Welk moment wil jij nooit vergeten? zwangerschap | newborn | baby | kind | gezin newborn shoot Rotterdam Jullie foto als kunst aan de muur Herinneringen voor altijd! zwangerschapsshoot Rotterdam newborn shoot Barendrecht
 

Word de allerbeste babyfotograaf

Word de beste babyfotograaf! Met de workshop newbornfotografie en babyfotografie leer jij alles dat nodig is om succesvol en onderscheidend te zijn. Hoe jij jezelf en je bedrijf op een hoger niveau tilt zodat je zelfverzekerd de toekomst tegemoet gaat.

De workshops op deze pagina zijn geschikt voor die fotografen die met zwangerschaps-, newborn- of babyfotografie willen gaan starten of hun kennis willen uitbreiden.
Kennis van ISO, sluitertijd en diafragma is een voorwaarde.

Workshop newbornfotografie


Ik heb ruim 5 jaar werkervaring en mijn eigen kennis uitgebreid tijdens workshops bij o.a. Ana Brandt, Amy Mc. Daniel, Kath V & Julia Kelleher.

Deze werkervaring deel ik graag met jou.

Op deze pagina informeer ik je over de twee verschillende workshops (newbornfotografie en word beste babyfotograaf) die ik verzorg.
 
 
 
Eén op één in person workshop
Ben jij klaar om jezelf en daardoor jouw fotografiebedrijf op een hoger niveau te tillen? Je ideale klant bereiken, maar toch tijd overhouden voor jezelf en je gezin?
Wil je alles leren over newbornfotografie, zwangerschapsfotografie of babyfotografie? Ik geef je alle belangrijke informatie die nodig is, besteed aandacht aan mijn workflow, marketing en groei.
Ik leer je sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn. Heb je een specifieke pose of shoot die je graag onder de knie zou krijgen dan leggen we daar de nadruk op. Ik leer je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte en de shoots stylen. Alles om jou en je bedrijf op een hoger niveau te tillen.

Tijdens de eendaagse één op één workshop behandelen we wat jij wilt leren. Specifiek newbornfotografie of juist milestones, zwangerschap of de unieke wijze waarop ik cakesmashes verzorg. De workshop vindt plaats in mijn studio in Brielle. De workshop kan in overleg zowel doordeweeks als in het weekend plaatsvinden. Tijdens deze dag is de lunch verzorgt, evenals lekkere snacks, koffie/thee en water. Uiteraard kun je alle shoots zelf mee fotograferen.
 
Wat gaan we allemaal behandelen
Tijdens deze workshop leg ik je alles uit wat je nodig hebt om met vertrouwen een newbornsessie, zwangerschapssessie of cakesmash te kunnen fotograferen.

Fotosessies met een pasgeboren baby geven altijd wel een bepaalde spanning...gaat het wel lukken, is de baby wel slaperig genoeg, heb ik genoeg variatie en zo nog veel onzekerheden die spelen voordat je aan een newbornshoot gaat beginnen...

Baby's fotograferen kan echt wel een uitdaging zijn omdat je het baby'tje eigenlijk niet echt aan kan sturen...deze bepaald wat we gaan doen. Het stylen en poseren van een zwanger model is enorm bepalend voor het resultaat van je foto. Dit zullen we uitvoerig bespreken.

Tijdens deze workshops leer je zelfverzekerd te worden zodat je zonder stress op een natuurlijke manier een complete sessie kunt maken. Nooit meer stress of je sessies wel zullen lukken. Zo zul je altijd een fotosessie kunnen verzorgen met mooie pure waar jij en je klanten nog lang van zullen genieten.Voor wie is deze workshop? Voor de startende en gevorderde fotograaf die graag zelfverzekerd een professionele fotosessie wil verzorgen. (basisinstelling vd camera ed worden niet behandeld, enige fotografie ervaring is wenselijk)

Wat kun je verwachten?

Uitvoerige en vakkundige informatie waarin alles uitgelegd wordt om een succesvol bedrijf te leiden, zelfverzekerd te worden in de shoots die je wilt aanbieden, foto's te kunnen maken van een pasgeboren baby in een verschillende setting. Er zullen 2 modellen aanwezig zijn welke je zelf mag fotograferen zodat je altijd de foto's hebt om terug te kijken en eventueel in je portfolio te gebruiken.

We bespreken hoe je je ideale klant kunt bereiken, hoe je jezelf kunt marketen en leg ik uit hoe ik deze foto's van een fotosessie verwerk tot een mooi eindproduct voor mijn klanten.

Kortom: een zeer waardevolle dag vol kennis & inspiratie om te groeien als mens en als fotograaf. Na afloop word je toegevoegd aan de besloten FB groep waar je altijd nog vragen kunt stellen.

 
 

Datum:
in overleg

Tijd: 09.00 uur -16.00 uur

Prijs: € 750,00 euro excl BTW inclusief digitale handout & Giftbag
(kosten zijn aftrekbaar als studiekosten?

Minimaal 1 en maximaal 2 deelnemers


Annuleringsvoorwaarden:
- Tot 21 dagen tevoren 100% restitutie
- 20 tot 12 dagen tevoren 50% restitutie
- 11 dagen van tevoren 0% restitutie (wel kun je je plekje doorverkopen aan iemand anders of op een ander moment deelnemen)Mocht de workshop onverhoopt geannuleerd wordt door mij zal 100% van de kosten gerestitueerd worden.
 
