Sabrina serrraarens foto's maken
Waarom foto’s maken
01/05/2021
Newborn baby fotoshoot
Newborn Baby Fotoshoot
22/06/2021
Thema Cake Smash Fotoshoot
 

Thema Cake Smash Fotoshoot

 
 
Eerlijk is eerlijk, ik word altijd enorm blij wanneer ik van ouders een verzoek krijg een origineel thema voor hen te verzorgen ter gelegenheid van de 1ste verjaardag van hun kindje, maar dit keer kreeg ik er ook een beetje stress van!

Pasgeleden kreeg ik een last minute aanvraag voor een cakesmash, het thema 'iets met vissen'. Dit verzoek werd al snel uitgebreid naar 'het allerliefst koi karpers en als Poseidon er dan ook in voor kan komen is dat helemaal super'.

Wenzo komt uit een familie met een eigen vishandel. Groothandel en export in levende vis. Het thema was hem dan ook op het lijfje geschreven. Niks geen schattig en pasteltinten, maar stoer.

Ieder thema is mogelijk, alleen moet een decor wel verzonnen, ontworpen en eventueel besteld worden. Toen de cakesmash ook nog eens verplaatst werd en ik daarom geen 2 weken, maar slechts 2 dagen tijd bleek te hebben werd ik toch een beetje nerveus.
 
 

De Cake Smash shoot

De opluchting was dan ook groot toen op woensdag mijn backdrop op tijd geleverd werd. Soms, heel soms werkt PostNL mee gelukkig. Natuurlijk adviseer ik om een cakesmash 6 weken tevoren te plannen, maar soms loopt het nu eenmaal anders en dan is het extra leuk als specifieke wensen toch gerealiseerd kunnen worden.

Wenzo bleek een ontzettend knap mannetje met felblauwe oogjes. Eerst keek hij nog een beetje de kat uit de boom , maar liet tijdens de neutrale foto's als snel een stralende glimlach zien. Wat een heerlijk vrolijk mannetje!
 
 

De Cake Smash Sessie

Het decor was opgebouwd met schelpjes, een stoer visnet en een anker. Ik was enorm benieuwd naar de reactie van de ouders en zij waren direct heel erg enthousiast.

Na de neutrale foto's gingen we door met het 2e onderdeel, de taart. In het koi karpers decor vond Wenzo zijn taart maar vreemd. Kon je er nu mee spelen? Moest je ervan eten? Gelukkig bleek hij ons verwennen met stralende lachjes en liet hij zich uiteindelijk door zijn moeder verleiden om toch een grote hap te nemen. Wat een feest!
 
 

Splashen

Het werd al snel duidelijk dat Wenzo geen interesse in zijn taart had. Ik vind het belangrijk dat kindjes blij en tevreden zijn, dus gingen we snel door naar het badje. Wat een goede beslissing. Het badje was groot feest! Spetteren, splashen, heel veel glimlachjes en tussendoor klikt de camera gewoon door.

Het badje was echt een succes en hij kreeg er maar geen genoeg van. Ik merk altijd dat kindjes tegen het einde van cakesmash toch wel moe worden. Voor een kindje van deze leeftijd is het enorm intensief om een uur echt rechtop te zitten, in een nieuwe omgeving te zijn, aandacht te geven, nieuwe indrukken op te doen.... Toen de kleine man weer lekker schoon was werd hij dan ook weer lekker aangekleed en ik durf te beweren dat hij nog voor het einde van de straat in slaag gevallen was. Wat een enorm leuke cakesmash om op terug te kijken.
 
 
 
 
 
 
DOWNLOAD DE CAKESMASHGIDS

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, over een workshop newborn fotografie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.