Pure Newborn Fotoshoot

newborn Fotoshoot
Newborn Fotoshoot Rotterdam
21/03/2021
Wanneer plan je een Newborn Fotoshoot
24/03/2021
Newborn Fotoshoot
 

Pure Newborn Fotoshoot

 
 
Waar oma's niet goed voor zijn! Voor de een op een workshop newbornfotografie zocht ik twee modelletjes om mijn werkwijze. te kunnen demonstreren. De oma van Che is bevriend met de oma van een ander gezin waar ik al diverse fotoshoots voor heb mogen verzorgen. Van een zwangerschapsshoot tot newborn fotoshoot tot aan een cakesmash en gezinsfoto's. En je weet hoe trots oma's zijn. Zij reageren dus altijd het trouwst en het meest op mijn berichten want zij worden niet (meer) in beslag genomen door de hectiek van het jonge gezin. De oma van Che dus, vertelde het haar schoondochter en zo kwam het dat kleine Che, als model werd verwelkomt in de studio. Samen met zijn papa en mama.
 
 

Newborn Fotosessie

Kleine Che kreeg in de studio een flesje en daarna starten we de sessie. Een heerlijk klein mannetje dat het allemaal wel prima vond. Tijdens de fotosessie van een newborn is er voldoende tijd om te kletsen. Zo vertelde ik dat ik inmiddels enigszins stress had omdat het modelletje voor de workshop 2 dagen later was afgezegd wegens een positieve coronatest van zijn ouders. Kun je je toch niet voorstellen dat je in je kraamweek wordt besmet en dus positief test. Vreselijk lijkt me dat. In ieder geval, de papa van kleine Che was druk in de weer, liep wat heen en weer, ging nog even naar beter en kwam terug met de mededeling dat hij een newbornmodel geregeld had voor de workshop babyfotografie op zondag. Hilarisch natuurlijk!
 
 

Newborn Fotoshoot

Che was ietwat onrustig tijdens zijn newbornsessie. Viel niet in diepe slaap en ik bleef de indruk houden dat iets hem ervan weerhield om te ontspannen. Tot het moment dat deze kleine lekker naakt lag en de hele boel onder poepte... Geen probleem natuurlijk, een plasje en een poepje kunnen er nu eenmaal bij horen. Zij ouders voelden zich ietwat bezwaard, maar vertelde dat de kleine al een paar dagen geen ontlasting had gehad. Ofwel de waren allemaal blij dat deze kleine man zich nu helemaal kon ontspannen en vervolgens heerlijk in slaap viel.

Er is dus altijd een reden waarom een kleintje niet in slaap valt. Een boertje dat dwars zit, buikkrampjes, honger, soms duurt het even voordat je erachter komt, maar er is altijd een reden bij een newborn.
 
 
 
 
 
 
 
 

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, over een workshop newborn fotografiezwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.