Sittersessie bij Photography with Love in Rotterdam

gezinsfotoshoot zonsondergang. Laat die prachtige momenten vastleggen! opa en oma familie
Waarom een Gezinsfotoshoot bij Photography with Love nabij Rotterdam
16/03/2020
zelf zwangerschapsfoto's maken
De mooiste DIY Zwangerschapsfoto’s
28/03/2020
sittersessie babysessie 6 maanden zelf zitten

Een sittersessie ofwel babysessie rond 6 maanden. De naam zegt het eigenlijk al. Een Sittersessie is een fotoreportage voor baby’s rond 6 maanden die nét zelf kunnen zitten maar nog niet kunnen kruipen, staan of lopen. ♥

sittersessie babysessie 6 maanden zelf zitten

Wat is een sittersessie?

Het eerste jaar van jullie kindje zit vol met mooie mijlpalen die ik graag voor jullie vastleg. Soms heb ik jullie kleintje al vast mogen leggen vlak na de geboorte met een newbornsessie. Soms is de newbornsessie er om welke reden dan ook niet van gekomen.

sittersessie babysessie zelf zitten

De sittersessie, een van de milestonesessies biedt dan een goed alternatief. Het eerste half jaar is zo ontzettend snel gegaan. Je baby is van een slaapkop veranderd in een energierijke onderzoeker. Als je baby 6 maanden oud is, kan hij al rollen, zitten, brabbelen en nog veel meer. Misschien komen zijn eerste tandjes wel door! De sittersessie wordt gepland als jullie kleintje zelfstandig kan zitten.

sittersessie babysessie 6 maanden zelf zitten

Belangrijke momenten die je niet wilt vergeten.

sittersessie babysessie 6 maanden zelf zitten

Hoe lang duurt een Sitter-sessie?

Terwijl we bij een Newbornreportage rustig 2 tot 3 uur bezig kunnen zijn, is dat bij een Sitter-sessie heel anders. Een baby van die leeftijd heeft een korte spanningsboog, wordt moe en hongerig… Daar passen we ons dan ook op aan. ♥ Bij binnenkomt staat alles klaar en is het lekker warm in de studio. Vooraf hebben we besproken welke kleuren jullie willen terugzien. Je kunt kiezen voor een romper of een van de bijzondere outfits uit de studiocollectie. De sessie duurt daarom maar 30 tot maximaal 45 minuten, maar met een prachtige collectie met mooie foto’s om uit te kiezen. ♥.

Hoe leuk is het om deze bijzondere tijd vast te laten leggen met professionele foto’s. Als herinnering aan deze ontzettend leuke tijd die natuurlijk nooit wilt vergeten.

Wil je meer informatie over de sittersessie of een van de andere milestonesessies?

Zoek jij juist meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wil je meer foto’s zien klik dan  hiervoor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.

Liefs, Sabrina