~Nisa Jaxx~ newbornreportage

newbornsessie photography with love Sabrina Serraarens Brielle
~Julian~ Newbornreportage
30/08/2019
gezinsreportage photography with love Sabrina Serraarens fotograaf rotterdam
~Familiesessie~
04/09/2019
newbornreportage photography with love Sabrina Serraarens fotograaf Brielle Rotterdam

Vorige week kwamen Nisa Jaxx en haar papa en mama vanuit Leusden naar mijn daglichtstudio in Brielle voor haar newbornreportage. 1 week eerder had ik al de zwangerschapsfoto’s mogen maken toen Nisa Jaxx nog heerlijk in de buik van haar mama zat. Nog net op tijd, want Nisa Jax heeft met haar komst haar papa en mama met 37 weken geheel verrast.

Toen ze ’s ochtends in mijn studio arriveerden lag Nisa Jaxx nog heerlijk te slapen. Nisa is dan pas 13 daagjes jong en ligt eigenlijk nog steeds voor haar uitgerekend datum. Nisa Jaxx is een diepe wens die in vervulling is gegaan en heeft nu al bewezen dat ze een sterke dame is. Na de voeding zijn we gestart met de reportage. Zelden heb ik ouders met zoveel bewondering of misschien zelfs wel verwondering naar een baby zien kijken. In de sessie zijn kleine regenboogdetails verwerkt als ode aan het zonnetje dat nu schijnt na de stormen die deze kersverse ouders hebben moeten doorstaan.

They made a wish and she came true.

En Nisa Jaxx, die heeft bijna de hele sessie heel doorgeslapen. Geen idee van het geluk dat zij haar ouders met haar komst heeft gegeven.

Sabrina is newbornfotograaf en fotografeert vanuit haar daglichtstudio in Brielle . Zij richt zich voornamelijk om zwangerschap, Newborn, kinderen bijzondere cakesmashes en gezinnen. Meer informatie op www.photographywithlove.nl