Word de beste babyfotograaf

Newbornshoot in Rotterdam geboorte van een moeder
De geboorte van een moeder
03/09/2020
newbornmeisje in de studio
Schattig newbornmeisje met grote broer in de fotostudio
16/09/2020
Workshop newbornfotografie Photography with Love Sabrina Serraarens

Word de beste newbornfotograaf! Met de workshop newbornfotografie en babyfotografie leer jij alles dat nodig is om succesvol en onderscheidend te zijn. Deze workshops zijn geschikt voor die fotografen die met zwangerschaps-, newborn- of babyfotografie willen gaan starten of hun kennis willen uitbreiden. Workshop word beste newbornfotograaf. Kennis van ISO, sluitertijd en diafragma is een voorwaarde.

newborn workshop sabrina Serraarens photography with love babyfotograaf

Ik heb ruim 5 jaar werkervaring en mijn eigen kennis opgedaan tijdens workshops bij o.a. Ana Brandt, Amy Mc. Daniel, Kath V, Julia Kelleher en Brenda Olie. Deze werkervaring deel ik graag met jou. Op deze pagina informeer ik je over de twee verschillende workshops Workshop word beste newbornfotograaf die ik verzorg.

Een daagse workshop newbornfotografie

Wil jij alles leren over newbornfotografie? Ik geef je alle belangrijke informatie die nodig is. Ik besteed aandacht aan mijn workflow en poseren. Ik leer je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, de shoots stylen en andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn.

Tijdens de eendaagse workshop behandelen specifiek newbornfotografie. De workshop vind plaats in mijn studio in Brielle in een groepje van minimaal 2 tot maximaal 5 personen. De workshop kan zowel doordeweeks als in het weekend plaatsvinden. Tijdens deze dag is de lunch verzorgt, evenals lekkere snacks, koffie/thee en water. Uiteraard kun je alle shoots zelf mee fotograferen.

Basisuitrusting van de newborn fotograaf
Veiligheid van de newborn
Verschillende wrap technieken
Hoe begin je met je shoot?
Hoe bouw je een setting op?
Poses in props
Poses op de beanbag
Hoe leg ik de newborn neer tov het licht?
Vanaf welke hoek kan ik het beste fotograferen?
Hoe verplaats ik de newborn van de ene naar de andere setting?
Hoe kan ik variatie in de shoot aanbrengen?
Hoe kan ik mijn portfolio gaan uitbreiden?
Omgang met ouders
Hoe kom ik aan klanten? 
Marketing tips

Deze dag komen er 2 newborn modellen die ik ga positioneren 

Kortom: een zeer waardevolle dag vol inspiratie en contact met collega’s.

Datum
maandag 12 oktober

Prijs:
€ 475,00 euro excl BTW inclusief digitale handout & Giftbag

Minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers
09:30 uur – 16.00 uur
Daglichtstudio in Brielle

Op zoek naar een workshop die alles heeft?

Twee daagse workshop Workshop word beste newbornfotograaf

De 2 daagse workshops vinden plaats in het weekend en met een klein clubje van 2-5 personen. In deze 2 dagen krijg je een heerlijke lunch, lekkere snacks en drankjes. Een prachtig boekwerk met informatie over je workshop en een goodiebag om de dag compleet te maken! De 2 daagse workshops zijn intensief en een mix van theorie en praktijk.

In deze 2 daagse workshop leer je alles wat je moet weten als fotograaf over het succesvol neerzetten van je Fotografie onderneming gericht op zwanger-, newbornfotografie en babyfotografie met natuurlijk licht in de studio. Deze dagen komen er modellen en kun je alle shoots mee fotograferen. Daarnaast gaan we het het ook uitvoerig hebben over contact met ouders, marketing, branding en bedrijfsvoering. Het is van belang dat je goede kennis hebt van fotografie en je camera beheerst.

Welke onderwerpen zullen aan bod komen.

We starten met newborn fotografie. Hoe zet je de beste set op? Hoe kun je zo goed mogelijk wisselen van setting zonder de baby teveel te storen? Wat zijn makkelijke poses en hoe kun je het beste omgaan met ouders? Ik ga het uitvoerig hebben over natuurlijk licht en hoe je het beste een setting kun opbouwen.

Er komt een newborn model langs, 1 zwanger model en meerdere baby modellen.

Workshop word beste newbornfotograaf

Ik geef je heel veel informatie en inspiratie om je eigen werk te verbeteren. Alles om jouw shoots op een hoger niveau te tillen. Hoe krijg je tevreden klanten en zorg je ervoor dat newborn klanten bij je terugkomen? Hoe ga je om met een oudere baby en hoe kun je deze settings het best opbouwen. We gaan het hebben over de verschillende poses afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling. Hierbij is het weer van groot belang dat je ouders goed informeert. Hoe doe je dat? Hoe informeer en bereik je deze doelgroep? Hoe bereiken we onze moeders en hoe krijg je ze binnen voor een zwangerschapsshoot? De zwangerschapsshoot wordt gedemonstreerd op een buitenlocatie, de verschillende poses tijdens deze shoot en mooie styling komen uitvoerig aan bod. Tot slot laat ik zien hoe ik een cakesmash voorbereid en laat ik de styling en het opzetten van het decor zien. Tel hierbij nog een hele berg aan tips, social media en verkoop- product tips en adviezen. Na deze 2 dagen ben jij er helemaal klaar voor om zelf suheb jij alle handvatten om je eigen onderneming nog meer te laten groeien.

Deze workshop vindt plaats in mijn daglichtstudio in Brielle op zo’n 20 minuten vanaf centrum Rotterdam en 30 minuten vanaf centrum Den Haag. Evt. ook bereikbaar via openbaar vervoer.

Dag 1:
Newborn fotografie sessie
Baby milestonesessie
Bedrijfsvoering & branding

Dag 2:
Cake Smash fotoshoot
Baby milestonesessie
Zwangerschapssessie
Producten, verkoop en prijsbepaling.

Data zaterdag 10 & zondag 11 oktober

Tijd:
van 9:30-17:00 uur

Prijs:
€ 750,00 euro excl BTW inclusief digitale handout & Giftbag


Betaling kan in 2 keer, 400 euro bij het boeken en het restant moet 1 week voor aanvang van de workshop zijn overgemaakt. De workshop dient voor aanvang volledig voldaan te zijn.

Wil jij je aanmelden voor deze te gekke workshop word beste newbornfotograaf? Mail je interesse naar sabrina@photographywithlove.nl

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wil je meer foto’s zien klik dan  hier voor meer foto’s.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.