Because every picture tells a story

 

Kinderportret

 

Ik geloof dat de foto's die je nu maakt, over 30 jaar een van de meest waardevolle dingen zijn die je hebt.Laat mij jou helpen je mooiste herinneringen te bewaren en geef ze door aan de volgende generatie.

Kinderen fotograferen blijft speciaal. Zeker als ze zichzelf kunnen zijn. In mijn studio nabij Rotterdam, maar ook op de meest mooie locaties maak ik unieke portretfoto's van kinderen. Mijn stijl kenmerkt zich door de pure, ongedwongen en romantische sfeer waarbij ik een onvergetelijke herinnering wil vastleggen. Kinderfoto's zijn een prachtige decoratie en vormen een mooi aandenken.

Bewaar de herinnering aan hun kindertijd met onvergetelijke tijdloze portretten door een ervaren, professionele kinderfotograaf in regio Rotterdam.
 
 

Stijl

Vrolijk, serieus, bedenkelijk, maar zeker ook tijdloos, authentiek en stijlvol. Liefdevolle foto's waarbij de persoonlijkheid van je kind tot uitdrukking komt.

De kinderjaren zijn intens en magisch. Foto's leggen vast wat herinneringen vergeten. Voor je het weet vliegen ze uit! En ondanks dat je denkt dat je het niet vergeet, foto's zijn de enige manier om die herinneringen echt terug te brengen. De enige kans om deze tijd nooit te vergeten is met een prachtig portret. Voor nu, voor later en om door te geven aan de generaties die hierna komen.

In de typisch lichte, romantische stijl waarbij ik kinderen op serene wijze vastleg.
 
 

Locatie

Een kinderportret kan gemaakt worden in mijn studio in Brielle nabij Rotterdam of op een gave buitenlocatie. Strand, bos of heel stoer midden in een stadscentrum zoals Rotterdam.

Tevoren bespreken we je wensen, zodat we de locatie en de kleding hier op af kunnen stemmen. Wil je het portret voor een speciale gelegenheid, krijgt het een mooi plekje in huis, welke kleuren moet het uiteindelijk worden?

Ben je inmiddels al een beetje enthousiast geworden?
 
 

Because every picture tells a story

Let me tell yours