Fotoshoot Kinderen


Een fotosessie met kinderen in Rotterdam. Naast zwangerschapsfotografie, newbornfotografie en gezinsfotografie kun je bij Photography with Love ook terecht voor portretfoto's.
Prachtige portretten die een plaats verdienen op die bijzondere plek in huis of wellicht op kantoor. Een stijlvolle mooie foto van jouw kind(eren) die op ongedwongen en onschuldige, pure wijze wordt vastgelegd. Dat maakt het zo leuk om kinderen te fotograferen. Er wordt een relaxte sfeer gecreëerd en vooral goed geluisterd naar de wensen van je zoon en/of dochter. Als zij zich happy en ongedwongen voelen zie je dat terug in de foto.
 
 

Ieder kind is uniek!


Het pure van kinderen, de oprechtheid en de spontaniteit.

Een verlegen blik, een schaterlach, kinderen zijn onvoorspelbaar en tijdens een portretshoot laat ik me graag leiden door de spontaniteit van het kind zelf.
Een fotoshoot moet vooral veel plezier zijn. Een leuke ervaring waar kinderen met een positief gevoel op terugkijken.
Er worden opdrachtjes gegeven ener wordt vooral heel veel gelachen.

Intussen maak ik de foto's en hierdoor komen we vaak tot prachtige foto’s waar de kinderen ook zelf trots op zijn.

 
 

Locatie?


Afhankelijk van de sessie die je kiest kan een fotoshoot met kinderen plaatsvinden in de fotostudio in Brielle of op een afgesproken buitenlocatie.

Een lekker ongedwongen fotosessie op het strand of in het bos, lekker ravotten en vooral jezelf kunnen zijn.

Belangrijk in het bepalen van de locatie is ook; wat wil je met de foto's gaan doen? Wil je ze misschien op groot formaat in huis ophangen is het ook belangrijk om rekening te houden met de kleuren van de locatie.

Bij Photography with Love kun je terecht voor verschillende sessies, variërend van een portretsessie, milestones, verjaardagssessie, cakesmash etc.
 
 

Ben je inmiddels enthousiast?


Hieronder vind je de verschillende fotosessies voor kinderen. Wanneer je reserveert bespreken we jullie wensen, vervolgens ontvang je kledingadvies en meteen ook aanvullende informatie ter voorbereiding op de fotosessie. Heb je intussen vragen, kun je deze altijd stellen.

Zeg nu zelf, jij wilt inmiddels toch ook wel een prachtig portret van je kroost om vol trots van te genieten. Heb je zin in inspiratie?

Ben je intussen nieuwsgierig geworden over een fotosessie met kinderen in Rotterdam en wil je tegelijkertijd meer informatie?


Neem vrijblijvend contact op via e-mail of 085 201 1985
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?