelfde thema zodat je je kleintje duidelijk ziet groeien.

De eerste sessie nog liggend op hun buikje om de wereld te verkennen.

De tweede sessie mag je kleintje laten zien dat deze zelf kan zitten. Omdat we niet precies weten wanneer dit zal zijn, zijn we flexibel met plannen. 

De derde sessie maakt je kleintje thuis waarschijnlijk al de boel onveilig door ineens door het huis te kruipen.

De vierde en laatste sessie kan in het teken staan van de 1ste verjaardag, met of zonder cakesmash.

De milestone fotosessies zijn ontzettend leuk en hierdoor ook voor later een prachtige herinnering om op terug te kijken. 
 

#zezijnmaarheelkortzoklein


Los of als babyjaarplan

Je kunt kiezen voor een losse milestone fotosessie, maar je kunt er ook voor kiezen om alle milestones in een (scherpgeprijsd) pakket te reserveren als een babyjaarplan met alle 4 de milestones.

Kies je voor het babyjaarplan, dan ontvang je na afloop van de 4 sessies extra een prachtig fotoalbum met een selectie van alle mijlpalen uit het eerste levensjaar !

Zowel bij een losse milestone als het babyjaarplan kies je zelf het thema waarin je de sessie wilt laten plaatsvinden. Het thema kies je zelf uit de backdropgids In het babyjaarplan worden alle sessies uitgevoerd in hetzelfde thema zodat je je kleintje duidelijk ziet groeien.

Milestone Jaarplan

 • 4 fotosessies (4 mnd / 7 mnd / 9 mnd / 12 mnd)
 • 2 settings per shoot
 • Gebruik van luxe kledingcollectie
 • 40+ Gallery met foto's om uit te kiezen
 • 5 digitale foto's per sessie
 • Presentatie in de studio en samenstellen album
 • Luxe Linnen Jaaralbum met 20 foto's

Milestone Jaarplan € 700,00. Indien gewenst via termijnen.

Milestone Jaarplan Deluxe

 • 3 fotosessies (4 mnd / 7 mnd / 9 mnd)
 • 2 settings per shoot
 • Gebruik van luxe kledingcollectie
 • 40+ Gallery met foto's om uit te kiezen
 • 5 digitale foto's per sessie
 • Cakesmash bij 11 maanden incl. 12 digitale foto's
 • Fine Art Print 30 x 40
 • Presentatie in de studio en samenstellen album
 • Luxe Linnen Jaaralbum met 20 foto's

