kerstspecial fotoshoot kerstminisessie Rotterdam fotoshoot fotosessie gezinsshoot kerstmis
Kerstspecial winterwonderland 2020
11/11/2020
Het kiezen van een babynaam
08/01/2021
CAKE SMASH FOTOSHOOT
 

Cake Smash Shoot

 
 
Een cake smash shoot is natuurlijk de allerleukste manier om de 1ste verjaardag van jullie baby te vieren. Zeker in een tijd dat grote feestjes niet mogelijk zijn. Een cakesmash fotosessie is geheel coronaproof. Een superleuke belevenis voor zowel jou als je kindje en je krijgt een prachtig fotoalbum als herinnering aan deze bijzondere mijlpaal.
 
 

Cake Smash Fotoshoot

Samen met haar papa en mama mocht ik Yuki verwelkomen voor haar 1ste verjaardag. Er stond een customized CAKE SMASH FOTOSHOOT gepland. Ontzettend leuk. Ik hou ervan als klanten voor een origineel decor kiezen.

De papa van Yuki is Japans (half) en zodoende heeft Yuki een Japanse naam die GEZEGENDE SNEEUW betekend. We kozen voor een decor met Japanse kersenbloesem. Wist je overigens dat in Japan namen niet gebonden zijn aan een geslacht?
 
 

Spannend

De mama van Yuki had mij tevoren gewaarschuwd. Yuki was enorm gericht op haar mama en de kans was groot dat ze vreemde mensen (mij dus) een beetje eng zou vinden.

Who needs a superhero .....

Gelukkig vond Yuki het stiekem wel een beetje leuk, in ieder geval heel lekker want ze verorberde bijna de gehele taart. Wel nadat haar papa haar had laten zien hoe dat nu eigenlijk moest, hilarisch! Maar het werkte! En uiteindelijk....ALLES VOOR EEN GOEDE FOTO

En wat mij betreft is het een enorm geslaagde shoot, geen smash, want Yuki at haar taart keurig op zonder te smashen. Ook het badje was een groot feest. Heel veel gespetter en lachjes, daar doen we toch voor. Nu ben ik benieuwd welke foto's de papa en mama zullen kiezen voor het fotoalbum.
 
 
 
 
Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.