Het kiezen van een babynaam
08/01/2021
tips voor een succesvolle new
5 tips voor een succesvolle zwangerschapsshoot in de studio
19/01/2021
Cakesmash met besnijdeniskleding
 

Cakesmash in besnijdeniskleding met grote broer

 
 
De 1ste verjaardag van je kleintje is een enorme mijlpaal. Immers hierna is deze geen baby meer maar een dreumes. Dat moet je natuurlijk op een bijzondere manier vieren! Met een onvergetelijke en magische cakesmash bij de cakesmashspecialist van Rotterdam en omstreken.
 
 

Compliment

"We zijn nog steeds zo enorm blij met de foto's die je van ons zoontje gemaakt hebben dat we graag terugkomen met zijn jongere broertje"

Een groter compliment kan ik niet krijgen. Klanten die jaren later nog steeds terugdenken aan een fijne ervaring en terugkijken op een prachtig fotoalbum dat je standaard bij je fotosessie krijgt.

Zo'n 1.5 jaar geleden mocht ik Isa verwelkomen met zijn ouders voor zijn cakesmash. Toen kozen zij voor het thema jungle, een thema dat hem perfect op het lijf geschreven was.
 
 

Welke thema, jij hebt de regie!

Inmiddels is Isa 2.5 en kwam hij met zijn kleine broertje Emircan om zijn eerste verjaardag te vieren. De wens was of het mogelijk om ook foto's in besnijdeniskleding te kleding en ook zou het enorm leuk zijn wanneer we foto's konden. maken van de twee broertjes samen.

Na het bespreken van de wensen kozen de ouders van Emircan voor een standaard backdrop uit het backdropmagazine. Vliegtuigen, een van mijn favoriete thema's voor jongetjes.
 
 

Taart

Een geweldig leuke pilotenmuts, een matching outfit, backdrop met vliegtuigen en een prachtige taart waren de ingrediënten voor deze cakesmash fotoshoot.

Als cakesmashspecialist word ik er altijd helemaal blij van wanneer ouders het vertrouwen hebben om de regie uit handen te geven. Hierdoor kun je zorgeloos een cakesmash reserveren en het enige waar je aan hoeft te denken is om je kindje mee te nemen.
 
 

Smashtime

In tegenstelling tot Isa vond Emircan zijn taart maar heel erg vreemd. Ondanks dat Isa het hem voordeed vond hij plakkerige handjes niet een heel blij vooruitzicht waardoor Isa besloot om zelf maar een grote hap te nemen haha.

Nadat Emircan op ontdekkingstocht was geweest en hij niet gecharmeerd raakte van mijn taart besloten we dat het tijd was voor het badje. Gelukkig is spetteren in een heerlijk badje bij bijna alle kindjes een groot succes.
Ondanks dat kindjes, wat mij betreft tijdens de shoot echt niet de hele tijd hoeven te lachen is het wel ontzettend leuk als de een glimlach kunnen vastleggen. Gelukkig was dit geen probleem, want eenmaal in het badje kwamen er grote glimlachen tevoorschijn.
 
 

Cakesmashmagazine

Ben jij nu ook enthousiast geworden en zou je meer willen weten over een cakesmash, download dan geheel vrijblijvend het gave cakesmashmagazine. Met voorbeelden, thema's en alles wat je moet weten voor een onvergetelijk en magische cakesmash!
In de studio voldoen we aan de hoogste hygiene eisen en werken volgens de de voorschriften van het RIVM.
 
 
Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.