FAQ Veel gestelde vragen

1ste verjaardag jongen fotoshoot
Never Grow Up cakesmash uit Rotterdam
06/01/2020
Lichte romantische newbornfoto's
Newbornsessie met 3 generaties
24/01/2020
veelgestelde vragen fotoshoot rotterdam

Wat zijn FAQ? FAQ is een afkorting voor frequentie asked questions ofwel veel gestelde vragen. In deze blog deel ik dan ook een overzichtje met de meest gestelde vragen waar ik als bedrijf mee te maken krijg.

Alle vragen in een keer bij elkaar. Wellicht vind je hier ook het antwoord op jouw vragen. Maar staat je vraag er niet bij, aarzel dan niet om me te bellen 085 201 1985 of te mailen op :sabrina@photographywithlove.nl

Dit overzicht is ook te vinden op mijn website http://www.photographywithlove.nl en wordt aan de hand van nieuwe vragen regelmatig aangepast.

FAQ

Waarom zou ik kiezen voor Photography with Love?


Goede vraag: omdat je bij mij een goede en professionele service, prachtige foto’s en een hele gezellige shoot krijgt met prachtige producten. 

Wat moet ik meenemen?


Na het maken van een reservering ontvang je per mail een Client Guide PDF met aanvullende informatie ter voorbereiding op de sessie die je gereserveerd hebt. Hier staat alles in dat op jullie shoot van toepassing is. 

Hoelang duurt de shoot?


Een shoot duurt gemiddeld 1 uur behalve newborn shoots, deze duren vaak een stuk langer variërend tussen de 2 en 3 uur.

Kom je ook bij de mensen thuis?


In principe worden sessies gepland in de studio, maar afhankelijk van je wensen is het mogelijk om bijvoorbeeld een newbornsessie (tegen meerkosten) thuis te laten plaatsvinden.

Wat te doen bij ziekte?


Helaas kan het gebeuren dat je zelf of je kindje ziek bent de dag voor of de dag van de shoot. Twijfel dan niet, een fotosessie is een investering waar je nog jaren plezier van hoopt te hebben. Als jij of je kindje zich niet lekker voelt is dat zichtbaar en zonde. Het heeft echt geen nut om met waterige oogjes op de foto te gaan. Ziek zijn kun je niet weg ‘shoppen’ met photoshop. Daarnaast is het ook niet goed voor de volgende klant. (zwangere vrouwen en/of baby’s.) Bij ziekte verzetten we de afspraak naar een ander moment. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen. Heb je een cakesmash gereserveerd en zeg je binnen 24 uur voorafgaand aan de shoot af dan zijn we helaas wel genoodzaakt om de kosten van de taart in rekening te brengen. 

Ik heb een speciale locatie waar ik de shoot wil laten plaatsvinden, kan dat?


Ja natuurlijk, het is wel belangrijk dat er daglicht is aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer. Het is enorm leuk om in een bos of op het strand af te spreken. Zeker in de late zomer en herfst zijn fotosessies buiten favoriet.

Ik wil mijn zwangerschapshoot of babyshoot op locatie buiten, is dit mogelijk?


Enorm leuk! In de nabije omgeving van de studio zijn voldoende mooie plekjes. Sneeuw, zon, vallende bladeren, winter of zomer, samen maken we we er een mooie shoot van.  

Op welke dagen kan ik een fotoshoot plannen?


Ik werk alleen op afspraak. Afspraken zijn afhankelijk van mijn agenda alle dagen van de week mogelijk. Houd er rekening mee dat weekenden gewild zijn en daarom ver tevoren vol staan.

Wanneer plan ik een shoot?


– Een zwangerschapssessie plan je rond week 32-34 van je zwangerschap.
– Een newbornsessie reserveer je al tijdens je zwangerschap en na de geboorte plannen we binnen de 6e en 12e dag na de bevalling een afspraak in voor de fotosessie, zorg er dus voor dat ik op het lijstje sta van de mensen die gebeld moeten worden na de bevalling.
– Een cakesmash plan je bij voorkeur 5-6 weken voor de 1ste verjaardag van je kindje zodat je de foto’s desgewenst kunt gebruiken voor de uitnodigingen 

Houd er in het algemeen rekening mee dat je de foto’s zo’n 2 weken na de fotosessie in bezit hebt en producten zoals albums, wandbekleding etc zo’n 6 weken na de shoot. 

Hoe lang duurt het voordat we de foto’s hebben? 
Na de shoot plannen we een afspraak in voor de presentatie van de foto’s. Deze afspraak vind bij voorkeur plaats in de studio. Je kiest dan tijdens deze bestelafspraak de digitale bestanden die bij je pakket horen en het product van je pakket. Eventueel maken we tijdens deze bestelafspraak gelijk ook samen het album. Gelijk na deze afspraak worden je producten besteld. Wanneer het gekozen pakket is afgerekend krijg je ook direct de foto’s op usb stick mee. 

Ik wil graag alleen digitale bestanden kopen, kan dat?

Alle ouders willen graag iets tastbaars na hun shoot. Ik werk met verschillende pakketten en prachtige producten waar jullie uit kunnen kiezen. Bij deze pakketten zitten ook een aantal digitale bestanden toegevoegd. Ik heb dus geen pakket met alleen maar digitale bestanden. 

Kan ik in de studio pinnen?

Helaas is het niet mogelijk om in de studio te pinnen. Wel is het mogelijk om het restant van de fotosessie contant of per tikkie/betaalapp te voldoen.

Wat voor kleding moeten we aan?

Dit is natuurlijk erg belangrijk voor je fotosessie en hoe fijn is het als ik hier al over nagedacht heb! Voor elke fotosessie ontvang je van mij een uitgebreid styling advies. Of dit nu een newbornshoot is, een zwangerschapshoot of een gezinshoot. Voor elke fotoshoot heb ik een bijpassende client guide waarin mijn kleding advies voor jullie staat. Natuurlijk bespreken we dit vaak ook nog in de communicatie vooraf zodat alles afgestemd is op jullie wensen. Voor de meeste fotoshoots beschik ik over de gehele styling. Hoe fijn is het, dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken 😉

Wat kost een fotoshoot?

Alle tarieven staan vermeld op de website http://www.photographywithlove.nl Je kunt een keuze maken uit verschillende pakketten en hiernaast ook losse foto’s en of fotoproducten bestellen. Je weet in principe altijd waar je aan toe bent, want je krijgt en voor welke prijs. Zijn er dan toch nog vragen? Dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen.

Mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot?

Natuurlijk mag je iemand meenemen! Wel is het zo dat er tijdens de babyshoots, maximaal twee volwassenen aanwezig kunnen zijn i.v.m. drukte voor de baby. Vaak worden de kinderen onrustig als er meer mensen aanwezig zijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling aangezien we het maximale resultaat uit jullie fotoshoot willen halen.

Dit overzicht met FAQ / Veel gestelde vragen wordt regelmatig aangepast. Ik hoop dat het eventuele vragen beantwoord heeft. Voor een actueel overzicht nodig ik je uit de website te bekijken https://photographywithlove.nl/veelgestelde-vragen/

Hopelijk mag ik je snel verwelkomen voor het vastleggen van je mooiste momenten.

Liefs, Sabrina