Schattig newbornmeisje met grote broer in de fotostudio

Workshop newbornfotografie Photography with Love Sabrina Serraarens
Word de beste babyfotograaf
07/09/2020
Zwangerschapsshoot in het bos
Fantastische Zwangerschapsshoot in het bos
16/09/2020
newbornmeisje in de studio

In oktober bestaat de fotostudio maar liefst 5 jaar en het is echt mijn happy place. Met een enorme collectie pastelkleurige kleedjes, kleertjes, accessoires, mooie foto’s aan de muur en de prachtigste producten om foto’s nog mooier in uit te laten komen. Allemaal volgens mijn idee van kwaliteit. Maar goed, terug naar de studio. Hier ontvang ik dus al 5 jaar gezinnen met hun pasgeboren baby voor een Newbornshoot. Kindjes voor een 1ste, 2e, 3e verjaardag en verder. Aanstaande moeders voor een zwangerschapsshoot en alle mooie momenten hiertussen.

pasgeboren baby voor een Newbornshoot.

Pasgeboren baby voor een Newbornshoot

Zo mocht ik vorige week kleine Megan met haar broer op de foto zetten. Wat een feestje was dat. Dit heerlijke meisje was uiteindelijk helemaal zen en ontspannen en dus konden we heel aan de slag. Het is natuurlijk altijd even wennen, zo uit de warme maxicosi uitgekleed worden in een vreemde ruimte. Daarom heb ik altijd een kacheltje aan staan waarmee ik de ruimte op ongeveer 26 graden houd. Ook het geluid van het kacheltje ontspant lekker zeker tezamen met het geluidje van een hartslag op de achtergrond.Ze vinden het heerlijk! Megan, baby J voordat haar naam onthult werd ging heerlijk liggen slapen op de bean bag. 

pasgeboren baby voor een Newbornshoot.

Geposeerde foto’s

Op die posing bag zorg ik ervoor dat je newborn zo mooi mogelijk ligt voor de foto. Dat betekent dat ik hem of haar poseer en zijn of haar handjes en voetjes mooi positioneer. Dit kost TIJD! Ik zeg altijd: 80% van mijn werk met newborns is wachten, wiegen en knuffelen. En 20% foto’s klikken. Omdat ik in alle rust positioneer blijven ze heerlijk slapen. Megan werd wat onrustig, maar besloot na haar voeding toch in diepe slaap te vallen.  WAT KOST EEN NEWBORNSHOOT?

Wrappen en inbakeren

Maar het allerfijnst vinden de baby’s het toch vaak als ik ze inwrap in één van de mooie zogeheten wraps. Ik weet precies hoe ik zo’n kleintje in kan bakenen zoals hij/zij ook in de buik van de moeder heeft gezeten. Megan vond het dan ook heerlijk inbakend en sliep heerlijk door! Ze sliep zo diep dat ik haar in en uit de kinderwagen kon halen en ook nog op mooie achtergronden kon plaatsen.

pasgeboren baby voor een Newbornshoot.
pasgeboren baby voor een Newbornshoot.

Newborn met grote broer

Natuurlijk moest haar grote broer ook nog op de foto. Ik mocht Jayden voor het eerst ontmoeten voor zijn cakesmash, vlak voor zijn eerste verjaardag en nu wordt hij bijna 3. Een echte bink al. Wat een mooi koningskoppel hè! Jayden vond zijn kersverse zusje wel een beetje eng dus hij wilde haar niet vasthouden, gelukkig vond hij de wagen heel wat ‘veiliger’ haha. Zo leuk is een pasgeboren baby voor een Newbornshoot.Het was super gezellig met jullie. Ik weet zeker dat jij een supergoede grote broer bent en zult worden.

pasgeboren baby voor een Newbornshoot.

Denk je er over om een newbornshoot te boeken, maar wil je eerst meer informatie?

Wil jij meer informatie over een newbornsessiezwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen

Daarin staat precies beschreven hoeveel een (newborn)shoot kost, hoe een shoot verloopt en hoe je je kunt voorbereiden. 

pasgeboren newbornmeisje voor een Newbornshoot.

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. Graag deel ik de preview van Megan’s newbornsessie helemaal uit Amsterdam.

pasgeboren baby met grote broer voor een Newbornshoot.
pasgeboren baby voor een Newbornshoot.
pasgeboren baby voor een Newbornshoot.
pasgeboren meisje voor een Newbornshoot.

Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.