Portret & Valentijns duo minishoot

 

Op 3 dagen organiseer ik Portret & Valentijns minishoots! De portret minishoot vind plaats in de studio voor kinderen vanaf 4 jaar.  Een perfect moment voor tijdloze, authentieke en klassieke portretten.  Een prachtig portret voor aan de muur. Serieus, spontaan of juist lachend. De shoot wordt een feestje! Gun jij het jezelf ook om deze waardevolle momenten vast te laten leggen? De valentijnsshoot is geschikt voor kinderen vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten. 


Portret Minishoot Portretsessies worden gepland op woensdag 1 februari, zaterdag 4 februari en zaterdag 11 februari. Minishoots duren 30 minuten. Er zijn een beperkt aantal paar plekjes beschikbaar dus wees er snel bij.
 
Je kunt dit keer kiezen uit portretfoto's met een nachtblauwe achtergrond, uit de valentijnsshoot (zie hieronder) of beide.

Hoe het werkt: 

De minisessie kost € 100,00 per sessie voor maximaal 2 personen.  Ben je met meerdere kinderen kun je meerdere tijdslots achter elkaar reserveren. Bij de sessie ontvang je 4 digitale bestanden. De sessie dient vooraf afgerekend te worden. Na het betalen van de factuur is de reservering definitief.

 

VOORWAARDEN:

Binnen 2 weken na de shoot ontvang je de foto's in een online galerij. Je kunt dan digitale bestanden en andere producten uitkiezen.

Hiervoor ontvang je na de shoot een bestelformulier. Je kunt kiezen uit 3 pakketten.

Uiteraard kun je ook zelf je pakket samenstellen. 

Losse digitale bestanden kosten:

€ 24,50 per stuk

10 voor € 195,00

20 voor € 350,00

Bij annulering door jou zelf, kan de shoot helaas niet verzet worden en is terugbetaling van de boekingskosten helaas niet mogelijk.

Mocht de minishoot om welke reden dan ook  door mij geannuleerd worden dan zullen we een andere datum plannen.