Welk moment wil jij nooit vergeten? zwangerschap | newborn | baby | kind | gezin newborn shoot Rotterdam Jullie foto als kunst aan de muur Herinneringen voor altijd! zwangerschapsshoot Rotterdam newborn shoot Barendrecht
 

HIGH END FOTOGRAAF

 
 

Wie is Sabrina Serraarens?

 
Mijn naam is Sabrina Serraarens en sinds 2015 werkzaam als fotograaf. Als fotograaf ben ik ingetogen, geduldig en integer. Herinneringen maken, de tijd even stilleggen is wat ik het liefste doe. Mijn foto's zijn tijdloos, authentiek, puur en klassiek en met mijn perfectionisme bewerkt. Mijn doel is om een kunstwerk te maken waar je voor altijd naar wilt kijken. Een kunstwerk dat je terugbrengt naar die bijzondere tijd. Ik ben er ontzettend trots op dat mijn foto's al meermaals zijn gepubliceerd en bekroond met awards.

Luxe, dromerige sfeerIk hou van rustige settings en zachte pasteltinten. Toen ik in 2015 mijn fotostudio startte was het de bedoeling om me hier zo'n 2 dagen per week mee bezig te houden. Doordat ik al snel een duidelijk herkenbare stijl wist neer te zetten wisten veel (toekomstige) ouders mij te vinden. Hierdoor is het sinds het begin een fulltime baan geweest waar ik met veel liefde mijn energie en passie in stop. Mijn stijl kenmerkt zich door tijdloze pastelkleuren en materialen. Met een luxe, dromerige soms romantische sfeer en de bijzondere custom made decors die voor iedere sessie gecreëerd worden.

Fotograaf in RotterdamIk woon samen met mijn man en ons gezin aan het Brielse Meer, een uniek plekje waar ik ontzettend kan genieten van de rust en natuur. Nooit gedacht dat ik als stadsmeisje zo kon genieten van zo'n omgeving. Ik geniet van buiten zijn, de vrijheid, varen met onze boot.
Woorden die bij mij passen zijn dan ook betrouwbaar, rustig, autodidact, ondernemend, creatief & professioneel. Met al deze eigenschappen ben ik k newbornfotograaf, zwangerschapsfotograaf, en kinderfotograaf in regio Rotterdam en omstreken.

Als fotograaf streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, kunstwerken die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat bijzondere moment. Hier bij Photography with Love, ligt de nadruk op het vastleggen van jullie mooiste momenten, jullie connectie en het creëren van net dat beetje magie. Hoe gaaf is het dat de kindjes die ik nu fotografeer over 10, 20 of 30 jaar ook kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

Luxe romantische foto'sIk hou van lichte, frisse, luxe en romantische foto’s met spontane en ontspannen beelden. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jou of jullie kleintje het mooiste op de foto krijg. Voor een groot aantal reportages kun je gebruik maken van de luxe kledingcollectie uit de studio.

Ik hou er van om kinderen spelenderwijs te betrekken bij wat ik doe. Ik merk dat zelfs de meest verlegen kindje uiteindelijk in lachen uitbarsten door mijn trucjes en opdrachten. En dit allemaal om ze zo puur en natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen.

WIE KRIJG JE?

Als je mij boekt, krijg je een sociale, geduldige en perfectionistische fotograaf. Ik heb oog voor jou en wat jij prettig vindt. Ik denk altijd mee met hoe we de foto’s zo prachtig mogelijk kunnen krijgen.

Het vastleggen van tedere momenten, het tastbaar maken van herinneringen. Waardevolle momenten om te koesteren, om op terug te kijken in een album, of aan de muur. Because every picture tells a story

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo volg ik regelmatig cursussen en workshops en ben ik ook in California in de Verenigde Staten geweest om een conferentie met diverse workshops bij te wonen van gerenommeerde fotografen.
Uiteraard neem ik veiligheid heel serieus en kun je, jullie wondertje gerust aan mijn kennis en kunde toevertrouwen.

Tot slot, ik hou van een flinke kom thee met pure chocoladekoekjes. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en hou enorm van koken.

Contact

Inloggen

Wachtwoord vergeten?