Zwangerschapsshoot in het bos
Fantastische Zwangerschapsshoot in het bos
16/09/2020
Cakesmash met Peter Pan
Cakesmash met Peter Pan
20/09/2020
zwangerschapsaankondiging
 

Zwangerschapsaankondiging

 
 
Als zwangerschapsfotograaf in de regio Rotterdam mag ik soms de leukste ideeën uitwerken. Ook ben ik soms als allereerste op de hoogte van bijzondere nieuwtjes.....ontzettend leuk natuurlijk wanneer klanten je hun geheimen toevertrouwen.

Zo kwam het dat ik pasgeleden een wel heel bijzondere fotosessie mocht uitwerken. De juiste spullen verzamelen, het decor verzinnen, etc. Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden?
 
 

Aankondiging Zwangerschap

Het was geen geheim dat de mama & papa van Quinn verlangden naar een 2e kindje. De wens was groot, evenals het risico op complicaties. Maar wonderen geschieden en zo mocht het gebeuren dat Rowan en Kevin in blijde verwachting zijn van een broertje of zusje voor Quinn en ik dat al in een vroeg stadium mocht weten simpelweg omdat mama Rowan zo ontzettend blij was dat ze het wel van de daken kon afschreeuwen.

In de weken erna hebben we nagedacht over een originele aankondiging van dit bijzondere nieuws. En zo mocht ik hen na het bericht dat de termijnecho tiptop in orde was verwelkomen om hun nieuws met de wereld te delen.
 
 

Bijzonder Recept


2 EETLEPELS KUSJES
3 KOPJES KNUFFELS
4 LEPELS LIEFDE

Roeren maar

Quinn mocht als toekomstige zus aan de slag
Met een keukenmachine, lepels en maatbekers, potjes en een schort van Frootie, een gezonde maaltijd voor je kleintje vers, boordevol vitaminen en zo op tafel gezet

Quinn vond het allemaal heerlijk, zich nog niet bewust van de bijzondere 'taak' die haar te wachten staat. Grote zus! Ik heb er geen enkele twijfel over dat zij die taak tot in perfectie zal gaan uitvoeren.

 
 
 
 

Zwangerschapsvergiftiging

Een kinderwens die in vervulling gaat is als een droom die uitkomt. Dat een zwangerschap niet altijd onbezorgd verloopt zal ook niemand vreemd in de oren klinken, maar wist je dat 15% van alle zwangere vrouwen te maken krijgt met (een vorm van) zwangerschapsvergiftiging. Zwangerschapsvergiftiging is een ziekte met veel complicaties, die je tijdens je zwangerschap kan krijgen. Het aantal vrouwen dat lijdt aan zwangerschapsvergiftiging is de laatste jaren toegenomen en de kans op zwangerschapsvergiftiging is groter wanneer je dit bij een eerdere zwangerschap ook hebt gehad.

Rowan lijdt helaas aan zwangerschapsvergiftiging. De wens om een 2e kindje te krijgen ging gepaard met een enorme angst, een angst die niet onterecht bleek te zijn want ondanks dat Rowan en Kevin zich zeer gezegend voelen, is Rowan nog nauwelijks in staat geweest om onbezorgd van haar zwangerschap te genieten. De zwangerschapsvergiftiging beheerst op dit moment haar leven en niet alleen doordat, zoals iedere aanstaande moeder, ze zich zorgen maakt om haar ongeboren baby, maar zeker ook omdat ze zich op sommige dagen schuldig voelt dat ze kleine Quinn niet de aandacht kan geven die ze graag zou willen. Nu hoeft niemand zich daar zorgen om te maken hoor, want Quinn heeft een lieve papa en een heel lieve oma en tante die met alle liefde deze taak verlichten, maar dat neemt niet weg dat je als moeder graag de 'perfecte' moeder bent, wat dat dan ook mag betekenen.

Met deze blog, vraag ik aandacht voor deze aandoening en geef ik graag een steuntje in de rug, hart onder de riem van alle (aanstaande) mama's. Je doet het goed! Zorg goed voor jezelf! Je bent niet meteen een slechte moeder als het even niet anders gaat. En in het bijzonder voor Rowan, een voorspoedige en vooral zo lang als mogelijke zwangerschap gewenst!

Wil jij weten hoe Rowans zwangerschap verloopt en hoe Quinn zich als grote zus zal gaan ontpoppen, volg haar via deze link

 
 
Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.