~Gein Konijn & Vaya~

newbornsessie babyfotoshoot photography with love Sabrina Serraarens fotograaf rotterdam
~Mia~ Newbornsessie
08/10/2019
cakesmash geel vlinders bloemen sabrina Serraarens photography with love
~Maya~ Cakesmash
12/10/2019

Win jij een GEIN KONIJN cakesmash?

Enorm enthousiast kan Ik berichten dat zowel cakesmashen als photography with love een ontzettend coole samenwerking zijn aangegaan met de Karen, de illustrator van Ogeltje en de bedenker van Gein Konijn.

Zo kun je bij @ogeltje je geboortekaartje laten ontwerpen, maar zijn er inmiddels ook schoolplanners, kalenders, groeimeters, een echte ABC poster en sinds kort dus ook unieke backdrops voor een onvergetelijke 1ste verjaardag…..exclusief bij ons.

Samen kunnen we zelfs een avontuur met Gein Konijn bedenken dat je graag zou terugzien. Zo wordt de cakesmash van jullie kleintje nog origineler. Hoe leuk is dat??

Welk avontuur zou jij Gein Konijn willen laten beleven? Misschien kiezen we jou idee wel uit en krijg je een uitnodiging om de backdrop uit te proberen. Doe jij ook mee met deze coole actie? De actievoorwaarden staan onderaan dit bericht.

Inmiddels hebben we een jongensversie en meisjesversie uitgewerkt. Vaya was de gelukkige winnaar van een eerdere winactie en mocht ‘ik vind je lief’ vast testen. Een geweldig leuk decor van Gein Konijn in een bloemenveld.

Deze supergave unicornstrikken zijn van Mevrouw Strik

Actievoorwaarden:

Hoe werkt het?

1. Volg op instagram @sabrinaserraarens_photography @cakesmashen  @ogeltje 

2. Reageer met een leuk avontuur/idee onder dit bericht.

3. Je hebt er geen bezwaar tegen dat de foto’s gedeeld worden op social media

4. Je kunt net zoveel ideeën inzenden als je wilt, maart doe dit uiterlijk 23 oktober 2019. De winnaar wordt zondag 27 oktober 2019 bekend gemaakt.

Meer informatie? Kijk op https://photographywithlove.nl/ogeltje/

Heb je geen zin om te wachten en wil jij je cakesmash meteen boeken, is dat natuurlijk ook mogelijk op https://photographywithlove.nl/cakesmash-2/