BACKDROPVERHUUR VOOR

 

FOTOGRAFEN

 

Welkom bij Onze

Exclusieve

Backdropverhuur voor

Geregistreerde

Fotografen 

In de schitterende wereld van fotografie draait alles om het vastleggen van bijzondere momenten, het creëren van unieke sferen en het vertellen van verhalen door middel van beelden. Als professionele fotograaf, weet je als geen ander de kracht van de juiste achtergrond bij het creëren van de perfecte compositie. 

Daarom introduceer ik:  exclusieve backdropverhuur, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van gepassioneerde fotografen die geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel (KVK)

 

 

Verhuurvoorwaarden:

De prijs geldt voor 3 of 10 nachten. Bij het kiezen van de eerste verhuurdatum moet deze 10 dagen vanaf vandaag zijn om een juiste levering te garanderen. Als u voor een langere periode wilt huren, neem dan contact op met sabrina@photographywithlove.nl voor een offerte.

Verhuurachtergronden zijn alleen beschikbaar in Nederland

 

Verhuurovereenkomst:

Betaling dient volledig voldaan te worden op het moment van bestellen en is gebaseerd op 3 of 10 nachten. Binnen 24-48 uur na het afrekenen ontvang je een retourlabel per e-mail. Het product moet uiterlijk binnen één dag na de retourdatum verpakt en onderweg zijn naar Sabrina Serraarens Studio. De backdrop dient vrij te zijn van alle schade en in dezelfde staat en verschijning als bij ontvangst.

SHOP BACKDROP

KIES JE GEWENSTE BACKDROP