BABY'S 1 STE KERST

Een Onvergetelijke Fotoshoot

 

 

Vier de Magie van de Eerste Kerst van je Baby

Is dit de allereerste kerst van je kleintje? Wat een bijzondere tijd om te koesteren! Bij Sabrina Serraarens Studio begrijpen we hoe belangrijk deze momenten zijn & willen we ze voor altijd voor je vastleggen.

Onze "Baby's Eerste Kerst" fotoshoot is speciaal ontworpen voor baby's in de leeftijd waarin ze nog niet kunnen staan.

Hier is waarom je deze geweldige ervaring niet mag missen:

Baby's groeien zo snel op & hun eerste kerst is een mijlpaal die je nooit meer wilt vergeten.

Onze fotoshoot is perfect afgestemd op baby's van deze leeftijd, zodat we hun onschuld en verwondering kunnen vastleggen terwijl ze de magie van Kerstmis ontdekken.

Korte en Zoete Sessie

Ik begrijp dat baby's nog geen lange spanningsboog hebben.  Daarom duurt de "Baby's Eerste Kerst" fotosessie slechts 20 minuten. Dit is precies de juiste tijd om die prachtige momenten vast te leggen zonder je kleintje te overbelasten. 

Outfits

Wil je de fotoshoot nog specialer maken? Ik bied een selectie schattige kerstoutfits aan die je kunt gebruiken voor de sessie.

 

JE KINDJES 1STE KERST PRACHTIG VASTGELEGD OM VOOR ALTIJD TE KOESTEREN

 

Hi, ik ben Sabrina,

Ik ben een internationaal gerenommeerd & veelvuldig award winnend fotograaf die gespecialiseerd is in het creëren van  tijdloze, pure en unieke portretten die je voor altijd zult koesteren. 

Met mijn jarenlange ervaring in het fotograferen van kostbare momenten begrijp ik als geen ander de unieke uitdagingen en kansen die komen kijken bij het fotograferen van baby's.

Mijn benadering is geduldig, liefdevol & gericht op het creëren van een comfortabele omgeving waarin de baby zich op zijn gemak voelt.

Met honderden gelukkige ouders die mij vertrouwden met het vastleggen van de meest dierbare momenten van hun kleintjes, heb ik bewezen dat ik niet alleen foto's maken, maar herinneringen creëer die een leven lang meegaan.

 

 

BECAUSE EVERY PICTURE TELLS A STORY

Sabrina Serraarens Studio is een full-service boutique fotostudio. Ik wil dat jij geheel stressloos van je fotoshoot kunt genieten. Daarom kun je gebruik maken van mijn luxe en uitgebreide cliënt closet en lever ik altijd een totaalpakket.

Van fotosessie tot prachtige eindproducten voor bij jou thuis, die jij trots met iedereen wilt delen!

Zo bespaar ik je tijd, moeite en ben je verzekerd van een prachtig eindproduct zodat jij je kostare tijd kunt besteden aan jezelf en je gezin.

Wat Krijg Je Bij Onze Baby Kerstshoot?

    • Een professionele fotograaf die de unieke persoonlijkheid van je kind vastlegt.

    • Een feestlijk decor waarin je kind kan schitteren.

    • Prachtige, gepersonaliseerde foto's die je voor altijd zult koesteren.

 

WACHT NIET LANGER

Prachtige, gepersonaliseerde foto's die je voor altijd zult koesteren.

Laat de tijd niet voorbijgaan zonder deze momenten vast te leggen. Neem vandaag nog contact met ons op om je kerstfotoshoot te reserveren. Dit is je kans om blijvende herinneringen te creëren die je voor altijd zult koesteren. 

 

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER HUN ERVARING MET SABRINA

 

Een prachtig portret van je baby,  welke ouder wil dat nu niet

Waarom kiezen voor Sabrina Serraarens Studio:

  • Ervaring & Vakmanschap: ik ben expert in het werken met baby's en zal ervoor zorgen dat je foto's een leven lang meegaan.

  • Een luxe client closet vrij om te gebruiken tijdens de shoot zodat je geen kledingstress hebt.

  • Kwaliteit: Verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit prints en mooiste producten om de rest van je leven te koesteren.

 

Waarom kiezen voor een fotoshoot?

♥ Een Tijdloze Herinnering: Van het eerste lachje, de eerste keer zitten, staan, de eerste stapjes. Alles wil je vastgelegd hebben! Dus ook die allereerste keer kerstmis. Het eerste jaar vliegt aan je voorbij! Met foto's kun je altijd weer even terug naar deze momenten. 

♥ Persoonlijkheid in Beeld: Foto's zijn niet alleen een weerspiegeling van uiterlijk, maar ook van persoonlijkheid. Laat je kind stralen en hun eigenheid uiten voor de camera. Deze foto's zullen hun groei & ontwikkeling op een unieke manier weergeven.

♥ Herinneringen voor het Leven: Foto's zijn tastbare herinneringen. Hang ze in huis op, gebruik ze als achtergrond op je apparaten, en deel ze met familie en vrienden. Telkens wanneer je naar deze beelden kijkt, zul je herinnerd worden aan de liefde en vreugde die je met je kind hebt gedeeld.

 

 

 

VANG DE MAGIE VAN DE KINDERTIJD

We kennen het allemaal, een telefoon die vol staat met foto's, maar op het moment dat je de foto wilt laten printen is de kwaliteit onvoldoende. Zo zonde!  Kies daarom voor een professionele fotoshoot.

Neem vandaag nog contact met ons op om je portretfotoshoot te reserveren. Dit is je kans om de onschuld, vreugde en persoonlijkheid van je kind in beeld te vangen voor altijd.

 

 

FOTO'S BEWAREN WAT HERINNERINGEN VERGETEN

with love, Sabrina

Toch liever gezinsfoto's of foto's met grote broer of zus boek dan een normale kerstshoot

HEB JE NOG VRAGEN?

CONTACT

 

CHECK MIJN INSTAGRAM VOOR MEER

@SABRINASERRAARENS_PHOTOGRAPHY