Newbornsessie uit Zoetermeer

Familiefotoshoot nabij Rotterdam
Familiefotoshoot nabij Rotterdam
06/10/2020
fotoshoot zwangerschap Rotterdam
Zwangerschapsshoot in Rotterdam
09/11/2020
newbornsessie Den Haag
 

Newbornsessie uit Zoetermeer

 
 
Marc en Anuska komen uit Den Haag voor de newbornsessie van hun 2e dochter, Jiya. Marc & Anuska zijn klanten van het eerste uur en ik zou eigenlijk nog steeds eens zou moeten vragen hoe zij ooit bij mij terecht zijn gekomen, maar inmiddels mocht ik getuige zijn van heel veel mooie en bijzondere momenten in hun leven en zelfs van mooie momenten van familieleden.

Onze kennismaking was voor de zwangerschapsfotoshoot van hun eerste dochter Amy, daarna mocht ik eigenlijk alle mijlpalen voor hen vereeuwigen en was ik bijna net zo enthousiast als hen, toen Anuska & Marc hun 2e zwangerschap wereldkundig maakten en er zonder enige twijfel voor kozen om ook dit toekomstige wezentje aan mijn creativiteit toe te vertrouwen.

Ontzettend lieve en trouwe klanten die ik zeer waardeer en koester! Maar goed Jiya dus, die mocht ik samen met grote zus verwelkomen voor de eerste sessie van ik hoop minstens zo'n mooie reeks als van haar grote zus.
 
 

Jiya

Jiya's zwangerschap ging jammergenoeg niet van een leien dakje. De opluchting was dan ook groot toen zij nauwelijks te vroeg en kerngezond geboren werd op de 10e van de 10e in 2020. Aan de hand van de echo's verwachten we dat Jiya als twee druppels water op Amy zou lijken, maar niets blijkt minder waar. Jiya heeft een heel eigen gezichtje en het enige dat ze ogenschijnlijk gemeen hebben is dat het meisjes zijn en beide heel klein bij geboorte.

Amy, altijd een tikkeltje verlegen in het begin, was ontzettend trots toen ik haar vroeg wie de baby was die ze had meegenomen. We starten de newbornshoot met het voeden, dus kleine newborn Jiya werd uitgekleed, lekker in een warme deken gewikkeld en mocht haar buikje rond drinken.
 
 

Newbornshoot

Na het voeden bleef Jiya wakker dus starten we de fotoshoot getrapt. Ik weet dat de papa en mama van Jiya houden van gewrapte foto's, want dat hadden we tevoren besproken.

Jiya vond het allemaal wel goed en viel heerlijk in diepe slaap. Wat blijft het toch bijzonder dat ouders hun dierbaarste bezit aan mijn kennis en kunde toevertrouwen.
 
 

Newbornshoot uit Den Haag

Nadat ik een aantal poses had vastgelegd was het tijd voor grote zus Amy om te schitteren en dat deed ze. Als newbornfotograaf valt het niet altijd mee om grote broertjes en/of zusjes met de baby op de foto te krijgen, maar Amy zag haar kans waar om te laten zien hoe goed zij haar zusje al kon vasthouden. En dat deed ze!

Geen chantage of omkoping, gewoon pure liefde tussen deze twee. Hoe mooi om te zien! Ook tijdens het fotograferen was Amy heel behulpzaam en kwam ze telkens even kijken of alles wel goed verliep, ze nog iets moest aangeven of dat ze misschien zelf eerst de foto moest nemen. (zie story)
 
 

Voorbeeldige newbornsessie

Jiya liet het haar allemaal welgevallen. Ze bracht haar sessie slapend door. Na nog een aantal poses was het tijd voor de foto's met papa, mama en natuurlijk als gezin. Een newbornsessie duurt al snel 3 uur, maar gelukkig had Amy al die tijd fijn gespeeld waardoor ze het geen probleem vond om zich weer om te kleden voor de gezinsfoto. Wat een mooie gezin!
 
 

Compliment


Tijdens de sessie lieten zowel Marc als Anuska weten hoe dankbaar ze nog steeds zijn voor hun kindjes, maar ook hoe blij ze zijn dat ze mij destijds ontdekt hebben. Dat ze nog regelmatig terugkijken op de mooie foto's die we samen hebben mogen maken en ook Anuska vertelde dat ze het zo bijzonder vind ome zien hoe ik zo liefdevol en zacht met haar kindjes omga.

Mijn dag als newbornfotograaf in Brielle kon natuurlijk niet meer stuk! Wat een mooie sessie! Wat een liefde tussen Marc en Anuska en wat mogen zij samen trots zijn op hun dochters die uit pure liefde zijn ontstaan.
 
 
Dit was de preview van Jiya. Ik hoop dat je er net zo van genoten hebt als ik.
Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.