Newborn Sessie

Newborn baby fotoshoot
Newborn Baby Fotoshoot
22/06/2021
newborn fotosessie
Newborn Fotoshoot
28/06/2021
pasgeboren baby newborn sessie
 

Newborn Sessie

 
 
In afwachting van de geboorte van hun kindje werd ik een paar weken geleden gebeld vanuit de kraamafdeling van het Ikazia Ziekenhuis. Uiterst kalm, of ik nog plek had voor een newborn sessie want de foto's die daar op de afdeling hingen spraken zeer aan.

Hoe gaaf is dat! Ik vind het al enorm gaaf dat mijn foto's in het Ikazia Ziekenhuis aan de muur hangen, maar het is natuurlijk nog veel leuker wanneer aanstaande vaders en moeders daardoor ook kiezen voor zulke foto's van hun kleintje.

Gelukkig had ik ruimte om de reservering aan te nemen en zo mocht ik pasgeleden Connor samen met zijn grote broer en zus verwelkomen. Zijn mama noemde hem liefkozend een cadeautje en ik kan je vertellen, zo verliep ook deze Newborn Sessie. Als een cadeautje!
 
 

Newborn Sessie met grote zus

Connor bleek een uiterst rustige baby die heerlijk lag te slapen en dat ook lekker bleef doen. Bijna altijd zijn ouders lichtelijk gespannen of hun kindje het wel 'goed' zal doen. Ik kan je verzekeren dat er geen goed of fout is. We kunnen tevoren zorgen dat we alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen zoals 's ochtends lekker in bad en vervolgens in de studio voeden, maar uiteindelijk blijft een fotosessie een momentopname.

Gelukkig werd ons geduld niet op de proef gesteld, tenminste het geduld van zijn grote zus wel enigszins. Die stond te trappelen van ongeduld om ook op de foto te mogen. Na wat onderhandelingen over de 'juiste' outfit wist papa deze prinses ervan te overtuigen dat ze hem wel heel gelukkig zou maken in een jurk. Hij had hem zelfs al uitgekozen uit de ruime collectie. En na wat tegenstribbelen van deze dame en een blik in de spiegel kon ook zij niet anders dan het ermee eens zijn dat deze jurk haar op het lijf geschreven was. Zo leuk!
 
 

Newborn Sessie grote broer

Na de foto's met grote zus mocht uiteraard ook zijn grote broer laten zien hoe trots hij is. Wat ik altijd enorm leuk vind om te zien gebeuren is wanneer broertjes en zusjes het leuk vinden om met elkaar te knuffelen. En zo geschiedde, zeg nu zelf, deze foto's zijn toch om voor altijd te koesteren.

Extra leuk was het dat mama zat te zwijmelen bij het aangezicht van haar kroost en het haar deed herinneren aan foto's van heel lang geleden, Want dat is wat foto's doen. Ze laten je herinneren aan de mooie momenten. Dat is wat deze foto's hopelijk ook gaan doen, een prachtige herinnering zijn. Want foto's bewaren wat herinneringen vergeten.
 
 

Foto's newborn sessie

Foto's dus, dat is wat ik het allerliefste doe. Jullie mooiste momenten vastleggen als dierbare herinnering, om op terug te kijken, om ervoor te zorgen dat je altijd terug kunt gaan naar dit moment. Met mijn passie en geduld leg ik jullie kleintje vast, het eerste glimlachje, die kleine details en vooral ook hoe klein het is en hoe snel het voorbij gaat.
 
 
 
 
 
 

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, over een workshop newborn fotografiezwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.