Milestone Jaarplan Deluxe € 950,00. Indien gewenst via termijnen.
 • Cakesmash rotterdam sabrina serraarens
  Ik was op zoek naar een unieke fotoshoot. Geen standaard witte wand en standaard poses en versieringen die je overal op internet ziet, De cakemash bij Sabrina was precies wat ik zocht!! Origineel, uniek, kleurrijk en de mogelijkheid om samen te brainstormen over de setting. De resultaten zijn precies wat ik had gehoopt. Geen gemaakte glimlach, maar oprechte uitdrukkingen vastleggen. Van verbaasde blikken naar veel plezier tijdens het 'smashen' van de taart. Het spetteren in het badje was één groot feest, een mooie afsluiter van een fantastische shoot! Voor mensen die 'anders dan standaard' willen is dit de perfecte fotograaf!
 • Moeder en zoon foto sabrina serraarens
  Vorige week hebben Mason en ik een super leuke Mummy en zoon fotoshoot met Sabrina gehad. Ik heb net de foto's ontvangen - wat een prachtige foto's waar ik levenslang met veel plezier op kan terugkijken! Dankjewel Sabrina! Voor alle moeders met een newborn/kind - zij is de familie fotograaf voor jou! Sabrina is fantastisch! Geduldig en lief en met veel oog voor detail.
 • Motherhood Rotterdam sabrina serraarens
  Sabrina maakt prachtige foto's, zo puur als dat je kind ook echt is. Ze. is lief, geduldig, creatief en professioneel. Wij zijn fan.
 • Zwangerschapsshoot Amsterdam
  Op de 9 maanden beurs heb ik voor het eerst kennis mogen maken met Sabrina. Haar prachtige stand trok meteen mijn aandacht, toen nog zwanger van mijn 5e kindje wist ik meteen zulke mooie foto’s die wil ik ook. Niet lang daarna heb ik samen met een van mijn dochters een zwangerschapssesie laten maken. En met vol trots kijk ik terug op mijn fotos zo blij ben ik ermee. Sabrina’s foto’s zou ik omschrijven als lief en romantisch en daarmee vind ik dat zij zich onderscheid van andere fotografen. Zelf kom ik uit Amsterdam dus erg vond ik het dan ook niet om naar haar fotostudio in Brielle toe te rijden. Na de geboorte van mijn jongste heb ik nog een newbornsessie laten maken met al mijn dochters en ook deze keer was ik weer blij verrast de ene foto nog mooier dan de andere ik kon dan ook moeilijk kiezen. Ook mijn dochters hadden enorm genoten. Dus nam ik het meeste uitgebreide Pakket met weer een prachtig album, schilderij op aluminium en alle foto’s op een USB in een prachtig doosje met een foto naar keuze. Ik kom vast en zeker nog eens terug met mijn gezin:)
 • Cakesmash mermaid
  Wij zijn ontzettend lief ontvangen bij alle fotosessies. Sabrina is altijd behulpzaam, meedenkend en lief tijdens ons contact. De fotosessies verlopen altijd fijn. Ze maakt ons dochtertje aan het lachen en neemt haar tijd voor de foto’s. We zijn dankbaar dat we zo'n lieve en professionele fotografe hebben gevonden.
 • Het begon allemaal met een newbornshoot die ik dolgraag wilden hebben voor de geboorte van mijn dochtertje. Uiteindelijk uitgekomen bij Photography With Love en wat ben ik daar ontzettend blij mee! Sinds een aantal jaar komen wij hier dan ook regelmatig voor verschillende shoots. Telkens weer met een geweldig eind resultaat! Sabrina denkt met je mee, heeft ongelooflijk veel leuke ideeën en kijkt vooral wat er bij het kindje/de persoon past. In de studio heb je keuze uit verschillende haarbandjes/kleertjes/mutsjes/kleedjes etc.! Telkens weer komen er mooie nieuwe spulletjes bij in de studio. Ook denkend aan prachtige achtergronden! Ik kan positieve dingen blijven schrijven, maar ik raad iedereen aan om zelf een fotoshoot te boeken en zelf te ondervinden wat een ongelooflijk leuke, lieve en professionele fotografe dit is!!!
 • Newborn fotosessie jongen
  Na de geboorte van ons zoontje zijn wij nadat we de foto's op instagram gezien hadden, bij Photography with Love terecht gekomen. Vanaf het eerste contact voelde het heel goed. Sabrina gaf tijdens het eerste gesprek een heel professionele indruk en was tijdens de fotoshoot zo enorm geduldig met ons mannetje. Wij waren best wel zenuwachtig, want dit is ons eerste kindje. Wij kwamen ook veel te laat op de afspraak omdat alles 's ochtends mis ging, maar Sabrina bleef heel begripvol en rustig en stelde ons kersverse ouders enorm op ons gemak. Dit heeft gezorgd voor prachtige foto’s en een mooie herinnering aan deze bijzondere periode. Wij wilden graag een heel groot fotoalbum en kozen voor een album een afwijkende maat inclusief een prachtige bewaarbox met daarin de naam van ons kleintje gegraveerd. Ook wilden we graag dat de box groot genoeg zou zijn voor uiteindelijk 2 albums zodat we na het eerste jaar beide albums in de de box kunnen bewaren. Alle wensen waren mogelijk. Het is nu een enorme blikvanger in ons huis.
 • newbornfotosessie in Brielle

  In één woord Wow! Echt fantastische foto's!! Om verliefd op te worden. Sabrina is echt een kunstenaar.

  Ik heb eigenlijk geen woorden voor het prachtige pakket! Een FANTASTISCH fotoalbum, prachtige plaat voor aan de muur, een supermooie print en schattig bewaardoosje voor de usb stick en zelfs deze is ontzettend mooi en met oog voor detail. Alles heeft een mooi plekje in ons huis gekregen. Wij zijn zo blij met deze gezellige maar minstens zo professionele fotografe!

 • Romantische newbornfoto
  Photography with Love is echt een aanrader! Sabrina is een super lieve rustige vrouw die je baby op zijn gemak stelt! Ze neemt alle tijd voor jou en je kleintje, dit is super fijn om te zien! In haar studio heb je keuze uit de mooiste accessoires en kun je je kindje stijlen in alle kleurtjes die je maar wilt. Je wordt heel warm en hartelijk ontvangen en zelfs mijn vriend vond het enorm bijzonder om te zien hoe zij de newbornsessie  van onze dochter deed.
 • Veronica Bocelli
  Thank you so much, I love every single one. You really made my daughter a little princess! More, it is so evident how much she likes have you around taking pictures of her.  I realized only now how many pictures you made, with different outfits and situations. To remain calm and follow you in realizing all these, our daughter must really love you! This is for us a very precious gift and I particularly appreciate the pictures where we are together, which will allow me to keep a lovely moment of this time with my daughter! Kind regards Andrea & Veronica Bocelli