~Quinn~ Cakesmash

cakesmash 1 jaar sabrina Serraarens photography with love 1
~Lora Lou~ Cakesmash
25/10/2019
Cake Smash in Rotterdam
08/11/2019

Ik ben altijd een beetje huiverig wanneer clienten zich maandenlang enorm verheugen op een gereserveerde fotosessie. Ontzettend leuk natuurlijk en vanzelfsprekend hoop ik ook dat ze zich erop verheugen, alleen hebben we wel te maken met kinderen. Kleine kinderen, die zich niet laten dirigeren waardoor een fotosessie voor ouders nogal eens kan uitlopen op een deceptie. Ouders die vol vertrouwen in hun kroost binnenkomen voor een cakesmash met het bericht dat hun kleintje alles eet dat los en vast zit, terwijl in werkelijkheid op het moment suprême plakkerige handjes helemaal niet leuk zijn of ouders die bijna niet geslapen hebben omdat hun kindje niks lust of eenkennig is, die de hele taart pletten en de hele sessie aan het lachen zijn. Ofwel je kunt het nooit tevoren bedenken en het is altijd een verrassing hoe deze leeftijd reageert op al die nieuwe invloeden. Tegelijkertijd is dit, wat mijn werk ook erg leuk maakt.

De mama van Quinn volgt mij trouw op Instagram, had eerder al deelgenomen aan de zomeractie en had vol enthousiasme een Cakesmash voor haar dochtertje gereserveerd. Helemaal uit Kamperland, Zeeland kwamen zij deze ochtend naar de studio in Brielle. De verwachtingen waren hoog, intens verliefd op haar dochtertje keek ze nu al uit naar het resultaat van de cakesmash die in roze tinten en zeemeerminnen was opgesteld.

We starten altijd met foto’s in het seizoensdecor en zo mocht Quinn een van de geweldige outfits aan uit de kerstcollectie van @wedoble. Ze deed het enorm goed, gaf ons heel veel lachjes en haar pakje stond snoezig.

Nadat Quinn verkleed werd in haar verjaardagsoutfit mocht zij haar taart gaan ontdekken. En dat deed ze fantastisch. Eerst voorzichtig, een klein hapje hier, een lachje daar, heel interessant allemaal en ze ging op ontdekkingstocht. Al die verschillende kleurtjes intrigeerden haar zichtbaar en ik wist, ik had me onterecht zorgen gemaakt. Quinn voldeed aan haar mama’s verwachting en maakte deze fotosessie tot een groot succes. Heerlijk! Na de taart nog lekker spetteren in bad en schoon weer mee naar huis.

Lieve kleine Quinn, wat ben je leuk!

Meer informatie over een unieke en vooral magische cakesmash voor jullie kleintje http://www.photographywithlove.nl Voor een cakesmash in een thema naar jullie keuze

Liefs, Sabrina