Lieve woorden

- hoe hebben anderen een fotosessie bij Sabrina Serraarens Studio ervaren - 

 

Lieve woorden! Het is mijn doel om jou een fantastische ervaring te geven tijdens je fotosessie. Een belevenis waar je nog lang met een ontzettend fijn gevoel op terug kijkt. Een belevenis die je van de daken wilt schreeuwen en met iedereen wilt delen.

Het is voor mij echt heel erg leuk wanneer jij als klant de moeite neemt om een review te schrijven. Allereerst omdat ik daar heel blij van wordt, maar ook omdat het toekomstige klanten helpt om voor mij als fotograaf te kiezen. Een positieve ervaring zegt zoveel! Het is dan ook regelmatig dat mensen/nieuwe klanten refereren aan de reviews die op bijvoorbeeld google staan. Wil jij weten welke lieve woorden er geschreven zijn?

 

Andrea & Veronica Bocelli

“Thank you so much, I love every single one. You really made my daughter a little princess! More, it is so evident how much she likes have you around taking pictures of her.

I realized only now how many pictures you made, with different outfits and situations. To remain calm and follow you in realizing all these, our daughter must really love you!

This is for us a very precious gift and I particularly appreciate the pictures where we are together, which will allow me to keep a lovely moment of this time with my daughter!“
Suzanne

“Een paar weken geleden deed Jesselyn een shoot bij de super lieve en gezellige fotografe Sabrina Serraarens.

Ze maakte zowel binnen als buiten foto’s van Jess en ik ben echt superblij met het resultaat waarvan dit pas een voorproefje is. Ze heeft zoveel mooie foto’s gemaakt dat ik bijna niet kan kiezen.

Jessy is heel puur vastgelegd, echt super mooi gemaakt! Wil jij mooie foto’s van je kind dan beveel ik deze lieve, relaxte, professionele en creatieve dame echt aan!

Ze heeft een mooie fotostudio met verschillende thema’s, super gave achtergronden en de allermooiste jurkjes, pettiskirts, pompers enz. om te dragen.

Sabrina nogmaals heel erg bedankt!”

Kelly

Op de 9 maanden beurs heb ik voor het eerst kennis mogen maken met Sabrina. Haar prachtige stand trok meteen mijn aandacht. Toen nog zwanger van mijn 5e kindje wist ik meteen, zulke mooie foto’s die wil ik ook! Niet lang daarna heb ik samen met een van mijn dochters een zwangerschapssesie laten maken. En met vol trots kijk ik terug op mijn fotos zo blij ben ik ermee. Sabrina’s foto’s zou ik omschrijven als lief en romantisch en daarmee vind ik dat zij zich onderscheid van andere fotografen. Zelf kom ik uit Amsterdam dus erg vond ik het dan ook niet om naar haar fotostudio in Brielle toe te rijden. Na de geboorte van mijn jongste heb ik nog een newbornsessie laten maken met al mijn dochters en ook deze keer was ik weer blij verrast de ene foto nog mooier dan de andere ik kon dan ook moeilijk kiezen. Ook mijn dochters hadden enorm genoten. Dus nam ik het meeste uitgebreide Pakket met weer een prachtig album, schilderij op aluminium en alle foto’s op een USB in een prachtig doosje met een foto naar keuze. Ik kom vast en zeker nog eens terug met mijn gezin:)
 

VIDEO REVIEWS

KLIK HIER VOOR MEER REVIEWS OF LAAT ZELF EEN REVIEW ACHTER:

Lieve woorden

KLIK HIER VOOR MEER REVIEWS OF LAAT ZELF EEN REVIEW ACHTER
 

Ben jij door deze lieve woorden enthousiast en wil  je ook een fotosessie boeken?

OF WIL JE WETEN OF IK BESCHIKBAAR BEN?

Ik adviseer je om een fotosessie ruim (4 tot 6 weken)  tevoren te reserveren. Natuurlijk mag je me altijd benaderen voor een last minute aanvraag, alleen bestaat dan de kans dat ik je moet teleurstellen.  De fijnste momenten zijn:

  • rond 32 weken van je zwangerschap.
  • newborn rond 36 weken van je zwangerschap
  • een cakesmash vindt bij voorkeur 6 weken voor de 1ste verjaardag plaats wanneer je de foto's wilt gebruiken voor de uitnodigingen.

Neem gerust contact op bij vragen of stuur een chat-bericht. 

 
 

 

TIJDLOZE

&

KLASSIEKE FOTO'S

MET EEN VLEUGJE ROMANTIEK 

In mijn portfolio zie je tijdloze foto's die ervoor zorgen dat je keer op keer, wanneer je de foto's weer bekijkt, wordt teruggenomen naar dit moment.

Foto's bewaren wat herinneringen vergeten!

Meer over Sabrina