Newbornsessie met 3 generaties

veelgestelde vragen fotoshoot rotterdam
FAQ Veel gestelde vragen
20/01/2020
Sabrina serraarens photography with Love baby 1 jaar lion king cakesmash
Lion King Cakesmash
31/01/2020
Lichte romantische newbornfoto's

Een newbornfotoshoot met 3 generaties, wat een feest om vast te leggen als newbornfotograaf en gezinsfotograaf in de regio Rotterdam.

Supertrots! Dat is deze grote zus zeker op haar kleine zusje! Bobby & Dylan is het geen fantastische combinatie. Samen met mama en oma kwamen de meisjes naar de studio om die bijzondere eerste tijd van Dylan vast te leggen.

Na het voeden begonnen we aan de foto’s. Bobby nam haar taak direct heel serieus en vond het heel erg leuk om te helpen en te laten zien dat zij, net als haar kleine zusje ook een navel had.

Als een echte dame heeft ze ook laten zien dat ze met haar 3 jaar al heel goed in staat was om haar kleine zusje vast te houden, te kroelen en kusjes te geven.

Dylan vond het allemaal wel prima, hoewel ze aan het begin van de sessie nog geen zin had om lekker te gaan slapen was ze ontzettend sereen en zo konden we prachtige foto’s maken van die allereerste periode in haar jonge leventje.

Enorm leuk natuurlijk ook voor de meisjes later om terug te zien hoe ze al in de allereerste week samen vereeuwigd werden. Dat het dikke vriendinnen worden, daar twijfel ik geen seconde aan.

Aan het einde van de sessie moest ook mama eraan geloven en konden we ook oma ervan overtuigen dat dit een mooie moment was voor een foto. Zijn ze niet prachtig allemaal?

Met groot plezier deel ik de preview van Dylan. Hopelijk worden jullie net zo blij van deze foto’s als ik.

In een newbornshoot probeer ik altijd een mooi plaatje van de kindjes samen te maken en ook een gezinsfoto is een ontzettend leuke herinnering aan deze tijd.

Een newbornshoot reserveer je al tijdens je zwangerschap. Ik hou dan plek vrij in mijn agenda in de weken rondom de uitgerekende datum. Zodra jullie kleintje geboren is plannen we een concrete afspraak in.

Dylan was het eerste meisje van 2020, ik ben heel benieuwd welke baby’tjes ik in 2020 allemaal mag verwelkomen.

Newbornfotoshoot met 3 generaties

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.