fbpx

 
Workshop - Newbornfotografie - cakesmash - zwangerschapsfoto's - gezinsfoto's - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby -Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Rotterdam - Brielle Breda - Capelle aan den IJssel - Krimpen aan den IJssel - Antwerpen - Bergschenhoek - Berkel en Rodenrijs -Rotterdam -beste fotograaf- beste babyfotograaf- cursus
 
 

Word de allerbeste babyfotograaf

Word de beste babyfotograaf! Met de workshop newbornfotografie en babyfotografie leer jij alles dat nodig is om succesvol en onderscheidend te zijn.

De workshops op deze pagina zijn geschikt voor die fotografen die met zwangerschaps-, newborn- of babyfotografie willen gaan starten of hun kennis willen uitbreiden.
Kennis van ISO, sluitertijd en diafragma is een voorwaarde.

Workshop newbornfotografie


Ik heb ruim 5 jaar werkervaring en mijn eigen kennis uitgebreid tijdens workshops bij o.a. Ana Brandt, Amy Mc. Daniel, Kath V & Julia Kelleher.

Deze werkervaring deel ik graag met jou.

Op deze pagina informeer ik je over de twee verschillende workshops (newbornfotografie en word beste babyfotograaf) die ik verzorg.
 
 
 

Eén op één in person workshop newbornfotografie

Wil jij alles leren over newbornfotografie? Ik geef je alle belangrijke informatie die nodig is, besteed aandacht aan mijn workflow en poseren. Heb je een specifieke pose die je graag onder de knie zou krijgen? Ik leer je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, de shoots stylen en vervolgens andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn.

Tijdens de eendaagse één op één workshop behandelen we specifiek newbornfotografie. De workshop vind plaats in mijn studio in Brielle. De workshop kan in overleg zowel doordeweeks als in het weekend plaatsvinden. Tijdens deze dag is de lunch verzorgt, evenals lekkere snacks, koffie/thee en water. Uiteraard kun je alle shoots zelf mee fotograferen.
 

Wat gaan we allemaal behandelen

Fotosessies van een pasgeborenbaby geven altijd wel een bepaalde spanning...gaat het wel lukken, is de baby wel slaperig genoeg, heb ik genoeg variatie en zo nog veel onzekerheden die spelen voordat je aan een newbornshoot gaat beginnen...

Baby's fotografen kan echt wel een uitdaging zijn omdat je het baby'tje eigenlijk niet echt aan kan sturen...deze bepaald wat we gaan doen.

Tijdens deze workshop leer je dat je op een natuurlijke manier een complete sessie kan maken zodat je geen stress meer hebt of je sessies wel zullen lukken. Zo zul je altijd een fotosessie kunnen verzorgen met mooie pure newbornfoto's waar je klanten nog lang van zullen genieten.

Tijdens deze workshop leg ik je alles uit wat je nodig hebt om met vertrouwen een newbornsessie te kunnen fotograferen.

Zelf krijg je gelegenheid om je eigen beelden te fotograferen.

Voor wie is deze workshop? Voor de startende en gevordere fotograaf die graag een natuurlijke newbornsessie wil verzorgen. (basisinstelling vd camera ed worden niet behandeld, enige fotografie ervaring is wenselijk)

Wat kun je verwachten?

Uitvoerige en vakkundige informatie waarin alles uitgelegd wordt om foto's te kunnen maken van een pasgeboren baby in een verschillende settings. Er zullen 2 baby's aanwezig zijn welke je zelf mag fotograferen zodat je altijd de foto's hebt om terug te kijken en eventueel in je portfolio te gebruiken.

Verder leg ik je uit hoe ik deze foto's van een newbornsessie verwerk tot een mooi eindproduct voor mijn klanten.

Kortom: een zeer waardevolle dag vol inspiratie en contact met collega’s.

 
 

Datum:
in overleg

Tijd: 09.00 uur -16.00 uur

Prijs: € 650,00 euro excl BTW inclusief digitale handout & Giftbag
(kosten zijn aftrekbaar als studiekosten, max. 8 deelnemers)

Minimaal 1 en maximaal 2 deelnemers


Annuleringsvoorwaarden:
- Tot 21 dagen tevoren 100% restitutie
- 20 tot 12 dagen tevoren 50% restitutie
- 11 dagen van tevoren 0% restitutie (wel kun je je plekje doorverkopen aan iemand anders of op een ander moment deelnemen)Mocht de workshop onverhoopt geannuleerd wordt door mij zal 100% van de kosten gerestitueerd worden.
 
