~Samuel~ Cakesmash

1ste verjaardag thema Cakesmash Photography with Love Fotograaf Rotterdam Sabrina Serraarens
~Mette~ Cakesmash
24/09/2019
sabrina Serraarens photography with love
~Sabrina~
01/10/2019

Toen Samuel de studio binnenkwam begon hij meteen te lachen, een heerlijk vrolijk mannetje dat samen met zijn grote zus, nicht, oma en mama was afgereisd naar Brielle. Inmiddels mocht Samuel zijn 1ste kaarsje al uitblazen, maar stond zijn cakesmash nog op hem te wachten. Samuel houdt van olifantjes vertelde zijn mama toen we het thema bespreken, het werd dus een gemakkelijke keuze. Baby Blue Elephants, een limited Edition handpainted backdrop van de hand van Heidi Hope was een perfecte match tezamen met Samuel zijn prachtige blauwe oogjes. Het is de enige backdrop in Nederland en dat maakt het dan toch nog een beetje specialer.

In het begin was het best een beetje gek zo’n taart voor zijn neus, plakkerige handjes, tja wat moet je ermee, maar nadat Samuel een klein likje van zijn taart geproefd had was hij om. Heel veel lachjes en een ontzettend ondeugende blik zorgden ervoor dat we allemaal de grootste lol hadden. Dit is toch een ontzettend originele manier om de 1ste verjaardag vast te leggen. Met ontzettend veel leuke foto’s als gevolg.

Nadat de taart volledig gesmasht was werd het badje voorbereid om er zo voor te zorgen dat zijn plakkerige handjes en snoetje weer fris mee naar huis konden.

Lieve kleine knappe Samuel wat was het leuk om jou in mijn studio te hebben en wat deed je het ontzettend goed. Zie hier een kleine preview van Samuels cakesmash.

Liefs, Sabrina

Cakesmash 1ste verjaardag photography with Love

Meer informatie over de signature cakesmash? https://photographywithlove.nl/cakesmash-2/

Bezoek ook de instagrampage http://www.instagram.com/sabrinaserraarens_fotografie