fotograaf cake smash fotograaf cake smash beste fotograaf cake smash Cake Smash Fotoshoot Spijkenisse Cake Smash Fotoshoot Hellevoetsluis Cake Smash fotoshoot Amsterdam Cake smash prijzen
 
 

Because birthdays are magical

 

Onvoorstelbaar hoe snel alles gaat, inmiddels hebben jullie de eerste 365 dagen als ouders overleefd en komt na het eerste lachje, de eerste keer zitten, de eerste keer kruipen en zelfs misschien wel staan, de allereerste verjaardag. Dit is met recht een moment om bij te stil te staan en te vieren?

Onze 1ste verjaardagssessies zijn een leuke en unieke manier om de 1ste verjaardag van jullie kleintje te vieren. Dit is het moment om jullie kleintje vast te laten leggen. Vier de 1ste verjaardag van jullie baby in stijl met een onvergetelijke cakesmash fotosessie bij Photography with Love.
 
 
 

Uniek Decor

Wij zijn erin gespecialiseerd om jouw baby in een magisch decor te fotograferen. Zo kun je kiezen uit een bestaand decor uit de backdropgids (pakket zilver) maar ook voor een signature cakesmash (pakket goud). Bovendien volledig afgestemd op jullie wensen met een handgemaakt decor en ook gestyled met taart en decoratie en outfits. Zo zorgen we ervoor dat het perfect past bij jullie baby’s karakter, favoriet boek, feestje of kinderkamer. De mogelijkheden zijn (mits tijdig geboekt) eindeloos. Niettemin is het noodzakelijk om tijdig te reserveren zodat er voldoende tijd is om het decor te maken. Ik hou ervan te creëren en ook erover na te denken. Iets te maken.....dus nadat we het thema hebben besproken wordt de perfecte custom setting gecreëerd voorzien van alle benodigde outfits, haarbandjes en accessoires.

 
 

Signature Cakesmash

Photography with Love heeft zich gespecialiseerd in de signature cakesmash. (pakket goud) De signature cakesmash is een exclusieve setting gedecoreerd naar jullie wensen in de vintage romantische stijl waar Photography with Love zich op richt. De mooiste unieke outfits, handgemaakte decoraties en bijzondere achtergronden. Je kunt denken aan een favoriete plaats, een liedje, filmpje, boekje, knuffelbeest, laat het me weten en ik bedenk er een thema voor.

We beginnen de cakesmash altijd met een sessie met een neutraal decor of het seizoensdecor. 

 
 

Spetteren in bad

Als laatste onderdeel van de Cakesmash gaat je kleintje lekker spetteren in bad. Bijna alle kindjes vinden het heerlijk om in bad te gaan, met heel veel schuim zodat ook plakkerige handjes weer lekker schoon worden om vervolgens weer mee terug naar huis te kunnen.

Het spetteren is vaak groot feest! Niettemin beschikken we ook over bellenblaas en ook speeltjes als je kindje het spannend vind of wat aangemoedigd moet worden. Tijdens de spettersessie worden natuurlijk ook heerlijke plaatjes geschoten zodat ook hier weer een mooie herinnering van wordt vastgelegd.
 
 

Prachtige albums

Speciaal voor jullie allermooiste foto's! Een fotoboek dat gewoon bij jullie in de kast staat. Een album dat je meeneemt om trots te laten zien aan vrienden, familie en collega's.

Een album geeft je een goed gevoel en neemt te weer mee terug naar dat moment dat zo belangrijk was in je leven. Dat is wat een album doet! Het maakt jouw herinneringen tastbaar, om nooit meer te vergeten!

Photography with Love werkt met de allerbeste leverancier die zeer hoogwaardige kwaliteit albums nog met de hand vervaardigt. Hierdoor kun je jouw foto's straks nog veel mooier laten zien! Wil je eerst meer lezen over deze prachtige albums? Klik dan even hieronder
 
 
 

The Sky is the limit

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden! Laat het me weten. The Sky is the limit. De mooiste taarten, de meest exclusieve decors en de allermooiste designer kledingcollectie liggen voor je klaar voor een onvergetelijke magische ervaring.
 
 
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?