Newborn Fotoshoot Rotterdam

Newborn shoot Rotterdam
Newbornsessie met grote zus
29/01/2021
Newborn Fotoshoot
Pure Newborn Fotoshoot
22/03/2021
newborn Fotoshoot
 

Newborn Fotoshoot Rotterdam

 
 
Tygo was een van de baby's die ik mocht verwelkomen als modelletje tijdens de workshop newborn fotografie. Te vroeg geboren mocht ik hem verwelkomen op zijn uitgerekende dag, best bijzonder.

Zijn ouders Danny & Nathaly vertelden dat zij zeker van plan waren geweest om een newborn fotosessie te plannen, alleen hadden ze er tevoren niet over nagedacht wanneer een newborn fotoshoot plaatsvindt. Ik hoor dat vaker van ouders. Een newborn fotoshoot plan je bij voorkeur binnen 8 tot 15 dagen na de geboorte uitgaande van een zwangerschaps van 40 weken. Zeker bij een eerste kindje komt er enorm veel op je af als kersverse ouders waardoor de newbornshoot op de achtergrond raakt en zodra er weer aan gedacht wordt is de kleine vaak al 3 weken of ouder. Ik kan daarom niet vaak genoeg zeggen dat het voor iedereen het fijnste is om de newborn fotosessie te plannen tijdens de zwangerschap. Zo ben je verzekerd van een plekje om deze kostbare eerste momenten vast te laten leggen. De ouders van Tygo waren bij toeval geattendeerd op mijn oproep en zo kwam het dat ik hen 3 dagen later in de studio mocht verwelkomen en zo dit bijzondere moment kon vastleggen.

Tygo, een heerlijk iniminie mannetje met ouders die vol bewondering en verwondering naar hem hebben gekeken. Zo dankbaar en zo ontzettend trots. Alsof ze niet konden geloven dat dit kleine mannetje dat zij, vol vertrouwen (althans zo voelde het) aan mij overhandigden, echt van hen was.
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat ieder kindje dat geboren is, een wondertje is dat ontstaan is uit liefde, maar een enkele keer voelt het extra bijzonder. Ademloos keken zijn papa en mama toe hoe hun kleine mannetje in verschillende poses gelegd.
 
 

Workshop

Tijdens de workshop Newborn Fotografie kom je alles te weten over het maken van de mooiste newbornfoto's. Ik vertel over de basisuitrusting als newbornfotograaf, alles over poseren van newborns, veiligheid, wrappen, workflow en licht.

Newborn fotografie is echt een vak apart dus je kunt het alleen leren van een echte professionale newborn fotograaf. Er kan gekozen worden voor een groepsworkshop met maximaal 5 deelnemers of een individuele workshop zodat je in alle rust alles kunt zien en vragen. Op de dag zelf komen 1 tot 2 baby's. De workshop is ontwikkeld voor (beginnende) fotografen die willen starten met newbornfotografie of newbornfotografen die meer uit hun foto's willen halen.
 
 

Newborn Fotoshoot

Tygo was een voorbeeldig baby die na het voeden heerlijk in diepe slaap viel. Ondanks dat het niet noodzakelijk is dat een kindje slaapt tijdens een newbornshoot is het tijdens een workshop soms wel fijner, omdat je hierdoor veel meer poses kunt demonstreren dan wanneer een kindje wakker is.
 
 

Workshop Newborn Fotografie

Tijdens de workshop newborn fotografie komen er 2 modellen. Ik demonstreer een volledige sessie en daarnaast wraptechnieken of hoe om te gaan met een wakkere baby of onrustige baby. Is er een individuele workshop gereserveerd is het ook mogelijk om specifieke struikelpunten te demonstreren. Poses die je wilt verfijnen, poses die nu niet helemaal lekker lopen of gewoon poses waarvan je je afvraagt hoe ze (veilig) uitgevoerd moeten worden.
 
 
 
 
 
 

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, over een workshop newborn fotografiezwangerschapsshoot of gezinssessie? Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen
Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje voor een newbornsessie al tijdens je zwangerschap te reserveren.

Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier.

Heb je al een kleintje? Kijk dan ook eens op www.cakesmashen.com voor een magische 1ste verjaardag.