Newbornsessie met grote zus

tips voor een succesvolle new
5 tips voor een succesvolle zwangerschapsshoot in de studio
19/01/2021
newborn Fotoshoot
Newborn Fotoshoot Rotterdam
21/03/2021
Newborn shoot Rotterdam
 

Newbornsessie met grote zus

 
 
Het is altijd weer een groot compliment wanneer ouders met hun tweede of derde kindje weer terugkomen naar de studio om ook hier een mooie fotoreportage van te laten maken.

Ik zorg er dan ook voor dat die fotosessies goed op elkaar aansluiten zodat het mooi is om van jullie nieuwe kersverse baby ook weer een mooie uitvergroting aan de wand te kunnen hangen. Want zeg nu zelf, hoe leuk het ook is om foto’s digitaal te kunnen bekijken er gaat niks boven een echte tastbare foto. De kwaliteit die ik lever geeft jullie dan ook gegarandeerd een hele lange tijd om ervan te kunnen genieten.

Ontzettend lieve en trouwe klanten die ik zeer waardeer en koester! Maar goed Jiya dus, die mocht ik samen met grote zus verwelkomen voor de eerste sessie van ik hoop minstens zo'n mooie reeks als van haar grote zus.
 
 

Jill

Mijn vaste volgers hebben Jill al vaker voorbij zien komen. Vlak voor haar 2e verjaardag mocht ik haar voor het eerst verwelkomen en inmiddels komt ze bijna ieder half jaar voor nieuwe foto's.

De laatste keer dat ik haar zag was tijdens de kerstminisessies afgelopen november. Zo verlegen als ze de eerste keer was, zo vrij voelt ze zich nu. Ze praat honderduit en vind het ontzettend leuk om voor me te poseren.

Enorm trots was ze dus toen ze pasgeleden samen met haar papa en mama naar de studio kwam, ditmaal met haar babybroertje Jack.
 
 

Newbornshoot

Jack, een heerlijk klein mannetje dat ruim 2 weken te vroeg werd geboren na een gecompliceerde zwangerschap. Het bewijst maar weer hoe kwetsbaar het is als een kindje gezond ter wereld komt en ook moeder het goed maakt. Wonderlijk, je hoort het me vaak zeggen, maar dat de natuur hiertoe in staat is, blijft voor mij telkens een wonder dat zich voltrekt.

Jack deed het ontzettend goed. Na zijn voeding heb ik hem in een wrap gewikkeld zodat hij samen met zijn grote zus, die stond te stuiteren van ongeduld, op de foto kon. Jill is zo ontzettend trots en kon niet wachten om te laten zien dat zij haar kersverse broertje zelf kon vasthouden. Uiteraard zit papa binnen handbereik, want kleintjes kunnen zomaar ineens een andere beweging maken.

Zo leuk als grote broertjes en zusjes enthousiast zijn! Zeg nu zelf dit zijn toch heerlijke foto's.
 
 

Newbornshoot uit Den Haag

Jill vond het fantastisch en gaf kleine Jack heel veel kusjes. En hoewel ik vertrouwen had in Jill blijft het op deze leeftijd altijd afwachten of ze er wel zin in hebben om precies te doen wat wij als volwassenen graag zouden willen.

Maar Jill heeft zich afgelopen weken ontpopt tot een heuse surogaatmoeder. Het liefst verzorgt ze Jack heel de dag. Maar ja het is dan ook wel een heel erg schattig mannetje.
 
 

Dromerige newbornsessie

Jack liet zich makkelijk poseren, hij lag lekker te slapen en vond het allemaal wel prima. Uiteraard kreeg ik heel veel hulp van Jill die zich heel groot voelde dat ze mocht helpen. Het is toch wel grappig hoe Jill gegroeid is afgelopen maanden en van jongste ineens middelste kind is geworden in een gezin met alleen maar mannen.

De mama van Jill & Jack is (mevrouw Strik) Tijdens de shoot vertelde ze alvast over de voorjaarscollectie en ik kan jullie verklappen, die is ook weer zo geweldig. Naast de strikken die ze 'standaard' verkoopt kun je ook je eigen wensen doorgeven voor een unieke strik. Mama's van meisjes opgelet, want hier moet je zijn voor de allerleukste haaraccessoires.
 
 

Geduld


Tijdens de fotosessie vraag ik altijd aan de ouders of de sessie verloopt zoals ze verwacht hadden. De mama van Jill en Jack was enorm enthousiast en gaf aan dat ze nooit had kunnen vermoeden hoeveel er komt kijken bij een newborn fotosessie. Hoeveel voorbereiding ervoor nodig is, maar vooral ook hoeveel geduld. En geduld is iets dat toch bijna altijd ter sprake komt tijdens verschillende shoots, heel erg leuk dat ouders me daarmee complimenteren

Deze zaterdag als newbornfotograaf in Brielle kon natuurlijk niet meer stuk! Wat een mooie sessie! Wat was het leuk om na de zwangerschapsaankondiging in de zomer nu eindelijk Jack te ontmoeten. Ik had beloofd een preview van jullie sessie te sturen dus bij deze…geniet van jullie mooie foto’s en mooie gezin. Bedankt voor het vertrouwen!
 
 
Dit was de preview van Jack. Ik hoop dat je er net zo van genoten hebt als ik.
Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.