Schrijf een review en help zo de kleine ondernemer

unieke spring birch cakesmash
Het mooiste decor
10/03/2020
gezinsfotoshoot zonsondergang. Laat die prachtige momenten vastleggen! opa en oma familie
Waarom een Gezinsfotoshoot bij Photography with Love nabij Rotterdam
16/03/2020
beste newbornfotograaf sabrina Serraarens Photography with Love logo

Schrijf een review en help kleine ondernemer! Inmiddels zijn alle scholen en restaurants gesloten en sluiten ook steeds meer winkels hun deuren in de hoop hiermee het Corona virus in te dammen. Als Newborn- en kinderfotograaf is het voor mij niet mogelijk om de 1,5 meter afstand die het RIVM momenteel adviseert te waarborgen. Uit veiligheid voor jullie en mijzelf neem ik mijn verantwoordelijkheid als professional en zal voorlopig geen fotosessies uitvoeren. Fotoshoots die komende weken al ingepland stonden zijn inmiddels verzet of geannuleerd.

Natuurlijk blijf ik bereikbaar en zal ik proberen zoveel mogelijk leuke berichtjes te posten. Er komt nog een supergave winactie aan. En natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk een cadeaubon te kopen. Ik stuur hem je kosteloos toe. Een mooi cadeau voor moederdag!

Schrijf een review en help kleine ondernemer

Wil je mij en wellicht ook andere kleine ondernemers een steuntje in de rug bieden? Dat kan heel eenvoudig. Schrijf een REVIEW!

Je fleurt mijn dag er enorm mee op en het geeft vertrouwen voor de toekomst. En het mooie is: het kost helemaal niets!

Heb jij bij mij jullie mooiste momenten laten vastleggen en wil je een review achterlaten? Dat kan!

Ik zou het superfijn vinden als je een review zou willen schrijven voor mij. Een stukje waarin je schrijft hoe je de fotosessie ervaren hebt, of mij, je foto’s of misschien wel de prachtige albums en/of andere producten.

Je kunt je review achterlaten op :

Google review https://g.page/sabrinaserraarens/review?rc

of

Facebookpagina: https://facebook.com/sabrinaserraarens/

of

Instagram www.instagram.com/sabrinaserraarens_photography & #sabrinaserraarens_photography

En ben je heel enthousiast mag je natuurlijk op meerdere plekken je review achterlaten.

En hebben jullie binnenkort een bijzonder moment vast te leggen, reserveer je plekje dan alvast.

Let een beetje op elkaar, zorg voor elkaar en wees lief. Dit raakt iedereen. Laten we deze strijd met zijn allen voeren en winnen. Blijf gezond! Ik hoop jullie snel weer te verwelkomen.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wil je meer foto’s zien klik dan  hiervoor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.

Liefs, Sabrina