Smashcake met Pinokkio uit Den Haag

okergeel cakesmash
Cakesmash Fotoshoot in Rotterdam
28/11/2019
Magische verjaardag fotoshoot
Cakesmash fotoshoot in Rotterdam
17/12/2019
Pinokkio Cakesmash Photography with Love

Een smashcake fotoshoot met Pinokkio mocht ik verzorgen voor Hidde uit Den Haag. Op 1 januari wordt deze knappe bink 1 jaar! Een enorme mijlpaal en ik mocht dit als cakesmashfotograaf uit Rotterdam alvast vieren met een cake smash.

Samen met zijn grote zus Fenna, die ik nog kende van haar eigen newbornsessie en papa en mama mocht ik Hidde verwelkomen. Flink gegroeid sinds de laatste keer dat ik hem had gezien met een heerlijk vrolijke lach.

De mama en papa van Hidde kozen voor een eigen thema. Ontzettend leuk, want ze kozen voor Pinokkio. Dit thema was nog niet eerder voorbij was gekomen. Ik had speciaal voor de fotoshoot een backdrop laten drukken van Gepeto’s werkplaats.

In Disneyland Parijs kocht ik vorige week speciaal voor deze sessie een geweldige Japie Krekel die plaats mocht nemen in het decor, samen met de notenkrakers en allerlei ander (houten) speelgoed dat te vinden is in Gepetto’s werkplaats.

We starten met de foto’s in het seizoensdecor dat op dit moment natuurlijk volledig in sfeer is van kerst en winter. In zijn tuinpak van Wedoble vond Hidde het allemaal wel goed. Parmantig met een grote glimlach liet hij zich fotograferen.

Taart voor de cakesmash in Rotterdam

Nadat Hidde verkleed was mocht hij aan de slag met zijn taart. Voorzichtig nam hij een hapje, maar na een paar hapjes was hij er wel klaar mee. Plakkerige vingers waren niet aan Hidde besteed. Het badje daarentegen was een groot succes, spetteren, schuim eten en ondeugend zijn….de lachjes konden niet op. Ik kijk terug op een enorm leuke sessie!

Hopelijk worden de papa en mama van Hidde ook blij van de preview van deze bijzondere mijlpaal. Nog even aftellen en dan is het feest!

Ook op zoek naar een fotoshoot in een eigen verzonnen thema? Reserveer snel een plekje en samen maken we er een unieke belevenis van. Voor een Smashcake met Pinokkio kom je naar Photography with Love

Voor een unieke fotosessie naar wens!

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.