Het gezicht achter Photography with Love

Cakesmash in Rotterdam
Cakesmash uit Zeeland
22/09/2020
Familiefotoshoot nabij Rotterdam
Familiefotoshoot nabij Rotterdam
06/10/2020
gezicht achter Photography with Love wie is Sabrina Serraarens
 

Wie is nu eigenlijk het gezicht achter Photography with Love?

Ik ben Sabrina Serraarens. Als fotograaf in de regio Rotterdam ben ik ingetogen, geduldig en integer. Ik ben partner, moeder, fotograaf, mompreneur en een romantica. Woorden die bij mij passen zijn dan ook betrouwbaar, rustig, autodidact, ondernemend, creatief & professioneel.

Luxe, dromerige sfeerIk hou van rustige settings en zachte pasteltinten, maar in mijn energie en passie ben ik felgekleurd. Toen ik in 2015 startte met mijn eigen fotostudio was het de bedoeling om me hier zo'n 2 dagen per week mee bezig te houden. Doordat ik al snel een duidelijk herkenbare stijl wist neer te zetten wisten veel (toekomstige) ouders mij te vinden. Hierdoor is het sinds het begin een fulltime baan geweest waar ik met veel liefde mijn energie in stop. Mijn stijl kenmerkt zich door tijdloze pastelkleuren en materialen. Met een luxe, sprookjesachtige, dromerige, vintage, romantische sfeer en de bijzondere custom made decors die voor iedere sessie gecreëerd worden.

Fotograaf in regio RotterdamIk ben newbornfotograaf, zwangerschapsfotograaf, kinderfotograaf en gezinsfotograaf in regio Rotterdam en omstreken. Als fotograaf streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, foto's die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat bijzondere moment. Hier bij Photography with Love, ligt de nadruk op het vastleggen van jullie mooiste momenten, jullie connectie en het creëren van net dat beetje magie. Hoe gaaf is het dat de kindjes die ik nu fotografeer over 10, 20 of 30 jaar ook kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

Luxe romantische foto's

Ik hou van lichte, frisse, luxe en romantische foto’s met spontane en ontspannen beelden. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jou of jullie het mooiste op de foto krijg en kun je voor een groot aantal reportages gebruik maken van de luxe kledingcollectie uit de studio. Ik hou er van om kinderen spelenderwijs te betrekken bij wat ik doe. Ik speel met kleine opdrachtjes om jullie zo puur en natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen.

Jubileum

Precies 5 jaar geleden liep ik naar binnen bij de Kamer van Koophandel en Photography with Love was een feit.

⁠Enorm trots op wat ik sindsdien heb neergezet. Een stabiel bedrijf met een duidelijk onderscheidende stijl en heel veel klanten die mij waarderen om mijn service en kwaliteit. ⁠ Binnenkort staat zelfs mijn eerste (inmiddels uitverkochte) workshop newbornfotografie gepland terwijl ik nooit had durven dromen een inspiratie te worden voor andere fotografen.⁠ ⁠

Een succesverhaal waarvan je alleen maar kunt dromen.⁠ ⁠

Om het 5 jarig bestaan van Photography with Love toch feestelijk te vieren krijg je dit weekend op alle reserveringen 50% op pakket goud en platinum.

Op naar de volgende 5 jaar!