Welk moment wil jij nooit vergeten? zwangerschap | newborn | baby | kind | gezin newborn shoot Rotterdam Jullie foto als kunst aan de muur Herinneringen voor altijd! zwangerschapsshoot Rotterdam newborn shoot Barendrecht
 

Professioneel, creatief en integer

 
 
 

Wie is newbornfotograaf Sabrina?

 
Wie is het gezicht achter Photography with Love? Ik ben Sabrina Serraarens. Als fotograaf in de regio Rotterdam ben ik ingetogen, geduldig en integer. Ik ben partner, moeder, fotograaf, mompreneur en een romantica. Woorden die bij mij passen zijn dan ook betrouwbaar, rustig, autodidact, ondernemend, creatief & professioneel.

Luxe, dromerige sfeerIk hou van rustige settings en zachte pasteltinten, maar in mijn energie en passie ben ik felgekleurd. Toen ik in 2015 startte met mijn eigen fotostudio was het de bedoeling om me hier zo'n 2 dagen per week mee bezig te houden. Doordat ik al snel een duidelijk herkenbare stijl wist neer te zetten wisten veel (toekomstige) ouders mij te vinden. Hierdoor is het sinds het begin een fulltime baan geweest waar ik met veel liefde mijn energie in stop. Mijn stijl kenmerkt zich door tijdloze pastelkleuren en materialen. Met een luxe, sprookjesachtige, dromerige, vintage, romantische sfeer en de bijzondere custom made decors die voor iedere sessie gecreëerd worden.

Fotograaf in RotterdamIk ben newbornfotograaf, zwangerschapsfotograaf, kinderfotograaf en gezinsfotograaf in regio Rotterdam en omstreken. Als fotograaf streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, foto's die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat bijzondere moment. Hier bij Photography with Love, ligt de nadruk op het vastleggen van jullie mooiste momenten, jullie connectie en het creëren van net dat beetje magie. Hoe gaaf is het dat de kindjes die ik nu fotografeer over 10, 20 of 30 jaar ook kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

Luxe romantische foto'sIk hou van lichte, frisse, luxe en romantische foto’s met spontane en ontspannen beelden. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jou of jullie het mooiste op de foto krijg en kun je voor een groot aantal reportages gebruik maken van de luxe kledingcollectie uit de studio. Ik hou er van om kinderen spelenderwijs te betrekken bij wat ik doe. Daarom sta ik ook bekend als een hele kindvriendelijke fotograaf. Ik speel met kleine opdrachtjes om jullie zo puur en natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen. De gezinnen die ik mocht fotograferen zeggen dan ook allemaal dat het echt een feestje was.

WIE KRIJG JE?

Als je mij boekt, krijg je een sociale, geduldige en perfectionistische fotograaf. Ik heb oog voor jou en wat jij prettig vindt. Ik denk altijd mee met hoe we de foto’s zo prachtig mogelijk kunnen krijgen.
Het vastleggen van tedere momenten, het tastbaar maken van herinneringen. Waardevolle momenten om te koesteren, om op terug te kijken in een album, of aan de muur. Because every picture tells a story

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo volg ik regelmatig cursussen en workshops en ben ik ook in California in de Verenigde Staten geweest om een conferentie met diverse workshops bij te wonen van gerenommeerde fotografen.
Uiteraard neem ik veiligheid heel serieus en kun je, jullie wondertje gerust aan mijn kennis en kunde toevertrouwen.

Tot slot, ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik hou enorm van koken en maak veel decoraties die tijdens de shoot gebruikt worden zelf.