Fantastische Zwangerschapsshoot in het bos

newbornmeisje in de studio
Schattig newbornmeisje met grote broer in de fotostudio
16/09/2020
Cakesmash met Peter Pan
Cakesmash met Peter Pan
20/09/2020

Als zwangerschapsfotograaf in Brielle regio Rotterdam en omstreken, vind ik het super leuk om om jou tijdens je zwangerschap vast te leggen met een zwangerschapsshoot. Een fotoshoot alleen, met je partner of hele gezin waarbij je desgewenst op een mooie buitenlocatie foto’s van dit onvergetelijke moment in je leven kunt laten maken. Een zwangerschapsfotoshoot duurt ongeveer een uur.

zwangerschapsfotograaf in Brielle regio Rotterdam

Een van mijn laatste zwangerschapsfotosessies was die van Anuska en Marc. Al voor de 2e keer mag ik dit bijzondere moment in hun leven vastleggen. 3 jaar geleden al toen zij hun eerste kindje verwachten en nu wordt Amy grote zus.

Zwangerschapsshoot moeder met dochter

Grote zus

Al vanaf de eerste keer dat ik Marc en Anuska ontmoette was er een leuke klik. En er is iets met dit stel, iedere sessie weer. Zij stralen zoveel liefde uit dat het voelbaar is. Alleen al om in hun aanwezigheid te zijn geeft energie. Na de zwangerschapsshoot mocht ik hen vol trots verwelkomen met Amy en ook hierna toen ik het hele eerste jaar in beeld mocht brengen. Superleuk dus ook om te zien tot welke dametje Amy zich in de loop der jaren ontpopt heeft. Ik vind het altijd extra leuk als klanten terugkomen en ik hun kindjes mag zien opgroeien. Zoals alle shoots waren Marc en Anuska onberispelijk gekleed, mooi verzorgd, en ook Amy had er zin in om haar prachtige ‘prinsessenjurk’ aan te trekken.

Zwangerschapsfotograaf in Brielle nabij Rotterdam

Zwangerschapsshoot in het bos

Het leuke is: ik kan de zwangerschapsshoot gewoon doen op een steenworp van de studio, want mijn fotostudio ligt op een bedrijventerrein vlakbij het bos, maar ook een Ballenbak.

Pinterest

Van te voren had ik contact gehad met Anuska over haar wensen. Ze deelde haar ideeën die ze verzameld had op Pinterest en samen bekeken we nog een keer die mooie foto’s van 3 jaar geleden. Inmiddels is Anuska 36 weken in verwachting en kan ik niet wachten om het zusje van Amy te ontmoeten.

En voor alle familieleden die deze blog lezen, ik kan jullie verklappen dat ook dit kindje een prachtige naam krijgt (echter heb ik beroepsgeheim, dus zullen jullie toch moeten wachten)

zwangerschapsfotograaf in Brielle regio Rotterdam
zwangerschapsfotograaf in Brielle regio Rotterdam
gezinsfotograaf in Rotterdam
zwangerschapsfotograaf in Brielle regio Rotterdam
zwangerschapsfotograaf in Brielle regio Rotterdam
zwangerschapsfotograaf in Brielle regio Rotterdam

Zijn ze geen plaatje!

Wil jij meer informatie over een newbornsessiezwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?