Newbornfotografie - cakesmash - zwangerschapsfoto's - gezinsfoto's - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby -Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Cakesmash - Milestones - Gezinsfoto
 
 


Wat kunnen jullie de komende weken verwachtenDe foto's zijn gemaakt! Hopelijk vonden jullie het net zo leuk als ik en voldeed de shoot aan jullie verwachting. Na afloop van de sessie maken we een afspraak voor de presentatie van de foto's. Vervolgens ga ik aan de slag met de foto’s die we gemaakt hebben tijdens jullie fotosessie. En natuurlijk het allerbelangrijkste, hoe lang duurt het nu nog voordat jullie je album of foto’s kunnen bewonderen?

 
 

Presentatie


Na afloop van de fotosessie maken we een afspraak voor de presentatie van jullie foto’s.
Deze afspraak vindt zo’n 1.5 tot 2 weken na de fotoreportage plaats.
Gezellig in de studio zullen jullie foto’s te zien zijn op groot scherm, want inmiddels zijn jullie natuurlijk ontzettend nieuwsgierig geworden.
Tijdens de presentatie kiezen jullie het pakket dat het beste aansluit bij jullie wensen.

 
 

Preview


Na afloop van de zwangerschapssessie, newbornsessie, milestonesessie, Cakesmash of gezinssessie kun je ervoor kiezen om na enkele dagen een online preview te ontvangen. Alvast een klein voorproefje van foto’s met een leuke blog uit de sessie zodat jullie een eerste indruk hebben. Kun je daar al vast over zwijmelen en delen met familie en vrienden.
 
 

Een kort overzicht:


 • Na afloop van de fotosessie ga ik starten aan het bewerken van jullie foto’s.

 • Na enkele dagen zijn jullie foto’s zijn klaar. Als je hebt gekozen voor een online preview krijg je nu een leuke blog met een aantal foto's op Social Media.

 • Na 1.5 tot 2 weken zien we elkaar op de afgesproken datum voor de presentatie van jullie foto's.

 • Desgewenst kunnen we samen het album opmaken.

 • Eventuele bestellingen kunnen geplaatst worden.


 • De levertijd van producten is gemiddeld 3 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om producten op te halen of op te laten sturen per aangetekende post.
 •  

   

  Albums


  Na de reportage ontvang je bij iedere fotosessie een een prachtig handgemaakt album. Wat een enorm mooie manier om jullie foto's trots te laten zien aan vrienden, familie of collega's.
  Zo hebben jullie deze herinneringen altijd bij de hand en krijgen ze een mooi plekje in huis.

  Tijdens de presentatie van de foto's bekijken we de verschillende kleurstalen en kun je zelf uitkiezen welke kleur linnen, leer of suède je op de cover van je album wilt. Ook kun je tegen meerkosten kiezen voor de naam of geboortedatum van jullie kleintje op de voorzijde van het album.

  Vraag naar de mogelijkheden! ​

  Wil je meer weten over onze prachtige albums?

  Preview


  Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de fotosessie en eigenlijk niet kunnen wachten om de foto's te zien, plaats ik binnen een aantal dagen desgewenst een preview van jullie fotosessie om jullie nieuwsgierigheid naar de foto's een beetje te stillen.
  Vaak schrijf ik er een leuke blog bij over mijn ervaring tijdens jullie fotosessie.


  Bewerken

  Bij de keuze voor Photography with Love kies je voor de allermooiste foto's. Tijdens een fotosessie ben ik dan ook heel bewust bezig met het belichten, stylen, poseren en hou ik rekening met alle details. De zachtste mutsjes, de schattigste outfits, haarbandjes, alles om jullie reportage zo mooi mogelijk te maken. Alles om jullie de kwaliteit te leveren waar Photography with Love voor staat. ​

  Na de fotosessie zoek ik de allermooiste foto's uit die we gemaakt hebben en deze zal ik bewerken. Eventuele oneffenheden, pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Geboortevlekken of littekens die bij de baby horen haal ik niet weg. Tenzij jullie dit aan mij vragen.​


  Bestellen

  Willen jullie tijdens de presentatie nog iets bestellen? Denk aan een pakket digitale bestanden, een mooie print voor aan de muur, bewaarbox, een USB stickje of een extra album? Dan ontvangen jullie van mij een factuur om de bestelling te betalen. Bij Photography with Love kan dat altijd heel gemakkelijk contant of via IDeal.

  ​Zodra ik de betaling ontvangen heb kan ik de albums en andere fotoproducten voor jullie bestellen. De geselecteerde foto's krijg je alvast op een prachtig gepersonaliseerd usb stickje mee zodat je vast van de foto's kunt genieten.

  ​Photography with Love werkt met leveranciers die een hoge kwaliteit handgemaakte producten leveren. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 3 - 4 weken ná betaling. Dat lijkt lang, maar als je bedenkt dat deze producten uit het buitenland komen en handgemaakt zijn is het echt het wachten waard!


   
   
   
   
  Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden en zoek je een ervaren fotograaf in Rotterdam? Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op via e-mail of 085 201 1985

   
   

  Deel je ervaring en laat een review achter  Voor kleine ondernemers zoals Photography with Love is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google.
  Een Google-review helpt daar enorm bij!

  Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij Photography with Love te delen op Google en een fijne review achter te laten.

  Dat kan heel makkelijk via onderstaande knop.

  Nogmaals enorm bedankt dat ik jullie mocht fotograferen
   
   
  Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby -Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - Shoot - Zwangerschapsfotografie - Cakesmash - Milestones - Gezinsfoto