fbpx
newbornsessie Den Haag
Newbornsessie uit Zoetermeer
28/10/2020
kerstspecial fotoshoot kerstminisessie Rotterdam fotoshoot fotosessie gezinsshoot kerstmis
Kerstspecial winterwonderland 2020
11/11/2020
fotoshoot zwangerschap Rotterdam
 

Zwangerschapsshoot

 
 
De mooiste manier om je herinnering aan deze bijzondere tijd in je leven vast te leggen is een stijlvolle fotoshoot: een zwangerschapsshoot, maternityshoot of zwangerschapsfotosessie, prachtig gestyld met oog voor detail op de mooiste locaties in en rond Rotterdam.
 
 

Wensen en stijlen, jij mag het zeggen!

Een zwangerschapsshoot kan in de studio, maar ook op een mooie buiten locatie. In de studio nabij Rotterdam zijn we van alle gemakken voorzien en hebben we privacy en rust, terwijl je op locatie meer gebruik kunt maken van de de aanwezige elementen.

Sabrina Serraarens gelooft erin dat iedereen anders is. Zwangerschapsfotografie is er dan ook in allerlei stijlen! Zoek je stoere foto's of juist heel romantisch. Boudoirfoto's of heb je eigenlijk geen idee wat je mooi vindt en zoek je mij juist vanwege mijn kennis en expertise zodat ik je zodat ik je kan adviseren.

- Ingetogen en chique - Glamoureus - Boudoir: donkere beelden met mooie licht accenten die de rondingen mooi weergeven. - Prachtige decor van een mooi (herfst)bos - In de vrijheid van het strand - De interactie van de oudere broertjes en/of zusjes met je buik etc.
 
 

De locatie voor zwangerschapsfoto's

In deze tijd van het jaar is een zwangerschaps shoot buiten eigenlijk het allermooiste in het bos. Prachtige herfstkleuren als decor voor dit bijzondere moment. Ook deze aanstaande mama koos ervoor om dit bijzondere moment in haar leven vast te laten leggen buiten in de natuur. Na het uitzoeken van de jurken reden we op deze zonnige ochtend naar het Mildenburg bos in Oostvoorne, een van mijn favoriete locaties in de herfst.

Eerst een beetje onwennig, maar kijk deze mama in verwachting eens stralen. Soms past een locatie helemaal bij de persoon en voor Eline had er geen mooier plekje gekozen kunnen worden.
 
 

Afspraak voor een zwangerschapsfotosessie

We maken de afspraak graag voor een moment dat jou goed uitkomt. Het ideale moment voor een zwangerschapsshoot is tussen de 32e tot 36e week van je zwangerschap. Je buik is dan mooi rond en jij hebt nog lekker veel energie!

Je kunt ervoor kiezen om alleen te komen, maar met je partner is leuker! Uiteraard mag je ook iemand anders, zoals een vriendin of moeder meenemen.

Als je ervoor kiest om iemand mee te nemen, kies dan altijd voor iemand waar jij je helemaal ontspannen en relaxed bij voelt.

De mama van Eline noemt haar altijd het zonnetje, het licht in haar leven, geboren voor het geluk en ik geloof dat! Kijk haar eens stralen samen met haar echtgenoot Mark. Een prachtig koppel dat zich bijna ouders mogen noemen.
 
 

Ruim de tijd voor een zwangerschapssessie

Ik hou van rust, ik hou ervan als jij je lekker ontspannen voelt en neem daar dus ook de tijd voor. We kletsen wat, ik moet jullie even leren kennen, bespreken nog even kort jullie wensen en ook zien hoe jullie mooi poseren. Gaandeweg ontwikkelt zich iets moois! Je zult ontdekken dat je je steeds meer op je gemak gaat voelen.

Tijdens de shoot kun je kleding wisselen en gebruik maken van voorwerpen die je dierbaar zijn. Zo koos Eline ervoor om haar favoriete combowlaarzen te dragen. Zij droeg ze ook tijdens haar bruiloft en zijn voor haar van emotionele waarde. Het kettinkje dat ze draagt is van haar moeder en oorspronkelijk zelfs van haar oma geweest. Dat maakt deze foto's nog waardevoller.

We spelen met licht, poses, en verschillende achtergronden. Aan alle details wordt gedacht en we proberen alle elementen die een foto mooi maken zorgvuldig te gebruiken. Mooi licht is daar een essentieel onderdeel van!
 
 

Na de zwangerschaps fotosessie?

Na de fotosessie plannen we een afspraak in voor de presentatie van de foto's. Zo'n 1.5 tot 2 weken na de fotosessie komen jullie terug naar de studio en zien jullie de foto's op groot scherm. Dit is ook het moment dat jullie het fotopakket selecteren en voor het uitkiezen van de foto's die je graag terug ziet in het fotoalbum.

Ik vind het ontzettend leuk om deze eerste reactie op de foto's te zien en hoop dat Eline en Mark blij zullen worden van het resultaat. Wat denken jullie, zullen ze blij zijn met deze foto's?
 
 
Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.