Never Grow Up cakesmash uit Rotterdam

spettersessie Cakesmash fotograaf Brielle
Gein Konijn Hartjesballon Cakesmash
04/01/2020
veelgestelde vragen fotoshoot rotterdam
FAQ Veel gestelde vragen
20/01/2020
1ste verjaardag jongen fotoshoot

Thema fotoshoot voor de cakesmash, een van de meest gevraagde thema’s is het unieke handgeschilderde thema ‘never grow up’ waar wereldwijd slechts enkele van zijn gemaakt.

Uniek thema

Supergaaf dus om met dit thema je allereerste verjaardag te vieren. Er was aan het eind van afgelopen jaar nog slechts 1 plekje beschikbaar en liet dat nou net de verjaardag zijn Omer die de studio bezocht uit Rotterdam. De perfecte datum dus voor zijn cakesmash.

Recordtijd

Omer is een vrolijk mannetje dat duidelijk veel plezier had. Zoveel plezier dat er veel teveel foto’s gemaakt werden en we in een megarecord tijd klaar waren. Zo snel dat ik zelfs op mijn horloge heb gekeken of deze niet stilstond. Direct vroeg ik me af of ik geen onderdeel vergeten was, want binnen 30 minuten was Omer op de foto geweest in het winterdecor, had hij vervolgens zijn taart gesmasht en was hij om schoon te worden lekker in bad geweest waar hij ruimschoots had zitten spetteren.

We waren echt niets vergeten. Omer werd vervolgens weer lekker afgedroogd en aangekleed.

Deze feestelijke dag begon voor hem in ieder geval met groot feest.

Een ontzettend leuke preview van een enorm vrolijke cakesmash.

Thema fotoshoot voor de cakesmash

Wil jij de verjaardag van jullie kleintje ook op een magische wijze vieren met een prachtig fotoalbum om nog heel vaak op terug te kijken? Photography with Love staat bekend om de magische decors met thema naar keuze. Exclusieve kledingcollectie en de mooiste accessoires. Ieder gewenst thema is mogelijk. Houd er wel rekening mee dat je voor eigen thema’s zo’n 6 weken tevoren reserveert.

Wil jij meer informatie over een newbornsessie, zwangerschapsshoot of gezinssessie lees dan meer. Ook is het natuurlijk mogelijk om te bellen 085 201 1985 of mailen 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik om je plekje tijdig te reserveren. 

Heb jij nog vragen? Vul hier contactformulier in. Wil je meer foto’s zien klik dan hier voor meer foto’s.

De zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, cakesmashfotograaf en gezinsfotograaf van regio Rotterdam, Brielle, Rockanje, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Hendrik Ido Ambacht en omstreken.

www.photographywithlove.nl of bel 085 201 1985