Pauwenveren brengen geluk

newbornsessie fotograaf rotterdam photography with love
De geboorte van een kleinzoon, Juliën
11/08/2020
prachtige herinneringen vast te leggen
De mooiste herinneringen voor nu, maar ook voor later
14/08/2020
Hindoe newbornsessie met pauwenveren

Pauwenveren als symbool voor verrijzenis & eeuwig leven

In India is de blauwe pauw symbool voor de god Krishna en wordt als heilige vogel beschouwd. De Hindoes zijn ervan overtuigd dat het lichaam van de pauw onvergankelijk is: pauwenveren als symbool voor verrijzenis en eeuwig leven, de essentie van de goddelijkheid. Vernieuwing, onsterfelijkheid en wederopstanding.

Het is daarom niet vreemd dat Shanti tijdens de newbornsessie van pasgeboren zoontje Kiyaan graag pauwenveren wilde gebruiken. Ik krijg wel vaker verzoeken, zoals het gebruiken van een kleedje dat nog door een (bet)(over)grootmoeder gebreid is, of een rammelaar die nog van een van de ouders is geweest, een doopjurk, maar nooit eerder kreeg ik het verzoek om pauwenveren te gebruiken. Gelukkig waren de wensen vooraf goed doorgesproken en had ik al nagedacht over de uitwerking.

pauwenveren als symbool voor verrijzenis & eeuwig leven

Zus & Broer

Kiyaan mocht ik een weekje voor zijn uitgerekende datum verwelkomen in de studio met zijn papa, mama en grote broer en zus. Helemaal vanuit Amsterdam was het enthousiasme van de kinderen direct voelbaar, heel trots lieten zij de jongste telg zien.

Kiyaan vond het toen nog allemaal best, totdat hij werd uitgekleed en duidelijk te kennen gaf dat hij honger had. Natuurlijk hadden we dit ingecalculeerd. Tijdens de newbornsessie houden we ruimschoots rekening met voeden, knuffelen, verschonen, in slaap brengen…

Het leuke van een ‘grotere’ zus en broer is dat zij de baby al goed zelfstandig kunnen vasthouden zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze ineens een duw of een gooi krijgt zoals de kleintjes nog wel eens willen proberen. Dit zorgt dan ook voor de mooiste beelden.

Adembenemend stil waren grote broer en zus en keken ze toe hoe dit kleine nieuwe wondertje in hun leven zich liet poseren. Wat is het toch heerlijk om deze kleine mensjes te mogen ontvangen en foto’s te maken die misschien wel hun leven lang en daarna gekoesterd worden.

Speciale wensen

Heb jij speciale wensen of voorwerpen die je graag zou gebruiken tijdens een fotosessie? Laat het me gerust weten en samen bespreken we de mogelijkheden.

Hier vind je meer informatie over een newbornsessie en wil je meteen reserveren is dat uiteraard ook mogelijk.

De preview van de newbornsessie van Kiyaan staat nu op de blog.

Newbornsessie beste newbornfotograaf rotterdam
Newbornsessie beste newbornfotograaf rotterdam
pauwenveren als symbool voor verrijzenis & eeuwig leven
pauwenveren als symbool voor verrijzenis & eeuwig leven
pauwenveren als symbool voor verrijzenis & eeuwig leven
newbornsessie hindoebaby
pauwenveren als symbool voor onsterfelijkheid
Beste newbornfotograaf rotterdam
gezinsfoto newbornsessie photography with love Rotterdam

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wil je meer foto’s zien klik dan  hiervoor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.