Welkom bij Photography with Love

Ik ben Sabrina Serraarens

Geboren en getogen in Rotterdam, woon ik sinds enkele jaren in Brielle, waar inmiddels ook mijn fotostudio gevestigd is. Hier ontvang ik jullie graag!

Mijn cliënten zijn afkomstig vanuit het gehele land en zelfs daarbuiten, iets waar ik best trots op ben. Gezinnen en families reserveren een sessie voor mijn specifieke stijl, dromerig, vintage en romantisch. Ik hecht veel waarde aan de relatie met mijn cliënten, de waardering hiervoor ontvang ik wanneer mijn vele cliënten, soms zelfs meerdere malen per jaar terugkomen, voor een familiesessie, omdat er gezinsuitbreiding is of gewoon omdat het ontzettend leuk is om de kinderen jaarlijks te laten vastleggen.

Fotograferen is mijn passie. Ik richt mij voornamelijk op zwangerschapsfotografie, newbornfotografie en kinderen. De schoonheid van newborns omdat ze zo klein en kwetsbaar zijn, maar vooral omdat ze maar zo kort zo klein zijn. Prachtig opgekruld zoals ze alleen die eerste periode zijn leg ik deze bijzondere momenten voor jullie vast.

Hoe bijzonder is het om deel uit te mogen maken van deze bijzondere periode uit jullie leven, van jullie prinsje of prinsesje en zo alle bijzondere momenten in jullie leven te mogen vereeuwigen. Al vanaf de zwangerschap tot aan de 1ste verjaardag en daarna.

Het vastleggen van tedere momenten, het tastbaar maken van herinneringen, jullie herinneringen, Om te koesteren, om terug te kijken als een verhaal, jullie verhaal.

Uiteraard neem ik veiligheid heel serieus en kunnen jullie jullie wondertje aan mijn kennis en kunde toevertrouwen.

Voor vragen, opmerkingen en boekingen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier op deze website of mailen naar mij

Bezoek mijn facebook voor meer nieuws en volg me op Instagram

Liefs, Sabrina