ZOMERACTIE

Kerstmis in juli: Win een Magische Kerstminishoot bij Sabrina Serraarens Studio

Doe mee aan onze exclusieve zomeractie en maak kans op een betoverende kerstminishoot!

 

Welkom bij Sabrina Serraarens Studio , waar we het magische gevoel van Kerstmis naar de zomer brengen! Wil jij kans maken op een onvergetelijke kerstminishoot? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Door deel te nemen aan onze exclusieve zomeractie maak je kans op een fotoshoot vol vreugde en prachtige herinneringen.

Dit is hoe je mee kunt doen:

  1. Like @sabrinaserraarens_photography op instagram of @sabrinaserraarens op Facebook om op de hoogte te blijven van onze betoverende fotowereld.

  2. Schrijf je in voor onze zomeractie. Dit is jouw ticket naar de magie van Kerstmis in juli!

  3. Gedurende 30 dagen, reageer op ieder bericht met minimaal 4 woorden en voeg een emoji toe om je enthousiasme te tonen. Laat ons meegenieten van jouw feestelijke spirit!

Als beloning voor je betrokkenheid maak je na 30 dagen kans op een adembenemende kerstminishoot. Deze geweldige prijs is inclusief 3 prachtige bestanden om voor altijd te koesteren!

 

Doe mee aan onze exclusieve zomeractie en maak kans op een betoverende kerstminishoot!

 

Maar er is meer! Als je zelfs 60 dagen lang blijft reageren op onze berichten met minimaal 4 woorden en een emoji, verdubbel je jouw kansen! Je ontvangt dan een kerstminishoot met maar liefst 6 schitterende bestanden. Dat is dubbel zoveel plezier om te delen met je dierbaren!

Mis deze unieke kans niet en doe mee aan onze Kerstmis in juli-giveaway! Verspreid de vreugde en tag al je vrienden die ook dol zijn op geweldige fotoshoots!

Dompel jezelf onder in de betovering van Kerstmis, zelfs tijdens de zomer. Schrijf je in, reageer en maak kans op een onvergetelijke kerstminishoot bij Sabrina Serraarens Studio. Jouw magische momenten beginnen hier!

De kerstminishoot wordt gepland op zaterdag 28 oktober.

 

Mocht de minishoot om welke reden dan ook  door mij geannuleerd worden dan zullen we een andere datum plannen.

INSCHRIJVEN ZOMERACTIE
 

DAGEN TOT KERSTMIS

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds