~Naomi~ Newbornsessie

kerstfotoshoot 2019
~Christmas 2019~
02/10/2019
newbornsessie babyfotoshoot photography with love Sabrina Serraarens fotograaf rotterdam
~Mia~ Newbornsessie
08/10/2019
newbornsessie rotterdam photography with love Sabrina Serraarens

Vanuit Brouwershaven en vernoemd naar beide oma’s mocht ik Naomi samen met haar mama verwelkomen. Ik was erg nieuwsgierig, omdat ik Joleen al langer ken. Ik mocht al eerder verschillende reportages maken van kleine Jan, Naomi’s grote broer. Ik kende de wens voor een 2e kindje en een meisje zou een koningswens in vervulling laten gaan. Dus toen Joleen mij vertelde dat ze in verwachting was en niet kon wachten om deze zwangerschap vast te laten leggen was ik net als zij, heel enthousiast. Wanneer ik ook gevraagd wordt om de zwangerschap vast te leggen, word ik stiekem toch altijd ook een beetje nieuwsgieriger naar het nog ongeboren kindje dan wanneer dat niet zo is. Het werd een prachtige reportage in het bos, samen met Jantje.

Mama Joleen had ervoor gekozen om in alle rust van de sessie te genieten. Kleine Jan was thuis gebleven en zo kon zij heerlijk onder het genot van een kopje thee en iets lekker erbij plaatsnemen en toekijken hoe kleine Naomi als een volleerd fotomodel haar 1ste fotoshoot onderging.

Een prachtig klein meisje, dat zich makkelijk liet poseren en heerlijk in dromenland was. Mama Joleen had ook de rammelaar van papa Jan meegenomen, zo gaaf om deze dan later terug te zien bij zowel vader als dochter. Het blijft telkens toch bijzonder om zo’n klein mensje met aller erop en eraan toevertrouwd te krijgen. Het meest kwetsbare ‘bezit’ wordt uit handen gegeven en ik waardeer dat vertrouwen zeer. Een uniek moment! Dankjewel!

Kleine Naomi deed het fantastisch tijdens haar sessie. Met als resultaat een mooie galerij met Newbornfoto’s voor de ouders om uit te kiezen en een mooie fine art product om aan familie en vrienden te laten zien.

Lieve Joleen, ik weet dat je niet kunt wachten tot je de preview krijgt, je hoeft niet langer te wachten. Ik hoop dat je blij wordt van je kleine meisje