Zwangerschapsshoot
Een zwangerschap is een bijzondere, maar ook spannende periode in je leven. Hoe bijzonder is het om dit moment door mij vast te laten leggen, met prachtige foto’s zodat het een tastbare herinnering wordt voor later. Tijdens een zwangerschapssessie draait het helemaal om jou en om je mooie buik. Mijn stijl omschrijft zich als een vintage gestylde zwangerschapssessie met een romantische sfeer.

Samen met je partner, je gezin, alleen, of samen met je kindje(s). In mijn studio of op locatie leg ik deze bijzondere tijd voor jullie vast. Ik neem alle tijd, om geheel naar jullie smaak, een gevarieerde serie neer te zetten. Als buitenlocaties is mijn studio dicht gelegen bij het Mildenburg bos, maar ook de duinen en het strand van Rockanje, prachtige locaties die je zwangerschapssessie nog unieker maken.

Een zwangerschapssessie kan het beste gepland worden in week 32 tot en en met week 36 van je zwangerschap. In deze periode van je zwangerschap heb je een mooie ronde buik en voel je je meestal nog comfortabel. Om zeker te zijn van een plekje adviseer ik je rond de 20e week van je zwangerschap al te reserveren. Mocht je in verwachting zijn van een meerling adviseer ik om de zwangerschapssessie rond de 25e-30ste week van je zwangerschaps te plannen. Ik beschik over een ruime collectie exclusieve zwangerschapsjurken die je tijdens de zwangerschapssessie kunt dragen. Een ruime keuze uit prachtige kleuren en mooie accessoires zorgen voor een prachtig resultaat. Lijkt het je leuk om ook boudoirfoto’s te laten maken, in kanten jurken, mooie voiles of prachtige lingerie is dit uiteraard ook mogelijk.

Naast alle jurken en accessoires beschik ik over vele achtergronden en decors die de sessie compleet maken. Van te voren bespreken we je wensen en samen maken we er iets heel moois van.

Combinatiesessie
Mocht je ook interesse hebben in de newbornsessie, iets dat ik natuurlijk altijd hoop, is het aantrekkelijk om een combinatiesessie te reserveren. Je boekt dan zowel de zwangerschapssessie als de newbornsessie in een en ontvangt een combinatiekorting.

Geboortekaartje
Als je het leuk vind kun je een of meerdere foto’s gebruiken voor het geboortekaartje. Mocht je hier interesse in hebben informeer ik je graag.

Reserveren
Zodra je een reservering maakt ontvang je aanvullende informatie en tips met betrekking tot het verloop van de sessie. Op de dag zelf maken we een afspraak voor de presentatie van de foto’s en bespreken we of je voorafgaand aan deze afspraak nog een preview wilt ontvangen. Tijdens de presentatie van de foto’s kun je zelf het gewenste aantal foto’s kiezen uit een gallery.

Mocht je vragen hebben kun je me altijd even bellen of een berichtje sturen Contact

Liefs, Sabrina