Wanneer boek je een newbornsessie?

Mr. Onederful cakesmash
Mr. Onederful cakesmash
01/02/2020
moederdag
Limited Edition Voorjaarssessie
21/02/2020
wanneer boek je een newbornsessie

Wanneer boek je een newbornsessie? Dat is een van de meest gestelde vragen, waar ik als newbornfotograaf uit Rotterdam graag antwoord op geef. Een newbornsessie reserveer je het liefste tijdens je zwangerschap. Hier is een reden voor want een newbornsessie vindt bij voorkeur plaats tussen de 7e en 18e dag na de geboorte uitgaande van een zwangerschap van 40 weken. Dan is je baby nog klein en flexibel genoeg om hem in foetus houding te fotograferen zoals hij/zij ook in je buik zat. Je kindjes slaapt dan nog heel veel en merkt zelf niet zo veel van zijn/haar eerste debuut.

newbornsessie reserveren

Best spannend

Het krijgen van een (eerste) kindje is een enorm ingrijpende gebeurtenis in jullie leven. Ondanks dat je tevoren alles vast zorgvuldig hebt gepland en voorbereid komt er een hoop op je af. Ook weet je tevoren nooit hoe je voelt na de bevalling. Daar waar de een de volgende dag weer fris en fruitig rondloopt, heeft de ander (zeker na een keizersnede) toch iets meer tijd nodig om te herstellen.

juiste fotograaf

Wanneer je als kersverse mama na je bevalling bedenkt dat je toch wel graag een fotosessie wilt doen is het lastig om een goede fotograaf te vinden die beschikbaar is. Een newbornsessie kan tot wel 3 uur duren en vooral goede fotografen zitten vaak weken tevoren volgeboekt. Wanneer je na de geboorte van je kindje op zoek moet naar een fotograaf levert dit vaak een hoop stress op. Daarom is het aan te raden je newbornsessie te plannen tijdens je zwangerschap. Zo kun je op je gemak een fotograaf selecteren die past bij jullie stijl en wensen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is mij als fotograaf een berichtje sturen dat jullie kindje geboren is. De rest regel ik voor jullie.

reserveer tijdens je zwangerschap

Krijg geen spijt, boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto’s voor jullie zou kunnen maken omdat er simpelweg geen beschikbaarheid is. Maar wanneer boek je dan je newbornsessie? Ik adviseer om je newbornsessie al tijdens je zwangerschap rond 25-30 weken te boeken. Omdat je nooit weet wanneer je gaat bevallen, boek je een newbornsessie op de uitgerekende datum, ik hou dan plek vrij in mijn agenda vrij en zodra je bevallen bent plannen we een afspraak in.

Last minute

Ben je toch vergeten je reservering vast te leggen, kun je natuurlijk altijd proberen of er ‘last minute’ een plekje vrij is. Maar vooral voor jezelf en om teleurstellingen te voorkomen is het veel relaxter wanneer je de afspraak voor de newbornsessie gewoon al hebt vastgelegd. Zo kun je zonder stress genieten van die bijzondere eerste dagen met je kleintje.

Wanneer boek je een newbornsessie?
Beste newbornfotograaf Rotterdam,
beste newbornfotograaf newbornfotosessie rotterdam

Ik kijk ernaar uit jullie te verwelkomen en dit bijzondere moment voor jullie vast te leggen.

Wil je meer weten over een newbornsessie of een van de andere sessies neem dan eens een kijkje op mijn website Heb je vragen of ideeën. Deze zijn altijd welkom.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.

Liefs, Sabrina