 

Twee daagse workshop

Op zoek naar een workshop die alles heeft?De 2 daagse workshops vinden plaats op 2 doordeweekse dagen of in het weekend en met een klein clubje van 2-5 personen. Tijdens de workshop krijg je een heerlijke lunch, lekkere snacks en drankjes. Een prachtig boekwerk met informatie over je workshop en een goodiebag om de dag compleet te maken! De 2 daagse workshops zijn intensief en een mix van theorie en praktijk.
Word beste babyfotograaf en volg de Workshop.

 

Ik geef je heel veel informatie en inspiratie om je eigen werk te verbeteren. Alles om jouw shoots op een hoger niveau te tillen.

Hoe krijg je tevreden klanten en zorg je ervoor dat newborn klanten bij je terugkomen? Hoe ga je om met een oudere baby en hoe kun je deze settings het best opbouwen.

We gaan het hebben over de verschillende poses afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling. Hierbij is het weer van groot belang dat je ouders goed informeert. Ik vertel je hoe je dat doet? Hoe informeer en bereik je deze doelgroep? Vervolgens hoe bereiken we onze moeders en hoe krijg je ze binnen voor een zwangerschapsshoot?

Shooten op een buitenlocatie

Vervolgens gaan we erop uit, tenzij het weer het niet toelaat. De zwangerschapsshoot wordt gedemonstreerd op een buitenlocatie, de verschillende poses tijdens deze shoot en mooie styling komen uitvoerig aan bod.

Ten slotte laat ik zien hoe ik een cakesmash voorbereid en laat ik de styling en het opzetten van het decor zien.

Natuurlijk krijg je ook heel veel tips, social media en verkoop- product tips en adviezen.

Na deze 2 dagen ben jij er helemaal klaar voor om zelf succesvol aan de slag te kunnen.
 

Word beste babyfotograaf Workshop newbornfotografie

Dag 1:
Cake Smash fotoshoot
Baby milestonesessie
Theorie, Bedrijfsvoering & branding

Dag 2:
Newborn fotografie sessie
Baby milestonesessie
Zwangerschapssessie
Producten, verkoop en prijsbepaling.

 
 

Onderwerpen die we bespreken

In deze 2 daagse workshop leer je alles wat je moet weten als fotograaf over het succesvol neerzetten van je Fotografie onderneming gericht op zwanger-, newbornfotografie en babyfotografie met natuurlijk licht in de studio. Deze dagen komen er modellen en kun je alle shoots mee fotograferen. Daarnaast gaan we het het ook uitvoerig hebben over contact met ouders, marketing, branding en bedrijfsvoering. Het is van belang dat je goede kennis hebt van fotografie en je camera beheerst.
br> We gaan het eerst hebben over newborn fotografie. Hoe zet je de beste set op? Hoe kun je zo goed mogelijk wisselen van setting zonder de baby teveel te storen? Wat zijn makkelijke poses en hoe kun je het beste omgaan met ouders? Vervolgens ga ik het uitvoerig hebben over natuurlijk licht en hoe je het beste een setting kun opbouwen.

Er komt een newborn model langs, 1 zwanger model en meerdere baby modellen.
 

Datum:
18 & 19 januari 2021
15 & 16 maart 2021
10 & 11 juni 2021
Tijd:
van 9:30 uur -17:00 uur

Prijs:
€ 750,00 euro excl BTW inclusief digitale handout & Giftbag

Betaling kan in 2 keer, 400 euro bij het boeken en het restant moet 1 week voor aanvang van de workshop zijn overgemaakt. De workshop dient voor aanvang volledig voldaan te zijn.


Annuleringsvoorwaarden:
- Tot 21 dagen tevoren 100% restitutie
- 20 tot 12 dagen tevoren 50% restitutie
- 11 dagen van tevoren 0% restitutie (wel kun je je plekje doorverkopen aan iemand anders of op een ander moment deelnemen)Mocht de workshop onverhoopt geannuleerd wordt door mij zal 100% van de kosten gerestitueerd worden.

Volg nu een workshop newbornfotografie en word de beste babyfotograaf. Aanmelden? Vul het contactformulier in. Klik hier voor meer foto's

 
 
Deze workshop is niet bedoeld voor personen die zelf mentorsessies houden, workshops geven of online video's maken of binnen een straal van 250 kilometer rondom Rotterdam gelokaliseerd zijn. Deelnemers dienen een contract te ondertekenen waarin zij akkoord gaan geen workshops aan te bieden binnen 2 jaar na het volgen van de workshop.