~Sabrina~

baby bleu elephant Cakesmash photography with Love Sabrina Serraarens Fotograaf rotterdam
~Samuel~ Cakesmash
01/10/2019
kerstfotoshoot 2019
~Christmas 2019~
02/10/2019
sabrina Serraarens photography with love

Dit keer geen preview van een schattig kindje, maar een stukje over mij. Het gezicht achter Photography with Love. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en nu met gezin en ontzettend lieve labrador woonachtig in Brielle. Ik ben moeder, partner, fotograaf, mompreneur, een romantica. Woorden die bij mij passen zijn ‘zorgzaam’, ‘betrouwbaar’, ‘autodidact’, ‘ondernemend’, ‘creatief’ en professioneel’. Ik hou van kwaliteit en mooie producten, voor mijzelf maar ook voor mijn klanten. Ik hou van de liefde en ik hou van geluk en het meest hou ik ervan jullie liefde en geluk vast te leggen.

Toen ik 5 jaar geleden startte met mijn eigen fotostudio was het de bedoeling om me hier zo’n 2 dagen per week mee bezig te houden. Doordat ik al snel een duidelijk herkenbare stijl wist neer te zetten wisten veel (toekomstige) ouders mij al snel te vinden. Hierdoor is het sinds het begin een fulltime baan geweest waar ik met veel liefde en passie mijn energie in stop. 

Al van kinds af aan vond ik fotograferen leuk! Op vakanties maakte ik de foto’s om ze later in een album te plakken als kostbare herinnering aan de fijne tijd die we beleefd hadden. Toch had ik nooit kunnen bedenken ooit mijn eigen fotostudio te starten. 

In mijn studio richt ik mij voornamelijk op het vastleggen van een zwangerschap, newborn, kinderen en gezinnen. 
Als fotograaf streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, foto’s die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat bijzondere moment. Hier bij Photography with Love, ligt de nadruk op het vastleggen van jullie mooiste momenten en het creëren van net dat beetje magie. 
Mijn stijl kenmerkt zich door tijdloze kleuren en materialen. Met een sprookjesachtige, dromerige, vintage, romantische sfeer. Unieke en bijzondere custom made decors die voor iedere sessie gecreëerd worden. Hoe gaaf is het dat de kindjes die ik nu fotografeer over 10, 20 of 30 jaar, misschien zelfs wel samen met hun kinderen of ooit kleinkinderen kunnen terugkijken op deze bijzondere periode uit hun leven. Bijzondere momenten vastgelegd, voor eeuwig!

Sabrina-96

Het vastleggen van tedere momenten, het tastbaar maken van herinneringen. Waardevolle momenten om te koesteren, om op terug te kijken in een album, of aan de muur.

Because every picture tells a story

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo volg ik regelmatig cursussen en workshops en ben ik ook in California in de Verenigde Staten geweest om diverse workshops bij te wonen Uiteraard neem ik veiligheid heel serieus en kunnen jullie, jullie wondertje aan mijn kennis en kunde toevertrouwen.

Tot slot, ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik hou enorm van koken en maak veel decoraties die tijdens de shoot gebruikt worden zelf.