 
Twee daagse workshop Wil jij jezelf en je fotografiebedrijf op een hoger niveau tillen?

Een expert worden in zwangerschaps, newborn en babyfotografie? Tijdens de 2 daagse opleiding Word de beste babyfotograaf leer ik je hoe jij zelfverzekerd een eigen fotostudio kunt leiden. Hoe jij je eigen stijl ontwikkelt en vooral ook echt jezelf blijft.

De 2 daagse workshops vinden plaats op 2 doordeweekse dagen of in het weekend en met een klein clubje van 2-4 personen. Tijdens de workshop krijg je een heerlijke lunch, lekkere snacks en drankjes. Een prachtig boekwerk met informatie over je workshop en een goodiebag om de dag compleet te maken! De 2 daagse workshops zijn intensief en een mix van theorie en praktijk. Een echte changemaker voor jezelf en voor je bedrijf.
Word beste babyfotograaf en volg de Workshop.

 

Ik geef je heel veel informatie en inspiratie om je eigen werk te verbeteren. Je krijgt duidelijk over je doelen, je bedrijf en jezelf als merk. Alles om jou en jouw bedrijf op een hoger niveau te tillen. We bespreken je persoonlijke doelen en hoe we die kunnen bereiken.

Hoe maak je van jezelf een brand en bereik je je droomklant. Tevreden klanten die bijen terugkomen.

We gaan het hebben over de verschillende fotosessies afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling. Hoe je ouders het vertrouwen geeft om bij jou een shoot te boeken. Ik vertel je hoe je dat doet? Hoe informeer en bereik je deze doelgroep? Vervolgens hoe bereiken we onze moeders en hoe krijg je ze binnen voor een zwangerschapsshoot?

Shoots op de dag zelf

Ontvangen we baby's en leggen we milestones vast. Vervolgens gaan we erop uit, tenzij het weer het niet toelaat. De zwangerschapsshoot wordt gedemonstreerd op een buitenlocatie, de verschillende poses tijdens deze shoot en mooie styling komen uitvoerig aan bod.

Ten slotte laat ik zien hoe ik een cakesmash voorbereid en laat ik de styling en het opzetten van het decor zien.

Na de shoots bespreken we de theorie, krijg je heel veel tips om zelfverzekerd aan de slag te gaan, social media en verkoop- product tips en adviezen.

Na deze 2 dagen ben jij er helemaal klaar voor om zelf succesvol en zelfverzekerd aan de slag te kunnen.
 
Word beste babyfotograaf Workshop newbornfotografie Dag 1:
Cake Smash fotoshoot
Baby milestonesessie
Theorie, Bedrijfsvoering & branding

Dag 2:
Newborn fotografie sessie
Baby milestonesessie
Zwangerschapssessie
Producten, verkoop en prijsbepaling.

 
 
Onderwerpen die we bespreken In deze 2 daagse workshop leer je alles wat je moet weten als fotograaf over het succesvol neerzetten van je Fotografie onderneming gericht op zwanger-, newbornfotografie en babyfotografie met natuurlijk licht in de studio. Deze dagen komen er modellen en kun je alle shoots mee fotograferen. Daarnaast gaan we het het ook uitvoerig hebben over contact met ouders, marketing, branding en bedrijfsvoering. Het is van belang dat je goede kennis hebt van fotografie en je camera beheerst.
br> We gaan het eerst hebben over newborn fotografie. Hoe zet je de beste set op? Hoe kun je zo goed mogelijk wisselen van setting zonder de baby teveel te storen? Wat zijn makkelijke poses en hoe kun je het beste omgaan met ouders? Vervolgens ga ik het uitvoerig hebben over natuurlijk licht en hoe je het beste een setting kun opbouwen.

Er komt een newborn model, 1 zwanger model en meerdere baby modellen.
 

Datum:
18 & 19 januari 2021 (VOL)
6 & 7 maart 2021 (nog 2 plekjes)
10 & 11 juni 2021
Tijd:
van 9:30 uur -17:00 uur

Prijs:
€ 750,00 euro excl BTW inclusief digitale handout & Giftbag

Betaling kan in 2 keer, 400 euro bij het boeken en het restant moet 1 week voor aanvang van de workshop zijn overgemaakt. De workshop dient voor aanvang volledig voldaan te zijn.


Annuleringsvoorwaarden:
- Tot 21 dagen tevoren 100% restitutie
- 20 tot 12 dagen tevoren 50% restitutie
- 11 dagen van tevoren 0% restitutie (wel kun je je plekje doorverkopen aan iemand anders of op een ander moment deelnemen)Mocht de workshop onverhoopt geannuleerd wordt door mij zal 100% van de kosten gerestitueerd worden.

Volg nu een workshop newbornfotografie en word de beste babyfotograaf. Aanmelden? Vul het contactformulier in. Klik hier voor meer foto's

 
 
Een aantal fotografen gingen je al voor! Ben je benieuwd hoe zij de workshop ervaren hebben?
 
 
Deze workshop is niet bedoeld voor personen die zelf mentorsessies houden, workshops geven of online video's maken of binnen een straal van 250 kilometer rondom Rotterdam gelokaliseerd zijn. Deelnemers dienen een contract te ondertekenen waarin zij akkoord gaan geen workshops aan te bieden binnen 2 jaar na het volgen van de workshop.
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?