Newborn met grote zus uit Den Haag

Magische verjaardag fotoshoot
Cakesmash fotoshoot in Rotterdam
17/12/2019
newbornsessie fotograaf rotterdam
De laatste newborn van het jaar
25/12/2019
baby 8 dagen oud photography with love babyfotograaf rotterdam

Een newbornfotoshoot met grote zus! Bijna 3 jaar geleden leerde ik als zwangerschapsfotograaf Janneke en Diego kennen. Een vrolijk stel waar het plezier en de liefde bijna voelbaar vanaf straalt. In verwachting van hun eerste kindje wilden zij graag een zwangerschapsreportage reserveren om zo dit bijzondere moment in hun leven vast te leggen. Na de zwangerschapssessie volgde de newbornsessie van Nina en mocht ik deze als newbornfotograaf in Rotterdam vastleggen.

2e kindje

Toen Jans weer in verwachting bleek en weer een meisje zou verwachten was het bijna een vanzelfsprekendheid dat zij ook dit bijzondere moment weer wilde laten vastleggen door mij. Enorm dankbaar dat zij er weer voor kozen om mij dit te laten doen. Zoals Jans zei; het is fijn als je iemand al kent, er vertrouwen in hebt en nog steeds blij bent met het eindresultaat. Ontzettend fijn natuurlijk wanneer dit zo ervaren wordt. Ook ditmaal mocht ik de zwangerschap vastleggen, dit keer met Nina, enorm leuk om te zien wat een dametje dit geworden is. (Eigen)wijs, lief en vooral ook heel zorgzaam. Een paar weekjes later mocht ik haar weer verwelkomen. Deze keer met haar kleine zusje Bella. Overduidelijk het zusje van Nina, wat lijken ze in veel opzichten op elkaar.

Newbornfotoshoot met grote zus

Bella sliep het overgrote van de sessie en liet zich gewillig in allerlei poses neerleggen. Nina vond het maar wat leuk om met haar zusje op de foto te gaan, maar natuurlijk eerst nadat ze geoefend had met polly. Zien jullie die ondeugende snoet….

Speciaal voor de sessie had Jans een aantal waardevolle voorwerpen meegenomen om te gebruiken tijdens de sessie. Een gehaakt kleed van haar oma, schoentjes van haar moeder, supergaaf! Wat een mooi gezin! Dankjewel voor jullie vertrouwen.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie of ben je benieuwd naar mijn daglichtstudio nabij Rotterdam, lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.